ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: Picasa)

ΔΙΗΜΕΡΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΕΔΣΝΑ, ΣΥΖΗΤΗΣΗ April 04, 2016 / απο ΠΡΩ.ΣΥ.ΝΑΤ (author)

Το πρωί του Σαββάτου (2/4), στην αίθουσα συσκέψεων της ΠΟΕ ΟΤΑ, ξεκίνησε η διήμερη συνάντηση συλλογικοτήτων, για ζητήματα της διαχείρισης αποβλήτων, η οποία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (3/4). Η πρωτοβουλία της συνάντησης ανήκε στην ΠΡΩΣΥΝΑΤ (Πρωτοβουλία συνεννόησης για τη διαχείριση των αποβλήτων) και είχε σαν θέμα «Τα κινήματα μπροστά στην πρόκληση της δημόσιας, αποκεντρωμένης διαχείρισης». Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν πολλοί φορείς και συλλογικότητες της Αττικής και άλλων περιοχών της χώρας (Πελοπόννησο, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Τήνο, Μύκονο).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ Α. ΒΛΑΧΟΥ & Δ. ΓΚΙΚΑΚΗ ΣΕ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ & ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. April 04, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. για την ανάδειξη προέδρων και μελών στις δημοτικές τοπικές οργανώσεις (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Σπάτων-Αρτέμιδας και Ραφήνας-Πικερμίου, επανεξελέγησαν οι πρόεδροι Ανδρέας Βλάχος και Δέσποινα Γκικάκη. Στη δεύτερη περίπτωση (ΔΗΜ.Τ.Ο. Ρ-Π) εκτός έμεινε η Ιφιγένεια – Άννα Βαρδοπούλου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η εφορευτική επιτροπή επί τω έργω γύρω στο μεσημεράκι  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ Τ. Ο. ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ April 03, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μεγάλη προσέλευση μελών της Νέας Δημοκρατίας παρατηρήθηκε στις σημερινές εκλογές για την ανάδειξη προέδρων και μελών της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ραφήνας-Πικερμίου (ΔΗΜ.Τ.Ο. Ρ-Π) και συνέδρων για το 10ο τακτικό συνέδριο του κόμματος στις 22-24 Απριλίου. Αυτό είναι το καλό σενάριο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φωτογραφία αρχείου από άφιξη προσφύγων στη Ραφήνα το 2015  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ April 01, 2016 / απο ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ (author)

Ανελέητες είναι οι συνέπειες των αλλεπάλληλων ληστρικών πολέμων του Δυτικού “πολιτισμού” σε βάρος των λαών της Μέσης Ανατολής, της Ασίας και της Αφρικής, είτε πρόκειται για βομβαρδισμούς (σε Ιράκ, Αφγανιστάν, Συρία, Λιβύη) είτε για εντοπισμένους οικονομικούς πολέμους (όπως στην Ελλάδα). Οι πόλεμοι αυτοί που στοχεύουν στην εκμετάλλευση και την καταλήστευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών του πλανήτη έχουν ως αποτέλεσμα τη φτωχοποίηση, την εξαθλίωση, και την εκτόπιση ολόκληρων πληθυσμών, αποτελέσματα που τα βιώνουμε όλοι μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ April 01, 2016 / απο ΠΥΛΗ ΙΑΣΩΝΟΣ (author)

Σημαντική διάκριση πέτυχε το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο σε διεθνείς διαγωνισμούς, καθώς ομάδα φοιτητών κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον διεθνή διαγωνισμό μαθηματικών SEEMOUS 2016. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας στον διαγωνισμό Seemous 2016 διέπρεψε για άλλη μια φορά κατακτώντας δύο χρυσά και δύο Αργυρά μετάλλια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΩΝ/ΛΙΜΕΝΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΙΤΣΙΟΡΛΑΣ April 01, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Πραγματοποιήθηκε χθες 31 Μαρτίου 2016, συνάντηση του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιου Πιτσιόρλα με τους Δημάρχους των πόλεων όπου λειτουργούν Οργανισμοί Λιμένων. Παρόντες στη συνάντηση οι διευθύνοντες σύμβουλοι και πρόεδροι των οργανισμών αυτών. Στη τρίωρη σύσκεψη συμμετείχαν Δήμαρχοι ή Αντιδήμαρχοι από τους Δήμους Ραφήνας-Πικερμίου, Λαυρίου, Ελευσίνας, Ηρακλείου, Κερκύρας, Καβάλας, Αλεξανδρούπολης και Ηγουμενίτσας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΡ ΑΕ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ March 31, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ" (author)

Ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι, 30 Μαρτίου 2016, η συνάντηση μεταξύ του καθηγητή Ανδρέα Βασιλόπουλου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, μετά από σχετική επιστολή του κ. Βασιλόπουλου στην οποία δήλωνε θορυβημένος για το θέμα των «ανύπαρκτων σχέσεων μεταξύ του Δήμου και του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Από δεξιά:οι αντιδήμαρχοι Γ. Κοκκόλης και Α. Παλπατζής, ο δήμαρχος Ρ-Π Β. Πιστικίδης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γ. Δουβίτσας κι ο διευθυντής αθλητισμού Β. Σπαντούρος, πλαισιωμένοι από κλιμάκιο εθελοντών  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Ο 2ος ΑΡΑΦΗΝΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 2016 ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΑΡΑΦΗΝΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ March 31, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου στο δημαρχιακό μέγαρο της Ραφήνας, ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλης Πιστικίδης κι ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κ. Γιώργος Δουβίτσας παρουσίασαν τη φετινή διοργάνωση του Αραφηνείου Δρόμου που τείνει να εξελιχθεί στο μεγαλύτερο αθλητικό δρώμενο του δήμου, καθώς οι συμμετοχές έχουν αυξητική πορεία, αφού διπλασιάστηκαν φέτος εν σχέση με τη περσινή πρώτη διοργάνωση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 19 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΩΡΕΣ 56 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ