ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΚΕΕΛΠΝΟ: ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ, ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ & ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ, ΚΕΕΛΠΝΟ April 09, 2016 / απο vimaonline.gr (author)

Το ΚΕΕΛΠΝΟ συνεπές στην αποστολή του για την προάσπιση της δημόσιας υγείας, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την εξάπλωση μεταδοτικών νόσων, τώρα που λόγω και των πρόωρα αυξημένων για την εποχή θερμοκρασιών, η επώαση των κουνουπιών γίνεται νωρίτερα. Tο ΚΕΕΛΠΝΟ επισημαίνει, πως τα κουνούπια που λειτουργούν ως μεταφορείς επικίνδυνων νόσων, μπορούν να μολύνουν και τον τοπικό πληθυσμό με ασθένειες όπως η ελονοσία, ο Δάγκειος πυρετός, ο ιός Ζika, η νόσος Chikungunya κ.ά. αν προηγουμένως τσιμπήσουν μετανάστη ή πρόσφυγα που προέρχεται από χώρες που ενδημούν αυτές οι ασθένειες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ & ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ April 08, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τρόφιμα για 250 οικογένειες που ανήκουν στους ωφελούμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λαυρεωτικής αλλά και για το Κέντρο Προσφύγων Λαυρίου παραδόθηκαν την Πέμπτη 7 Απριλίου στον Δήμαρχο Δημήτρη Λουκά από τον Σύλλογο Λαϊκής Αλληλεγγύης Ελλάδας με ευθύνη της Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής Κατερίνας Θανοπούλου και του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αδιάψευστος μάρτυρας της οικτρής κατάστασης που επικρατεί στο κέντρο ασύλου Λαυρίου η εικόνα  (ΦΩΤΟ: )

ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ ΑΣΥΛΟ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΒΟΥΛΗ, ΚΚΕ, ΕΡΩΤΗΣΗ April 07, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Το Κέντρο Προσωρινής Διαμονής Αιτούντων Άσυλο Λαυρίου λειτουργεί στη καρδιά της πόλης του Λαυρίου κοντά στο τέλος της 10ετίας του 1950. Ο Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ., στο πλαίσιο των προγραμμάτων που αναπτύσσει προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού και ειδικότερα εκείνης των προσφύγων, ανέλαβε, από τον Ιανουάριο 2003, την ευθύνη λειτουργίας της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Κέντρου Προσωρινής Διαμονής Αλλοδαπών Αιτούντων Άσυλο Λαυρίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, FIFA April 06, 2016 / απο ΕΠΕΚΕ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (author)

«Η Επιτροπή Παρακολούθησης και Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου-Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει την δεδομένη και αυτονόητη στήριξή της στην Κυβέρνηση και στον αρμόδιο Υπουργό για τον Αθλητισμό κ. Σταύρο Κοντονή, αναφορικά με το τελεσίγραφο της FIFA και την υποβάθμιση της Διεθνούς Ομοσπονδίας σχετικά με την κυβερνητική επιλογή στο να αναμένει την έκβαση της δικαστικής προσφυγής της ΕΠΟ ενώπιον του Ανωτάτου Δικαστηρίου το ΣτΕ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο υπό κατασκευή παιδικός σταθμός στη Δημοτική κοινότητα Κουβαρά  (ΦΩΤΟ: )

ΕΡΓΑ ΠΡΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ Ο ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ April 06, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Μελέτες για έξι νέα έργα συνέταξε η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σαρωνικού, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των κατοίκων και κατόπιν εντολής του Δημάρχου κ. Σωφρόνη. Οι μελέτες αυτές υποβλήθηκαν προς έγκριση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 4 Απριλίου 2016, και μετά την έγκρισή τους υποβάλλονται προς χρηματοδότηση στην Περιφέρεια Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ April 05, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης συζητήθηκε το θέμα: «Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου για το έργο ¨Κατασκευή νέου γηπέδου Ραφήνας¨ προϋπολογισμού 1.050.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΔΡΟΙ Ν.Δ. ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΥΝΕΔΡΟΙ April 05, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Αναρτήθηκαν στη ΝΟΔΕ αν. Αττικής τα ονόματα των συνέδρων που εκλέχτηκαν στη εκλογική διαδικασία τη περασμένη Κυριακή, μεταξύ αυτών αρκετοί Ραφηνιώτες σύνεδροι...

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΤΤΙΚΗ ΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΤΤΙΚΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΟΙΝΟΓΕΥΣΙΑ April 05, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου αναπτυξιακού προτύπου της Αττικής, παρουσίασε σήμερα, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, στην Εκδήλωση Οινογευσίας, ενώπιον των μελών του Club των Ξένων Οικονομικών και Εμπορικών Ακολούθων στην Ελλάδα (ECDC). «Συγκροτούμε ένα νέο παραγωγικό πρότυπο, με σεβασμό στο περιβάλλον, το τοπικό οικοσύστημα, τον μικρό παραγωγό, το νέο επιχειρηματία, τη σύγχρονη τεχνολογία, την πρωτοπόρα γνώση», τόνισε χαρακτηριστικά η Περιφερειάρχης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ