ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΤΣΙ ΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΟΥΝΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΟΥΝΙΟΥ March 19, 2016 / απο kirkinews .gr (author), paraktios.gr (author)

Σε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ της φίλης ιστοσελίδας paraktios.gr καταγράφονται οι συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων, που οδηγήθηκαν στη παιδική κατασκήνωση του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης στο Σούνιο. Ο συνάδελφος περιηγήθηκε στο χώρο κατόπιν ειδικής διήμερης άδειας που του παραχώρησε το ΓΕΕΘΑ, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις, κατέγραψε τη λειτουργία του και ενημερώθηκε από τον Συντονιστή της δομής, Αντιπλοίαρχο Γιαννίτσα, καθώς το όλο εγχείρημα, τελεί υπό την επίβλεψη του Ναυτικού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΕΡΤΥΡΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ March 18, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 08 Μαρτίου του 2016 στο Δημοτικό Κατάστημα της Παλλήνης, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με πληθώρα θεμάτων που αφορούν τον Δήμο Παλλήνης. Κυρίαρχο θέμα της συνεδρίασης ήταν η απόφαση της δημοτικής αρχής να μην συμπεριλάβει το θέμα που απασχολεί το Πανόραμα Παλλήνης στην ημερήσια διάταξη, παρά την κίνηση όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών από την μεριά των κατοίκων του οικισμού του πανοράματος, εδώ και αρκετές μέρες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΥΣΚΕΨΗ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ March 17, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Μαρτίου στο Δημαρχείο Κορωπίου, μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου, προκειμένου να συντονιστούν οι προσπάθειες για τη διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος και να αναζητηθούν τρόποι αντιμετώπισης των προβλημάτων που έχουν προκύψει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΤΡΟΦΗΣ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΤΡΟΦΙΜΑ March 16, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο βροχερός καιρός στάθηκε αιτία ακύρωσης των προγραμματισμένων εκδηλώσεων, για τον εορτασμό Κούλουμα 2016, στον Άγιο Νικόλαο Καλυβίων (Λαγονησίου) και στο Πέτρινο Αναβύσσου. Οι Δημοτικές Κοινότητες Καλυβίων, Αναβύσσου, Παλαιάς Φώκαιας και Σαρωνίδας στο πλαίσιο του εορτασμού είχαν ετοιμάσει παραδοσιακά εδέσματα, τα οποία θα προσφέρονταν δωρεάν στον κόσμο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΛΑΥΡΙΩΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΟΥΝΙΟΥ March 16, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Με αφορμή το προσφυγικό ζήτημα και την επιτακτική ανάγκη των συνανθρώπων μας για μια αξιοπρεπή διαβίωση, ο Δήμος Λαυρεωτικής ανταποκρινόμενος στην πρωτοφανή αυτή ανθρωπιστική κρίση συγκεντρώνει τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην περιοχή μας. Τα είδη συγκεντρώνονται στο χώρο της κατασκήνωσης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΕΙΔΟΜΕΝΗ March 15, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αυτό που είδα σήμερα στην Ειδομένη είναι μια γροθιά στο στομάχι για τη χώρα μας, για όλη την πολιτισμένη Ευρώπη, για τον πολιτισμό μας, συνολικά. Οι συνθήκες εδώ είναι απολύτως απάνθρωπες. Με 12.000 ανθρώπους σε συνθήκες πρωτόγνωρες, μέσα στη λάσπη, με λίγους εθελοντές, οι οποίοι παρέχουν τη βοήθειά τους, με όλες τους τις δυνάμεις, αλλά προφανώς το μέγεθος του προβλήματος τους ξεπερνά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΟΥΝΙΟΥ March 15, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς από την πρώτη στιγμή που έφτασαν οι πρόσφυγες ήταν κοντά τους, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέτρο Φιλίππου, συντονίζοντας τη διαδικασία της εγκατάστασης και της διανομής τροφίμων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο διοικητής ΤΕΝΞ αντισυνταγματάρχης Θ. Δαούτης, ενημερώνει τον ταξίαρχο Π.Α. Π. Γεωργόπουλο απ’ το υπουργικό γραφείο, υπό το βλέμμα του υπόλοιπου κλιμακίου  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΤΟ «ΟΧΥΡΟ» ΡΑΦΗΝΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΧΥΡΟ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΕΥΡΗΜΑΤΑ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΕΝΞ March 14, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Είναι ένα απ’ τα μεγαλύτερα – αν όχι το μεγαλύτερο – οχυρωματικό έργο του 2ου Παγκοσμίου πολέμου στην ανατολική ακτή της Αττικής, δεσπόζει σε επιτελική θέση ελέγχοντας ουσιαστικά το λιμάνι της Ραφήνας και ολόκληρο τον Ευβοϊκό κόλπο. Αυτό είναι το «Οχυρό» του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου που εκπλήσσει με τα ευρήματα οχύρωσης της Βέρμαχτ, που αποκαλύπτονται μετά το συστηματικό έλεγχο καθαρισμού του χώρου απ’ την ΤΕΝΞ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Α.Τ. ΚΡΩΠΙΑΣ / ΚΟΡΩΠΙΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΕΝΙΣΧΥΣΗΚΑΤΟΙΚΟΙΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

1 ΩΡΕΣ 47 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ / ΟΝΝΕΔΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΚΑΜΠΑΝΙΑ "ΑΥΡΙΟ"

3 ΩΡΕΣ 32 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

9 ΩΡΕΣ 10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ / ΔΗΜΟΙΑΤΤΙΚΗΚΑΥΣΩΝΑΣΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ

1 ΩΡΕΣ 25 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΑΜΑΞΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ» / ΠΑΡΑΔΟΣΗΑΜΑΞΙΔΙΟΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ"

1 ΩΡΕΣ 28 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ & ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ 414 Σ.Ν. ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Α΄ ΚΑΠΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ / ΒΡΑΒΕΥΣΗΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣΑ΄ ΚΑΠΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

1 ΩΡΕΣ 17 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ OPTIMIST 2017 / ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

5 ΩΡΕΣ 17 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ