ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο δήμαρχος Ρ-Π κ. Πιστικίδης, η κ. Λεγάκη υπέυθυνη πολιτικής προστασίας του δήμου κι ο αντιδήμαρχος κ. Παλπατζής  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΤΙΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ April 21, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Με το καλοκαίρι να βρίσκεται προ των πυλών και τους δήμους να ετοιμάζονται για τη νέα αντιπυρική περίοδο, η σύγκλιση του συντονιστικού οργάνου της πολιτικής προστασίας εκτός του ότι συνηθίζεται, είναι απαραίτητη τόσο για τον απολογισμό της χειμερινής περιόδου, όσο και για την προετοιμασία όλων των φορέων δήμου και πολιτείας για την αντιμετώπιση κυρίως των απευκταίων πυρκαγιών που φοβίζουν κυρίως περιοχές με πλούσια βλάστηση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΟ ΝΕΟ ΥΠΟ ΨΗΦΙΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ April 21, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Σύμφωνα με τη ΝΔ “το γενικό πνεύμα τους νέου καταστατικού είναι ότι η Νέα Δημοκρατία ανήκει στα μέλη της κάτι που σημαίνει ότι όλες οι εκλογικές διαδικασίες, η χρηματοδότηση με «λίγα από πολλούς», η αξιολόγηση των στελεχών, αλλά και η παραγωγή πολιτικής θα στηρίζονται στα μέλη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΕΕΣ/ΟΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 50% ΣΤΟ ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΝΕΟΙ, ΕΚΠΤΩΣΗ April 20, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ" (author)

Ευχάριστη είδηση αποτελεί η απόφαση των ΚΤΕΛ Αττικής για έκπτωση 50% στο εισιτήριο όσων είναι κάτω των 18 ετών, που βγήκε από τη συνάντηση εργασίας που μόλις ολοκληρώθηκε στα γραφεία της AVMap.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΧΑΡΝΕΣ: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ Τ.Α. ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΡΟΜΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΧΑΡΝΕΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΡΟΜΑ April 19, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Μια σημαντική συνάντηση για τις δράσεις υπέρ του παιδιού και της οικογένειας Ρομά, πραγματοποιήθηκε στις Αχαρνές με το δήμαρχο Γιάννη Κασσαβό να σημειώνει:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΑΧΑΡΝΕΣ, ΠΑΡΝΗΘΑ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ April 19, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ευρεία σύσκεψη εκπροσώπων φορέων της Πάρνηθας πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αχαρνών το πρωί της Τετάρτης 13 Απριλίου, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αχαρνών κ. Γιάννη Κασσαβού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. ΟΙ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΝΝΕΔ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΟ April 18, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μετά τ’ αποτελέσματα στις τοπικές οργανώσεις του κόμματος της Ν.Δ. όπου η νέα διοίκηση υπό τον κ. Μητσοτάκη άφησε να εξελιχτούν με τρόπο που επέτρεπε τις οποιεσδήποτε χειραγωγήσεις, που άφησαν εκτός παιδιάς ανά την Επικράτεια άτομα εκτός οποιονδήποτε ιδιοτελών εξαρτήσεων, ο κόμπος έφθασε στο χτένι με τα όσα συνέβησαν ή δε συνέβησαν στο συνέδριο της νεολαίας του κόμματος, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παίρνει επιτέλους την απόφαση να αναλάβει πρωτοβουλίες μη υπολογίζοντας τις όποιες ισορροπίες ήθελε αρχικά να κρατήσει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΤΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΕΠΙ ΤΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗ ΝΟΔΕ Ν.Δ. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΟΔΕ April 18, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μετά την ανάσα ανακούφισης που έφερε η εκλογή Μητσοτάκη στην ηγεσία της Ν.Δ. για μια ριζική ανανέωση στον φθαρμένο παραταξιακό καμβά, οι μετέπειτα εξελίξεις για την ανάδειξη κομματικών τοπικών οργανώσεων συμπεριλαμβανομένης και της ανασυγκρότησης της ΟΝΝΕΔ, φέρνει έντονη απογοήτευση σ’ ένα λαό που στενάζει κάτω απ’ τα δυσβάσταχτα νέα μέτρα λιτότητας που φέρνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΑΙ ΣΕ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΚΕΛ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ April 16, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μετά από χρόνια πισογυρισμάτων η δημοτική αρχή Ραφήνας-Πικερμίου πήρε θετική απόφαση για τη κατασκευή-λειτουργία ΚΕΛ στη θέση Πλατύ Χωράφι. Το Πλατύ Χωράφι, που βρίσκεται στα όρια των δύο δήμων, Σπάτων-Αρτέμιδας και Ραφήνας-Πικερμίου, όπου το μεγαλύτερο μέρος ανήκει στα διοικητικά όρια του δήμου Σπάτων και μόλις ελάχιστο στα διοικητικά όρια του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, είναι η πρώτη και μοναδική επιλογή για την οποία υπήρξε προμελέτη αρχικά για ένα τεράστιο ΚΕΛ που θα δεχόταν 11 πρώην δήμους και κοινότητες, η οποία κατέπεσε μετά τις έντονες διαμαρτυρίες-ενστάσεις

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΩΡΕΣ 54 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ