ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗΣ March 10, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Θλίψη στη Ραφήνα, όπου η μόνιμη κατοικία του γνωστού σκηνοθέτη Κώστα Κουτσομύτη, προκάλεσε ο χαμός του σήμερα Πέμπτη το μεσημέρι, στο «Σισμανόγλειο» όπου νοσηλευόταν καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Ο Κώστας Κουτσομύτης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συντοπίτες του, λόγω του ανοικτού και προσιτού χαρακτήρα του και το ενδιαφέρον που πάντα έδειχνε για τα τοπικά προβλήματα, με προσωπική κατά διαστήματα εμπλοκή του σε συλλογικές προσπάθειες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΟ Π. Σ. Η ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ/ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ March 10, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στις μέχρι σήμερα παρεμβάσεις της Περιφέρειας Αττικής στο θέμα του προσφυγικού καθώς και στην ανάγκη να προχωρήσουν άμεσα, από την κυβέρνηση, σειρά συγκεκριμένων νομοθετικών ρυθμίσεων, προκειμένου να υπάρξει αποτελεσματικότερη και πληρέστερη αντιμετώπιση του ζητήματος, αναφέρθηκε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου κατά τη συζήτηση του θέματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φωτογραφία αρχείου απ' την άφιξη προσφύγων στο λιμάνι της Ραφήνας το 2015 (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΑΤΥΠΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ρ-Π ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΤΥΠΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ March 10, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Στην άτυπη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλη Πιστικίδη με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κυρία/ους Αμαλία Τόκα, Γιώργο Χριστόπουλο, Ανδρέα Βασιλόπουλο, Χρήστο Τσαλαπατάνη, τους αντιδημάρχους κυρίους Βαγγέλη Μπουρνούς και Αντώνη Παλπατζή, την υπεύθυνη πολιτικής προστασίας κ. Τζωρτζίνα Λεγάκη και τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων κ. Σταύρο Τζιβιτζή, συζητήθηκε το φλέγον θέμα του προσφυγικού χωρίς να παρθούν αποφάσεις.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ March 09, 2016 / απο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ (author)

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, μαζευτήκαμε στον Πολυχώρο του δήμου, στο Πόρτο Ράφτη, για την 2η Γενική Συνέλευση της Παρέμβασης για την Κοινωνία και το Περιβάλλον. Πρόεδρος της συνέλευσης εκλέχθηκε η Ρένα Καρρά και γραμματέας ο Σταμάτης Αρναούτης, ο οποίος κράτησε και τα πρακτικά. Τον απολογισμό για την περίοδο από την προηγούμενη Γενική Συνέλευση μέχρι τώρα, έκανε το μέλος της απερχόμενης συντονιστικής επιτροπής, Σίμος Δημητριάδης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

H ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ» ΑΛΛΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ ΤΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ March 08, 2016 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ (author)

Η 8η Μαρτίου έχει καθιερωθεί διεθνώς από το 1977, με απόφαση του ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (διεθνής ημέρα των δικαιωμάτων των γυναικών). Μια ακόμα παγκόσμια ημέρα που πρέπει να υπάρχει όχι ως «πανηγυράκι» αλλά ως μέρα υπενθύμισης των προβλημάτων και των δικαιωμάτων της γυναίκας σε όλες τις διαδοχικές φάσεις της ζωής της ως θυγατέρα, σύζυγος, μάνα ή γιαγιά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΩΦΡΟΝΗ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΥΧΕΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ March 08, 2016 / απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣ (author)

Με αφορμή τον εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας εύχομαι χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες στον Δήμο Σαρωνικού αλλά σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Η γυναίκα παρά το γεγονός ότι έχει επιφορτιστεί με πολλαπλούς ρόλους καταφέρνει να ανταποκρίνεται σε όλους, συνεισφέροντας πια σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής, παραμένοντας παράλληλα τροφός, ζωοδότρα και παιδαγωγός.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

16Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΑΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Δ.Α.Α., ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΣΥΝΕΔΡΙΟ March 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Α. (author)

Οι δράσεις και τα προγράμματα υποστήριξης του ΔΑΑ που σχεδιάστηκαν για να ανταποκρίνονται στο προφίλ και τις αναπτυξιακές ανάγκες των αεροπορικών εταιρειών, όπως προβλήθηκαν φέτος μέσα από την ιδιαίτερα ευρηματική και βραβευμένη καμπάνια «Tailor Made Airline Marketing», αλλά και η συμπλήρωση των πρώτων 15 χρόνων λειτουργίας του αεροδρομίου της Αθήνας, ήταν στο επίκεντρο του 16ου Συνεδρίου Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΑΙΤΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΔΗΜΟΥ March 06, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση μεταξύ του υφυπουργού εσωτερικών και αρμοδίου για την τοπική αυτοδιοίκηση Γιάννη Μπαλάφα με μέλη της επιτροπής Νέος Καλλικράτης καθώς και του συμβούλου του δημοτικού διαμερίσματος Νέας Μάκρης Αδάμ Μεγαγιάννη στα πλαίσια της προσπάθειας που γίνεται σχετικά με την επανίδρυση του δήμου Νέας Μάκρης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 18 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΩΡΕΣ 55 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ