ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι βουλευτές Δημήτρης Καρύδης (δεξιά), Εύη Χριστοφιλοπούλου, η συντονίστρια του Κ.Υ. Αντωνία Δημητρίου, ο δήμαρχος Ρ-Π Βασίλης Πιστικίδης κι ο Σωτήρης Ζώτος μέλος της ομάδας Υγείας του ΠΑΣΟΚ (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ ΣΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ February 29, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η κ. Χριστοφιλοπούλου εντυπωσιάστηκε, αν και ήταν παρούσα στα εγκαίνια της πτέρυγας των τακτικών ιατρείων τον Αύγουστο του 2015, πολύ περισσότερο ο κ. Καρύδης αν και βουλευτής Πειραιά ομολόγησε ότι δεν έχει ξαναδεί παρόμοιων δυνατοτήτων Κέντρο Υγείας που μπορεί ακόμα και να χρησιμοποιηθεί ως εξωτερικά ιατρεία οποιουδήποτε κεντρικού νοσοκομείου, αποφορτίζοντας τις κεντρικές μονάδες από αντιμετωπίσιμα εκεί περιστατικά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η επιστημονική υπεύθυνη του Κ.Υ. Ρ-Π κ. Δημητρίου επί του βήματος χαιρετίζοντας τη διημερίδα  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΠΟΡΙΣΜΑ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ February 29, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Στις 13 και 14 Φεβρουαρίου 2016, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Κέντρου Υγείας Ραφήνας – Πικερμίου Διημερίδα, με θέματα αντίστοιχα: «Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στη σημερινή πραγματικότητα» και « Διασύνδεση δομών παροχής υπηρεσιών υγείας & πρόνοιας στην Κοινότητα».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο βουλευτής Πειραιά Δ. Καρύδης (αριστερά), η βουλευτής Αττικής κ. Χριστοφιλοπούλου, ο δήμαρχος Ρ-Π κ. Πιστικίδης κι ο κ. Σωτήρης Ζώτος (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΣΥΜ. ΣΤΟ ΔΗΜΟ & ΤΟ Κ. Υ. Ρ-Π

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ February 29, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Κλιμάκιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αποτελούμενο από τη Βουλευτή Αττικής και Υπεύθυνη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Υγείας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αρμόδιο για την Υγεία κ. Δημ. Καρύδη και τον Αναπληρωτή Γραμματέα του Τομέα Υγείας ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Σωτ. Ζώτο, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Ραφήνας – Πικερμίου και πραγματοποίησαν συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Βασίλη Πιστικίδη και τους Αντιδημάρχους κ. Βαγ. Μπουρνούς, Παν. Καλφαντή, Δήμητρα Τσεβά και Γιώργο Κοκκόλη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Σαρωνικού Γ. Σωφρόνης (αριστερά), ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Α. Βίτσιος κι ο βουλευτής Β. Οικονόμου  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΑΛΥΒΙΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ, ΝΟΔΕ February 28, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σε μια εποχή όπου η πατρίδα μας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, με μέγιστο το μεταναστευτικό, η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να ολοκληρώσει την εσωτερική της δομή μετά την εκλογή του νέου της αρχηγού Κυριάκου Μητσοτάκη, εκλέγοντας τις νέες διοικήσεις της ΝΟΔΕ, ΔΗΜ.Τ.Ο. & ΟΝΝΕΔ .

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΤΥΠΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ February 28, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Εντονότατο πρόβλημα αποδεικνύεται το μεταναστευτικό μετά την καταστροφική ολιγωρία που έδειξε η κυβέρνηση, αφήνοντας ουσιαστικά ελεύθερη την εισροή χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών στη χώρα, χάρη στην προτροπή του «περάστε κόσμε» που εξέδωσε η πρώτη φορά αριστερά κυβέρνηση, κλείνοντας την Αμυγδαλέζα και ανοίγοντας ουσιαστικά τα σύνορα σ’ όποιον ήθελε να διαβεί το κατώφλι της πατρίδας μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ February 27, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Την Ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων, στον Ελαιώνα, επισκέφθηκε σήμερα, Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου και ενημερώθηκε από το Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΛΙΜΑΝΙ ΛΑΥΡΙΟΥ February 26, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Σήμερα, 26 Φεβρουαρίου, το πρωί στις 07:00 τριακόσιοι Σύριοι πρόσφυγες αποβιβάστηκαν στο επιβατικό λιμάνι του Λαυρίου από τη Λήμνο με το πλοίο Σαντορίνη. Εκεί, βρέθηκε ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, προκειμένου να συνδράμει στην υποδοχή τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ. ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΑΝΑΔΡΟΜΗ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ February 25, 2016 / απο ΡΑΦΗΝΑ - ΠΙΚΕΡΜΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ (author)

Αποκαλυπτικό το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας-ένθετο του ΕΠΤΑΗΜΕΡΟΥ «Ραφήνα-Πικέρμι η πόλη μας» του Απριλίου 2013, με τίτλο: ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΕΟΠΠΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, που ανασύραμε απ’ το αρχείο μας και δείχνει την Οδύσσεια που έχει περάσει το εν λόγω κέντρο χωρίς μέχρι στιγμής να έχει φθάσει στην Ιθάκη του. Θεωρούμε ότι οφείλουμε να το δημοσιεύσουμε ώστε να γνωρίσουν όλοι, τώρα που το θέμα έχει αναδειχτεί ευρέως, την προϊστορία του, καθώς αυτή οδηγεί στη τελική λύτρωση, που είναι η 24ωρη εφημερία αυτού του Κ.Υ. Ρ-Π προς όφελος των χιλιάδων χρηστών των υπηρεσιών που προσφέρει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 13 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΩΡΕΣ 50 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ