ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΑΟ ΑΓΙΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ Κ.Υ. Ρ-Π

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ February 14, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σήμερα Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, η δεύτερη μέρα της διημερίδας υγείας που διοργάνωσε η 1η ΥΠΕ/Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου με θέμα τη διασύνδεση δομών παροχής υπηρεσιών υγείας & πρόνοιας στην κοινότητα, ξεκίνησε με εκκλησιασμό στην εκκλησία των Αγίων Γεωργίου & Αλεξάνδρου που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του Κ.Υ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο βουλευτής κ. Γ. Μαυρωτάς στο ακροατήριο  (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΣΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΩΤΑΣ, Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ February 14, 2016 / απο ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ (author)

Συμμετοχή του βουλευτή Αττικής Γιώργου Μαυρωτά στην ημερίδα του Κέντρου Υγείας Ραφήνας-Πικερμίου για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Ρ-Π κ. Βασίλης Πιστικίδης στο βήμα χαιρετίζει την εκδήλωση, υπό το βλέμμα του συντονιστή δημοσιογράφου κ. Βάιου Σύρρου  (ΦΩΤΟ: kirkinews. gr )

ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟ Κ.Υ. Ρ-Π ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΤΙΟΤΗΤΑ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ February 13, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις με σεβασμό στον ασθενή και το προσωπικό, υπερσύγχρονα εργαστήρια, βιοπαθολογικό – ακτινολογικό – υπερήχων κ.α., αλλά κυρίως αξιόπιστο εξειδικευμένο προσωπικό, ιατρικό – νοσηλευτικό – διοικητικό, συντελούν ώστε το Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου να αποτελεί πρότυπο όχι μόνο στην αν. Αττική, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΙΚΤΑ ΚΑΙ ΚΑΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΕΔΣΝΑ, ΟΕΔΑ ΦΥΛΗΣ February 12, 2016 / απο ΠΡΩ.ΣΥ.ΝΑΤ (author)

Την Κυριακή 7/2/2015, η ΠΡΩΣΥΝΑΤ με παρέμβασή της δημοσιοποίησε τα σενάρια για την προώθηση μονάδων καύσης αποβλήτων, με το μανδύα της αποκεντρωμένης διαχείρισης και με «δέλεαρ» τα μηδενικά απόβλητα. Γνωστοποίησε, επίσης, μια πρόσφατη κατασκευαστική δραστηριότητα στη θέση του παλιού ΚΔΑΥ Φυλής (της εταιρείας WATT AE) και εξέφρασε την ανησυχία της για το ενδεχόμενο της επέκτασης της εγκατάστασης (ΟΕΔΑ) της Φυλής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΞΕΝΑΓΗΘΗΚΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, Π. Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ February 11, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στο πλαίσιο του προγράμματος της πρώτης ημέρας της επίσκεψής της στην Περιφέρεια Κρήτης, η αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Αττικής, με επικεφαλής την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου ξεναγήθηκε από τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη στη Διεύθυνση Μεταφορών Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου που στεγάζεται σε ανακαινισμένο κτίριο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΚΡΗΤΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΤΤΙΚΗ, ΚΡΗΤΗ, ΔΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ February 11, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποιεί, σήμερα και αύριο, στην έδρα της Περιφέρειας Κρήτης, στο Ηράκλειο, αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Αττικής, με επικεφαλής την Περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου, στην οποία μετέχουν ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας, Κ. Παπαχρυσοβέργης, αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής πολιτικής, Παν. Αθανασιάδης και η αντιπρόεδρος της ΕΕ του ΕΔΣΝΑ, Αφρ. Μπιζά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΥΓΕΙΑ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ February 10, 2016 / απο kirkinews.gr (author)

Η πρώτη δημόσια διαβούλευση για την πρωτοβάθμια φροντίδα Υγείας διοργανώνεται απ’ την 1η ΥΠΕ/Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας & Λαυρεωτικής και του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, με τη συμμετοχή των δομών πρόνοιας ‘’Γαλιλαία’’, ‘’Στέγη’’ και ‘’Αμυμώνη’’

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΙΛΑΜΕ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΕΡΓΟ, ΛΥΜΑΤΑ February 10, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Γενικό κακό στους δήμους της αν. Αττικής που στερούνται αποχετευτικού δικτύου λυμάτων, αποτελεί το φαινόμενο των συνδέσεων βόθρων με τους αγωγούς ομβρίων. Αυτός είναι δυστυχώς ο πολιτισμός των νεοελλήνων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 6 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΩΡΕΣ 43 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ