ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΔΗΜΟΤΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ May 30, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Συμπαραστάτης του δημότη Σπάτων – Αρτέμιδας με νέα έγγραφα που κατέθεσε αναρωτιέται τι γίνεται τελικά με τη κατασκευή-λειτουργία ΚΕΛ στη θέση Πλατύ Χωράφι του δήμου Σ-Α, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει λάβει απάντηση απ’ την ΕΥΔΑΠ και τη κυβέρνηση. Με απλά λόγια επισημαίνει:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Μητροπολίτης Σύρου κ.κ. Δωρόθεος στην Ωραία Πύλη  (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ)

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΕΑ-ΤΖΙΑ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ, ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β΄ ΣΥΡΟΥ, ΚΥΘΝΟΣ May 29, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ξερός κι αφιλόξενος τόπος, ένα βράχος πεταμένος στη θάλασσα που δέρνεται ανηλεώς απ’ τους ανέμους του Αιγαίου, αυτή είναι η «Ελένη νήσος» για τους αρχαίους επειδή εκεί αποβιβάστηκε η ωραία Ελένη όταν την απήγαγε ο Πάρις ή όταν επέστρεφε με τον Μενέλαο, η Μακρόνησος κατ’ εμάς, το νησί του μαρτυρίου για χιλιάδες αντιφρονούντες τη περίοδο του εμφυλίου και τόπος καθαρμού ακόμα παλιότερα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. συλλόγου γονέων & κηδεμόνων δίπλα στην πλακέτα της αίθουσας τεχνολογίας

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ «ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΕΡΖΙΔΗΣ» ΣΤΟ 4Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΒΡΑΒΕΥΣΗ, 4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΕΡΖΙΔΗΣ May 28, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών του 4ου Δημοτικού σχολείου Ραφήνας, στα πλαίσια του 1ου Φεστιβάλ Χορού, που συνέπεσε με την καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου και το κλείσιμο του προγράμματος “Peace through Traditional Toys and Games – Erasmus+» όπου φιλοξενήθηκαν στην πόλη μας 20 εκπαιδευτικοί από την Τουρκία, Ρουμανία και Πορτογαλία, βράβευσε την Κα Ελένη Τερζίδη

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΙΔΟΥ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ May 27, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

Ολοκληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή 27 Μαΐου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για την Εκτελεστική Γραμματεία της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία εκλέγονται 4 βουλευτές και 4 αιρετά μέλη της Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματος. Για μέλη της Εκτελεστική Γραμματείας κατατέθηκαν 4 υποψηφιότητες βουλευτών:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΕΒΑΛΕ Χ ΣΤΗ ΜΠΕ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥ-ΛΑΥΡΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΟΔΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ-ΛΑΥΡΙΟ May 27, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Με ομόφωνη απόφαση της η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Σαρωνικού γνωμοδοτεί αρνητικά για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «Μελέτη παράπλευρου οδικού δικτύου και ανισοπεδοποίησης κρίσιμων κόμβων στο διευρωπαϊκό οδικό άξονα Σταυρού – Λαυρίου/ Τμήμα: Μαρκόπουλο – Λαύριο», καθώς κρίνει ότι θα επιφέρει τον οικονομικό μαρασμό και την ολοκληρωτική απομόνωση του κυρίως οικισμού των Καλυβίων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς υπογράφει την αδελφοποίηση  (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ May 26, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Αδελφοποιημένος με την πόλη Σαν Χε της επαρχίας Χεμπέι της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, είναι πλέον ο Δήμος Λαυρεωτικής, έπειτα από την υπογραφή του Συμφώνου συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Τεχνολογικό-Βιομηχανικό Πάρκο Λαυρίου στις αναπαλαιωμένες εγκαταστάσεις της Γαλλικής Εταιρείας   (ΦΩΤΟ: )

ΛΑΥΡΙΟ: ΙΣΤΟΡΙΚΟ, ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ May 25, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Λαύριο! Η πόλη που γέννησε η βιομηχανική άνθηση του 19ου αιώνα. Η πόλη που δημιουργήθηκε απ’ τις βιομηχανικές μονάδες, τους εργοδότες, εργοδηγούς και εργαζόμενους που έφθασαν από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και τα νησιά. Η πόλη που ήκμασε στα πρώτα χρόνια δημιουργίας της, με την επαναλειτουργία της μεταλλευτικής δραστηριότητας, τη κατασκευή πολλών κλασικών κτιρίων, που ακόμα και σήμερα αναπαλαιώνονται και αποτελούν λαμπερά στολίδια του σημερινού Λαυρίου, με την παράλληλη άνθηση τεχνών και πολιτισμού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΘΕΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ: ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΦΡΑΓΚΟ...

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, LAMDA DEVELOPMENT May 24, 2016 / απο vimaonline.gr (author), ΜΕΓΑΣ ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ (author)

Αποφασισμένοι να σταματήσουν τις παλινωδίες της Ελληνικής Κυβέρνησης σχετικά με το πρόγραμμα στο οποίο έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση είναι οι Ευρωπαϊκοί θεσμοί. Μαθαίνω από έγκυρες πηγές που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης ότι οι θεσμοί έχουν βάλει άγριο "χέρι" στο επιτελείο του υπουργού οικονομικών κ. Τσακαλώτου για μια σειρά θεμάτων στα οποία φαίνεται να κωλυσιεργεί εντέχνως το Μαξίμου. Ένα από αυτά τα θέματα είναι και η μεγάλη επένδυση του Ελληνικού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

22 ΩΡΕΣ 7 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ