ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι δημοτικοί σύμβουλοι Σ-Α Άννα Ραφτοπούλου και Χρήστος Τσαντίλας όρθιοι στο ακροατήριο (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΕ ΓΟΡΓΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΚΕΛ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ April 15, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ενώ στη σημερινή (15 Απριλίου) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου συζητούν, (χωρίς να αποφευχθούν οι συνήθεις αψιμαχίες με τους υποστηριχτές της λύσης Ψυττάλειας), για τη λήψη απόφασης περί έγκρισης της Χωροθέτησης Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων σύμφωνα με την απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Συντονισμού Μεγάλων Έργων Υποδομής, δηλαδή για ΚΕΛ στη θέση Πλατύ Χωράφι, το έργο έχει ήδη δρομολογηθεί απ’ την ΕΥΔΑΠ με την ευλογία της κυβέρνησης και προχωρά με γοργούς ρυθμούς σύμφωνα με τα υφιστάμενα χρονοδιαγράμματα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στο σημείο που εκτελούνται τα έργα στην Αχαιών βρέθηκαν ο δήμαρχος Ρ-Π κ. Πιστικίδης, με τον αντιδήμαρχο κ. Καλφαντή και την διευθύντρια Τ.Υ. κ. Σκαμάγκα  (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΛΕΩΦ. ΑΧΑΙΩΝ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΝΤΡΑΦΙ, ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΧΑΙΩΝ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ April 15, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες επισκευής της Λ. Αχαιών στο Ντράφι με χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης το τέλος του καλοκαιριού. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που θα αποκαταστήσει ασφαλώς την κυκλοφορία των οχημάτων στην κεντρική αρτηρία του οικισμού και την οδική σύνδεση του Δήμου μας με την Πεντέλη και τα Βόρεια Προάστια της Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ 2015 ΤΟΥ ΟΛΡ ΑΕ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ο.Λ.Ρ., ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ April 14, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Λ.Ρ. (author)

Η Διοίκηση της Ο.Λ.Ρ. Α.Ε μέσω στοχευμένων ενεργειών κατόρθωσε να αμβλύνει τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης που έχει πλήξει σχεδόν όλους τους τομείς της ελληνικής οικονομίας. Παράλληλα ο προσανατολισμός της στη βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών και η προσήλωσή της προς την κατεύθυνση υλοποίησης των στρατηγικών και επιχειρησιακών στόχων της είχε ως αποτέλεσμα την παρουσίαση για μία ακόμη φορά θετικών οικονομικών αποτελεσμάτων κατά το 2015.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΒΟΥΛΗ, ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΕΡΩΤΗΣΗ, ΕΚΑΒ April 14, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου, κατά τη συζήτηση στη Βουλή Επίκαιρης Ερώτησης, υπενθύμισε στον κ. Πολάκη πως ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου δε διαθέτει σε μόνιμη βάση ασθενοφόρο παρά το γεγονός ότι στην περιοχή διαμένουν περίπου 21.000 κάτοικοι, που υπερτριπλασιάζονται την καλοκαιρινή περίοδο ενώ ταυτόχρονα διέρχονται περίπου 1.800.000 ταξιδιώτες από το λιμάνι της Ραφήνας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ Ή ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΝΗΣΙΔΑ ΑΪ ΓΙΩΡΓΗΣ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΝΗΣΙΔΑ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗΣ April 13, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Στον αέρα εξακολουθεί να βρίσκεται η υπόθεση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος που διέπει τη νησίδα Αϊ Γιώργης, καθώς ο δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Δημήτρης Λουκάς στην ενημέρωση που έκανε σήμερα, 13 Απριλίου, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ανέφερε πλείστες όσες αποφάσεις που αποδεικνύουν ότι η νησίδα ανήκει στη Λαυρεωτική κι όχι στην Ύδρα όπως διατείνεται ο δήμαρχος κ. Γιώργος Κουκουδάκης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΥΔΡΕΥΣΗ April 13, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Οι λογαριασμοί που εκδόθηκαν για πρώτη φορά από τη Δ.Ε.Υ.Α.ΤΗ.Λ., για τη Δημοτική Ενότητα Αγίου Κωνσταντίνου και τη Δημοτική Ενότητα Κερατέας -σύμφωνα με την υπ. αρίθμ. 6/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου- είναι με την ΙΔΙΑ τιμολογιακή πολιτική, όπως ίσχυε όταν οι υπηρεσίες ήταν στο Δήμο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ 1896 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΜΑΓΙΕΡ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΘΗΝΑ, ΕΚΘΕΣΗ, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 1896 April 12, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δ.Α.Α. (author)

Με αφορμή το τρέχον έτος Ολυμπιακών Αγώνων και τα 120 χρόνια από τους πρώτους Αγώνες της σύγχρονης εποχής, τρεις δραστήριοι φορείς με σημαντική παρουσία σε διαφορετικούς τομείς της χώρας, ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το πρωτοποριακό πολιτιστικό έργο «Ολυμπιακοί Αγώνες 1896: Οι ιστορικές φωτογραφίες του Άλμπερτ Μάγιερ από τις Συλλογές του Μουσείου Μπενάκη, με το βλέμμα της Εύας Νάθενα».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣE ΧΩΡΟΥΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΕΝΤΡΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ April 11, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το Κέντρο Διαχείρισης, αποθήκευσης και εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης των σημείων διαμονής προσφύγων, συνεχίζει την αποστολή ειδών και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 05/04/2016, έστειλε στη Μόρια Λέσβου συρόμενο φορτηγό είκοσι πέντε (25) τόνων με είδη πρώτης ανάγκης. Επιπλέον, έχει ξεκινήσει η διάθεση ειδών διατροφής στα κέντρα παρασκευής γευμάτων για τους πρόσφυγες και στα κέντρα ταυτοποίησης και καταγραφής προσφύγων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ