ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο δήμαρχος Ρ-Π κ. Πιστικίδης (αριστερά), ο αντιδήμαρχος κ. Μπουρνούς, ο πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Πατούλης κι η υπέυθυνη του Κ.Υ. Ρ-Π κ. Δημητρίου  (ΦΩΤΟ: Αγγελική Ραγκούση )

ΤΟ ΠΕΔΥ/Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΤΟΥΛΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ May 16, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο Γιώργος Πατούλης με τη διπλή του ιδιότητα ως πρόεδρος του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ επισκέφτηκε σήμερα το ΠΕΔΥ/Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού με το δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη. Ο κ. Πατούλης έφθασε στο Κ.Υ. μετά τις 2 το μεσημέρι όταν πια το κέντρο ετοιμαζόταν να κλείσει – ως γνωστό έως σήμερα λειτουργεί μόνο τις εργάσιμες μέρες απ’ τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι – έτσι μπόρεσε να ξεναγηθεί με άνεση και να συνομιλήσει με το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό χωρίς τη παρουσία ασθενών που θα δυσκόλευαν τη κατάσταση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η διευθύντρια της ΜΑΦ Γαλιλαία κ. Τσεκέζογλου (δεύτερη από αριστερά), ο δήμαρχος Παλλήνης κ. Ζούτσος, η υπεύθυνη της ΜΑΦ Ρουμανίας, ο Μητροπολίτης κ. Νικόλαος, η υπεύθυνη ΜΑΦ Κύπρου κι ο κ. Φιλίππου αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Η ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΟΡΑΜΑ, ΕΛΠΙΔΑ ΚΙ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΛΑΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟΣ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ May 15, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μια ξεχωριστή τελετή αδελφοποίησης πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 15 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία». Μια τελετή που χαρακτηρίστηκε από αληθινή αγάπη, φροντίδα και ανακούφιση προς τους ογκολογικούς ασθενείς και τις οικογένειές τους και ολοκληρώθηκε με την υπογραφή σχετικού μνημονίου αδελφοποίησης τριών μονάδων ανακουφιστικής φροντίδας: της δικής μας ΜΑΦ «Γαλιλαία», της Hospice Casa Sperantei της Ρουμανίας και του Ξενώνα Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» της Κύπρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΑ ΣΤΑ Κ.Υ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ & ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΙΣΚΗΡΑ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, 1Η ΥΠΕ, ΕΦΗΜΕΡΙΑ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ May 15, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Τη περασμένη Πέμπτη 12 Μαΐου, η υποδιοικήτρια της 1ης ΥΠΕ κ. Χρυσάνθη Κισκήρα κάλεσε στο γραφείο της τους συντονιστές όλων των Κ.Υ. της αν. Αττικής, όπου τους ανακοίνωσε την απόφαση υλοποίησης του σχεδιασμού του τέλους του 2014, αναφερόμενη στην ενισχυμένη εφημερία δύο Κ.Υ. που θα καλύπτουν τις ανάγκες της ΝΑ & ΒΑ Αττικής αντίστοιχα, με την παράλληλη λειτουργία ωστόσο και των υπολοίπων 6 Κ.Υ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ 4ο ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ «ΔΡΑΣΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΡΑΣΗ May 14, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Στο 4ο τακτικό συνέδριο της «Δράσης» παραβρέθηκαν οι επικεφαλής της Ν. Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και του «Ποταμιού» κ. Σταύρος Θεοδωράκης, αλλά κι η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Άννα Διαμαντοπούλου. Η παρουσία των δύο τελευταίων (Θεοδωράκης - Διαμαντοπούλου) στο συνέδριο της Δράσης, με την ως εκ τούτου απουσία τους στο παράλληλο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, προκαλεί προβληματισμό στο επιτελείο της ΔΗ.ΣΥΜ. που προσέβλεπε στη σύμπραξη με το ΠΟΤΑΜΙ και τη προσέλκυση στους κόλπους της προβεβλημένων στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΑΣΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ: ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ & ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΟΙΚΙΣΜΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ, ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΟΙΚΙΣΜΩΝ May 13, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 13 Μαΐου στη Βουλή, μετά από πρόσκληση βουλευτών Περιφέρειας Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, με θέμα το νέο δασικό νομοσχέδιο που προωθείται προς ψήφιση από την κυβέρνηση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΤΑΣ ΚΟΥΒΑΡΑ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΙΘΟΥΣΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΟΥΒΑΡΑΣ, ΓΥΜΝΑΣΙΟ May 12, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Έτοιμη να υποδεχτεί τους μαθητές και τους καθηγητές του Γυμνασίου Πέτας Κουβαρά είναι η νέα αίθουσα διδασκαλίας, που τοποθετήθηκε στον χώρο του σχολείου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ 1ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΣΧΟΛΕΙΟ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ May 11, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η υποβάθμιση του ολοήμερου σχολείου κινείται στην λάθος κατεύθυνση» Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε, σήμερα, Τετάρτη 11 Μαΐου, το 1ο ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης. Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ…

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ, ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΣΣΑΒΟΣ May 10, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Με μια σεμνή εκδήλωση μνήμης τιμήθηκαν τη Δευτέρα 9 Μαΐου στην Πλατεία Συντάγματος, οι χωρικοί της Αττικής (Χασιώτες, Λιοσιώτες, Μενιδιάτες, Κουλουριώτες, Λιοπεσιώτες, Σκουρταναίοι κ.α.) που απελευθέρωσαν την Αθήνα από τους Τούρκους στις 26 Απριλίου (9 Μαΐου) 1821.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

3 ΩΡΕΣ 3 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ