ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, LAMDA DEVELOPMENT, ΥΠΟΓΡΑΦΗ June 07, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Τελείωσαν πριν από λίγο οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη LAMDA Development, το ΤΑΙΠΕΔ και την Κυβέρνηση, όσον αφορά στην υπογραφή του MoU, στο οποίο καταγράφονται οι διαφοροποιήσεις που επήλθαν κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης. Κύκλοι των επενδυτών δηλώνουν ικανοποιημένοι από την κατάληξη των συζητήσεων και αισιόδοξοι για την συνέχεια. Αναμένεται να ανοίξουν 10 χιλιάδες θέσεις εργασίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΛΩΣΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΓΚΑΙΝΙΑ, ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2016 June 06, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, παρευρέθη σήμερα, Δευτέρα 6 Ιουνίου, στην τελετή εγκαινίων της Διεθνούς Ναυτιλιακής Έκθεσης «Ποσειδώνια 2016». Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ: ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΑΙΔΕΙΑ, ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ June 06, 2016 / απο ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ (author)

Οι 6 προτάσεις του Ποταμιού σχετικά με το Πόρισμα της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων για την Α’ βάθμια και Β’ βάθμια εκπαίδευση Στο πλαίσιο της διαδικασίας που ακολουθήθηκε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, το Ποτάμι έστειλε την Κυριακή 29/5 στον Πρόεδρο της Επιτροπής, τα σχόλιά του και κάποιες επιπλέον προτάσεις πάνω στο συγκεκριμένο 100σέλιδο πόρισμα του κ. Γαβρόγλου που είχε παρουσιαστεί στις 24/5 στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων κι αφορούσε την Α’ βάθμια και Β’ βάθμια εκπαίδευση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ζέτα Μπαμπανιώτη πρόεδρος ΕΘΟΡΠ(αριστερά), Κλάιρη Λιάβα τ.σ. Πικερμίου, Φίλιππος Αναστασίου τ. σ. Πικερμίου, Γιώργος Κοκκόλης αντιδήμαρχος Πικερμίου, Ιφιγένεια Βαρδοπούλου γραμματέας συλλόγου Μελτεμίου και Παύλος Παπαδόπουλος πρόεδρος συλλόγου Ερείκια  (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ )

ΕΘΟΡΠ-ΣΠΑΠ-ΟΔΗΓΟΙ, ΥΜΝΗΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΝΤΡΑΦΙ June 05, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Με τη φράση του Οδυσσέα Ελύτη: «Ένα τοπίο δεν είναι όπως το αντιλαμβάνονται μερικοί, κάποιο απλώς σύνολο γης, φυτών και υδάτων. Είναι η προβολή της ψυχής ενός λαού στην ύλη…» έκλεισε την ομιλία της, η Τζωρτζίνα Λεγάκη προϊσταμένη υπηρεσίας περιβάλλοντος και πρασίνου του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου προλογίζοντας τη γιορτή για τη μέρα του περιβάλλοντος που διοργανώθηκε απ’ την ομάδα εθελοντών ΕΘΟΡΠ, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού του δήμου Ρ-Π και τον ΣΠΑΠ, στη πανέμορφη πλατεία στη καρδιά του οικισμού Ντραφίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: ΒΑΘΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ & ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ 24ΩΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ Κ.Υ. Ρ-Π

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΛΩΣΗ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ June 04, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μόνιμος κάτοικος Ραφήνας και πρωτεργάτης της μετονομασίας των εξωτερικών ιατρείων του πρώην ΠΝΑ σε Κ.Υ. Ραφήνας, ο Δρ. Γιώργος Αθανασιάδης εκφράζει την βαθιά ικανοποίησή του για την αίσια κατάληξη της 24ωρης λειτουργίας-εφημερίας του ΠΕΔΥ/Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, συγχαίροντας όλους όσους συνετέλεσαν προς τούτο, σε αποκλειστική δήλωσή του που ακολουθεί:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ ΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟ/ΣΑΒΒΑΤΟ/ΚΥΡΙΑΚΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΕΦΗΜΕΡΙΑ June 03, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μετά τις δύο πρώτες μέρες εφημερίας του ΠΕΔΥ/Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, ο κόσμος αρχίζει σιγά-σιγά να συνειδητοποιεί ότι επιτέλους μπορεί να απευθυνθεί σ’ αυτό όλο το 24ωρο, οπότε παρουσιάζεται αυξητική τάση προσερχομένων επειγόντων περιστατικών, αλλά και τις αργίες. Για τη πληρέστερη ενημέρωση λοιπόν των κατοίκων του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής ακολουθεί αναλυτικό πρόγραμμα της ενισχυμένης εφημερίας την Παρασκευή – Σάββατο & Κυριακή όπως ακολουθεί:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΜΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ – ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΕΔΕ, ΣΑΜΟΣ June 02, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

«Τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου έχουν υποστεί μια σημαντική οικονομική ζημιά. Από μια κρίση εξωγενή, μια κρίση για την οποία δεν ήταν υπεύθυνα, μια κρίση που κατάφεραν να χειριστούν με πολύ μεγάλη προσπάθεια», τόνισε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια αποψινής του ομιλίας στο Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Ελλάδας (ΚΕΔΕ) που πραγματοποιείται στη Σάμο, με θέμα το προσφυγικό ζήτημα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΕΖΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΥΜΒΑΣΗ, ΕΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΗΣ, ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ June 02, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Συντήρηση υπόγειων διαβάσεων πεζών και οχημάτων, οδικών αξόνων Περιφέρειας Αττικής», προϋπολογισμού 900.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), υπέγραψε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

3 ΩΡΕΣ 1 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ