ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΥΔΡΕΥΣΗ April 13, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Οι λογαριασμοί που εκδόθηκαν για πρώτη φορά από τη Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ., για τη Δημοτική Ενότητα Αγίου Κωνσταντίνου και τη Δημοτική Ενότητα Κερατέας -σύμφωνα με την υπ. αρίθμ. 6/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου- είναι με την ΙΔΙΑ τιμολογιακή πολιτική, όπως ίσχυε όταν οι υπηρεσίες ήταν στο Δήμο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 1896 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΜΑΓΙΕΡ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΘΗΝΑ, ΕΚΘΕΣΗ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1896 April 12, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Α. (author)

Με αφορμή το τρέχον έτος Ολυμπιακών Αγώνων και τα 120 χρόνια από τους πρώτους Αγώνες της σύγχρονης εποχής, τρεις δραστήριοι φορείς με σημαντική παρουσία σε διαφορετικούς τομείς της χώρας, ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το πρωτοποριακό πολιτιστικό έργο «Ολυμπιακοί Αγώνες 1896: Οι ιστορικές φωτογραφίες του Άλμπερτ Μάγιερ από τις Συλλογές του Μουσείου Μπενάκη, με το βλέμμα της Εύας Νάθενα».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣE ΧΩΡΟΥΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ April 11, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το Κέντρο Διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης των σημείων διαμονής προσφύγων, συνεχίζει την αποστολή ειδών και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 05/04/2016, έστειλε στη Μόρια Λέσβου συρόμενο φορτηγό είκοσι πέντε (25) τόνων με είδη πρώτης ανάγκης. Επιπλέον, έχει ξεκινήσει η διάθεση ειδών διατροφής στα κέντρα παρασκευής γευμάτων για τους πρόσφυγες και στα κέντρα ταυτοποίησης και καταγραφής προσφύγων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΕΕΛΠΝΟ: ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ, ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ & ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ, ΚΕΕΛΠΝΟ April 09, 2016 / απο vimaonline.gr (author)

Το ΚΕΕΛΠΝΟ συνεπές στην αποστολή του για την προάσπιση της δημόσιας υγείας, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την εξάπλωση μεταδοτικών νόσων, τώρα που λόγω και των πρόωρα αυξημένων για την εποχή θερμοκρασιών, η επώαση των κουνουπιών γίνεται νωρίτερα. Tο ΚΕΕΛΠΝΟ επισημαίνει, πως τα κουνούπια που λειτουργούν ως μεταφορείς επικίνδυνων νόσων, μπορούν να μολύνουν και τον τοπικό πληθυσμό με ασθένειες όπως η ελονοσία, ο Δάγκειος πυρετός, ο ιός Ζika, η νόσος Chikungunya κ.ά. αν προηγουμένως τσιμπήσουν μετανάστη ή πρόσφυγα που προέρχεται από χώρες που ενδημούν αυτές οι ασθένειες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ April 08, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τρόφιμα για 250 οικογένειες που ανήκουν στους ωφελούμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λαυρεωτικής αλλά και για το Κέντρο Προσφύγων Λαυρίου παραδόθηκαν την Πέμπτη 7 Απριλίου στον Δήμαρχο Δημήτρη Λουκά από τον Σύλλογο Λαϊκής Αλληλεγγύης Ελλάδας με ευθύνη της Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής Κατερίνας Θανοπούλου και του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αδιάψευστος μάρτυρας της οικτρής κατάστασης που επικρατεί στο κέντρο ασύλου Λαυρίου η εικόνα  (ΦΩΤΟ: )

ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΑΣΥΛΟ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΒΟΥΛΗ, ΚΚΕ, ΕΡΩΤΗΣΗ April 07, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Το Κέντρο Προσωρινής Διαμονής Αιτούντων Άσυλο Λαυρίου λειτουργεί στη καρδιά της πόλης του Λαυρίου κοντά στο τέλος της 10ετίας του 1950. Ο Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ., στο πλαίσιο των προγραμμάτων που αναπτύσσει προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού και ειδικότερα εκείνης των προσφύγων, ανέλαβε, από τον Ιανουάριο 2003, την ευθύνη λειτουργίας της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Κέντρου Προσωρινής Διαμονής Αλλοδαπών Αιτούντων Άσυλο Λαυρίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, FIFA April 06, 2016 / απο ΕΠΕΚΕ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (author)

«Η Επιτροπή Παρακολούθησης και Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου-Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει την δεδομένη και αυτονόητη στήριξή της στην Κυβέρνηση και στον αρμόδιο Υπουργό για τον Αθλητισμό κ. Σταύρο Κοντονή, αναφορικά με το τελεσίγραφο της FIFA και την υποβάθμιση της Διεθνούς Ομοσπονδίας σχετικά με την κυβερνητική επιλογή στο να αναμένει την έκβαση της δικαστικής προσφυγής της ΕΠΟ ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου το ΣτΕ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο υπό κατασκευή παιδικός σταθμός στη Δημοτική κοινότητα Κουβαρά  (ΦΩΤΟ: )

ΕΡΓΑ ΠΡΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ Ο ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ April 06, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Μελέτες για έξι νέα έργα συνέταξε η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σαρωνικού, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των κατοίκων και κατόπιν εντολής του Δημάρχου κ. Σωφρόνη. Οι μελέτες αυτές υποβλήθηκαν προς έγκριση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 4 Απριλίου 2016, και μετά την έγκρισή τους υποβάλλονται προς χρηματοδότηση στην Περιφέρεια Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Α.Τ. ΚΡΩΠΙΑΣ / ΚΟΡΩΠΙΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΕΝΙΣΧΥΣΗΚΑΤΟΙΚΟΙΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

1 ΩΡΕΣ 38 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ / ΟΝΝΕΔΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΚΑΜΠΑΝΙΑ "ΑΥΡΙΟ"

3 ΩΡΕΣ 24 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

9 ΩΡΕΣ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ / ΔΗΜΟΙΑΤΤΙΚΗΚΑΥΣΩΝΑΣΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ

1 ΩΡΕΣ 16 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΑΜΑΞΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ» / ΠΑΡΑΔΟΣΗΑΜΑΞΙΔΙΟΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ"

1 ΩΡΕΣ 20 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ & ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ 414 Σ.Ν. ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Α΄ ΚΑΠΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ / ΒΡΑΒΕΥΣΗΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣΑ΄ ΚΑΠΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

1 ΩΡΕΣ 9 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ OPTIMIST 2017 / ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

5 ΩΡΕΣ 9 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ