ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΛΙΜΑΝΙΑ February 19, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Οι δήμαρχοι κατέθεσαν τα συγκεκριμένα αιτήματά τους, η υλοποίηση των οποίων, όπως τόνισαν, θα συμβάλει και στην τοπική ανάπτυξη αλλά και στην εύρυθμη λειτουργία των πόλεων και των λιμανιών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΚΑΦΕΤΖΟΠΟΥΛΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΘΗΝΑ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΦΕΤΖΌΠΟΥΛΟΣ February 18, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Τη παραίτησή του υπέβαλλε στο δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Καμίνη ο αντιδήμαρχος Βιώσιμης Κινητικότητας και της επανδραστηριοποίησης της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Αντώνης Καφετζόπουλος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ρ-Π ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ Ι. ΣΤΑΘΑΚΗ & Θ. ΔΡΙΤΣΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΙΜΑΝΙΑ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ February 18, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 17:30 στο υπουργείο Ναυτιλίας, η συνάντηση των Δημάρχων με Οργανισμούς Λιμένα στη διοικητική τους περιφέρεια με τους Υπουργούς Οικονομίας και Ανάπτυξης Γ. Σταθάκη και Ναυτιλίας Θ. Δρίτσα. Στη σύσκεψη θα μετέχει και ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλης Πιστικίδης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΑΕΔΑ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΧΥΤ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ February 17, 2016 / απο ΦΩΤΗΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ (author)

Τελικά τι θα γίνει στο Γραμματικό; Πως θα χρησιμοποιηθεί αυτή η τρύπα στο βουνό; Ερωτήματα που ζητούν απάντηση, μ’ ένα ανύπαρκτο δήμαρχο, μάλλον στη σφαίρα της φαντασίας θ’ απαντηθούν. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να παραθέσουμε την επιστολή Δεληβοριά:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΟΦΕΙΛΗ, REDS February 17, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η απάντηση του δημάρχου στον κ. Καλαντζή ήταν ότι πλέον τα χρήματα δόθηκαν στην εταιρεία, με το ποσό να αγγίζει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, καθώς και ότι το ταμείο του δήμου Παλλήνης είναι στο όριο μη χρεοκοπημένο, μετά από αυτή την δυσμενή εξέλιξη για την πόλη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. κ. Κατσίκης ενημερώνεται ενδελεχώς απ' την επιστημονική υπεύθυνη του Κ.Υ. Ρ-Π κ. Δημητρίου (ΦΩΤΟ: )

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ February 16, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Στο Κέντρο Υγείας Ραφήνας-Πικερμίου βρέθηκαν σήμερα ο βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κώστας Κατσίκης κι ο Ραφηνιώτης Τομεάρχης Ανατολικής Αττικής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καραγεωργίου. Κατά την επίσκεψή τους συνομίλησαν τόσο με την Επιστημονική Υπεύθυνη του ΚΥ κα Δημητρίου όσο και με προσωπικό του ΚΥ, ώστε να ενημερωθούν-καταγράψουν όλα τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟRIA

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΝΑΥΑΓΙΟΥ, ΣΟΥΝΙΟ, ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ February 15, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε μια λιτή αλλά ιδιαίτερα συγκινητική τελετή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, στο 60ο χλμ. της παραλιακής λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, απέναντι από τη νήσο Πάτροκλος, αποδόθηκε και φέτος – 72 χρόνια μετά τη μεγάλη ναυτική τραγωδία, η δέουσα τιμή στα 4.100 θύματα του ναυαγίου του νορβηγικού πλοίου ORIA.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ: ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΔΟΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ February 15, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Εξαιρετικού ενδιαφέροντος και η δεύτερη μέρα εργασιών της ιατρικής διημερίδας που διοργάνωσε το Κ.Υ. Ρ-Π με θέμα αυτή τη φορά τη «Διασύνδεση δομών παροχής υπηρεσιών υγείας & πρόνοιας στην κοινότητα», ενθουσίασε κατ’ αρχάς για τη μεγάλη και σε αντοχή χρόνου, καθώς ξεπεράστηκαν κατά πολύ τα προκαθορισμένα χρονικά όρια, συμμετοχή που ανέδειξε:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 15 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΩΡΕΣ 52 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ