ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ Ο ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΟΥΒΑΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΟΥΒΑΡΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣ, ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε. March 22, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Δήμαρχος Σαρωνικού: Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Κουβαρά, τη θεμελίωση του οποίου εγκαινιάσαμε το Σεπτέμβριο του περασμένου χρόνου, προχωρά με γοργούς ρυθμούς, παρά τις συμπληγάδες και τις γραφειοκρατικές δυσκολίες. Διαψεύδοντας λοιπόν τις Κασσάνδρες, με ιδιαίτερη χαρά ενημερωθήκαμε σήμερα από τον επιβλέποντα Μηχανικό της αναδόχου εταιρείας ότι το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί προς το τέλος του καλοκαιριού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ: ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΜΥΑΛΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΄ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ…

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΒΑΡΝΑΒΑΣ, ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ March 21, 2016 / απο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Προσωπικά εντυπωσιάστηκα από την αντίδραση που συνάντησε άρθρο της κίνησης Πολιτών Βαρνάβα από συγκεκριμένα άτομα σχετικά με το ενδεχόμενο απόσχισης και συνένωση της κοινότητας Βαρνάβα με το νέο δήμο Τετράπολης. Εκπλήσσομαι στην κυριολεξία από τα μυαλά που κουβαλούν πολλοί από εμάς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Κουρουμπλής, με το δήμαρχο Ύδρας κ. Κουκουδάκη (δεύτερος από αριστερά)  (ΦΩΤΟ: )

CASUS BELLI ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΤΗΣ ΝΗΣΙΔΑΣ ΣΑΝ ΤΖΩΡΤΖΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΥΔΡΑ, ΝΗΣΙΔΑ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗΣ March 19, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Αν μέχρι τώρα υπήρχε η εντύπωση ότι ο δήμος Ύδρας άφηνε στη τύχη του το ιδιοκτησιακό καθεστώς της νησίδας Σαν Τζώρτζη ή Άγιος Γιώργης, με αποτέλεσμα ο δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Δημήτρης Λουκάς να επαίρεται ότι κατόρθωσε να κερδίσει και μάλιστα προσωπικά το νησί, έρχεται η μεγάλη ανατροπή μετά τη τελευταία είδηση περί πρώτης μεγάλης δικαίωσης του δήμου Ύδρας για την ιδιοκτησία του εν λόγω νησιού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΛΑΥΡΙΟΥ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ March 19, 2016 / απο kirkinews .gr (author), militaire.gr (author)

Εντυπωσιακή η αποκάλυψη του militaire.gr με τίτλο «“Μάχη” με τα ποντίκια στο κέντρο προσφύγων στο Λαύριο για τα στελέχη του ΠΝ!», όπου αναφέρονται οι ανησυχίες των στρατιωτικών που κλήθηκαν να αναλάβουν άμεσα καθήκοντα σε κέντρα εγκατάστασης προσφύγων, χωρίς να έχουν εμβολιαστεί – στο χώρο υπάρχουν πολλά ποντίκια – ίσως θα πρέπει να λάβουν υπ’ όψη τους τα όσα αντιμετωπίζουν τα στελέχη του ΠΝ που κλήθηκαν να λειτουργήσουν το Λαύριο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΤΣΙ ΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΟΥΝΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΟΥΝΙΟΥ March 19, 2016 / απο kirkinews .gr (author), paraktios.gr (author)

Σε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ της φίλης ιστοσελίδας paraktios.gr καταγράφονται οι συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων, που οδηγήθηκαν στη παιδική κατασκήνωση του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης στο Σούνιο. Ο συνάδελφος περιηγήθηκε στο χώρο κατόπιν ειδικής διήμερης άδειας που του παραχώρησε το ΓΕΕΘΑ, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις, κατέγραψε τη λειτουργία του και ενημερώθηκε από τον Συντονιστή της δομής, Αντιπλοίαρχο Γιαννίτσα, καθώς το όλο εγχείρημα, τελεί υπό την επίβλεψη του Ναυτικού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΡΤΥΡΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ March 18, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 08 Μαρτίου του 2016 στο Δημοτικό Κατάστημα της Παλλήνης, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με πληθώρα θεμάτων που αφορούν τον Δήμο Παλλήνης. Κυρίαρχο θέμα της συνεδρίασης ήταν η απόφαση της δημοτικής αρχής να μην συμπεριλάβει το θέμα που απασχολεί το Πανόραμα Παλλήνης στην ημερήσια διάταξη, παρά την κίνηση όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών από την μεριά των κατοίκων του οικισμού του πανοράματος, εδώ και αρκετές μέρες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΥΣΚΕΨΗ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ March 17, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Μαρτίου στο Δημαρχείο Κορωπίου, μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου, προκειμένου να συντονιστούν οι προσπάθειες για τη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος και να αναζητηθούν τρόποι αντιμετώπισης των προβλημάτων που έχουν προκύψει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΤΡΟΦΗΣ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΤΡΟΦΙΜΑ March 16, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο βροχερός καιρός στάθηκε αιτία ακύρωσης των προγραμματισμένων εκδηλώσεων, για τον εορτασμό Κούλουμα 2016, στον Άγιο Νικόλαο Καλυβίων (Λαγονησίου) και στο Πέτρινο Αναβύσσου. Οι Δημοτικές Κοινότητες Καλυβίων, Αναβύσσου, Παλαιάς Φώκαιας και Σαρωνίδας στο πλαίσιο του εορτασμού είχαν ετοιμάσει παραδοσιακά εδέσματα, τα οποία θα προσφέρονταν δωρεάν στον κόσμο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 8 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΩΡΕΣ 45 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ