ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΟΥ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ Ρ-Π & Σ-Α

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΠΑΤΑ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, ΚΕΛ, ΕΕΛ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ February 09, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ψέματα τέλος! Το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων των δήμων Ραφήνας-Πικερμίου και Σπάτων-Αρτέμιδας στο Πλατύ Χωράφι, προχωρά με χρονοδιάγραμμα και με τη σύμφωνη γνώμη όλων των εμπλεκομένων φορέων, μεταξύ αυτών και των δημάρχων Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη και Σπάτων-Αρτέμιδας Δημήτρη Μάρκου

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ‘’ΜΕΛΤΕΜΙ’’ ΦΥΣΗΞΕ ΠΡΟΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ Ρ-Π

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ''ΜΕΛΤΕΜΙ'' February 08, 2016 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ (author)

Ο Κατασκηνωτικός Συνεταιρισμός ΜΕΛΤΕΜΙ ΣΠΕ, μας παρέδωσε στο Δημαρχείο, τρόφιμα αλλά και ρούχα για ενίσχυση της δράσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΡΥΧΕΙΟ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟ: enetpress.gr)

ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟΕΣ ΓΙΑ ΕΞΟΡΥΞΗ ΑΡΓΥΡΟΥ 5000 ΧΡΟΝΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΛΑΥΡΙΟ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΟΡΥΚΤΑ February 08, 2016 / απο Νινέττα Κοντράρου - Ρασσιά (author), enetpress.gr (author)

Eξόρυξη αργύρου γινόταν στο Θορικό Λαυρεωτικής πριν από 5000 χρόνια. Την σπουδαία αυτή ανακάλυψη έκανε μια ομάδα Γάλλων αρχαιολόγων και μεταλλειολόγων ερευνώντας μια περιοχή στους πρόποδες της Μυκηναϊκής Ακρόπολης του Θορικού η οποία δεσπόζει στο φυσικό λιμένα του Λαυρίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΤΗΣΙΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΗΝΙΩΝ February 07, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η καθιερωμένη ετήσια εορτή της ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΤΗΝΙΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ για την επέτειο των 192 χρόνων από την Εύρεση της Ιεράς Εικόνος της Μεγαλόχαρης Τήνου πραγματοποιείται αύριο Κυριακή 8 Φεβρουαρίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΞΕΚΙΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ZIKA

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ, Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ February 05, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος απαιτείται συντονισμός και έγκαιρη επέμβαση των αρμόδιων φορέων για την καταπολέμηση των κουνουπιών. Ιδιαίτερα φέτος με τη ραγδαία εξάπλωση σε παγκόσμιο επίπεδο του ιού Zika, καθίσταται αναγκαία η δράση όλων των εμπλεκόμενων φορέων (Περιφέρειας, Δήμων), στον βαθμό που τους αναλογεί βάσει των προβλεπόμενων από τον «Καλλικράτη» αρμοδιοτήτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Βάιος Θανασιάς που προτάθηκε νέος πρόεδρος του Δ.Σ. Μαραθώνα   (ΦΩΤΟ: )

ΔΕ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΒΑΪΟΣ ΘΑΝΑΣΙΑΣ ΩΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ February 04, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η περιπέτεια του δήμου Μαραθώνα μετά την παραίτηση Λιβαθινού απ’ το προεδρείο, μόλις άρχισε, καθώς στη ειδική σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τη ψήφιση νέου προέδρου δεν απέδωσε, σημειώνοντας μεγάλη Ψηνάκεια ήττα, με αποτέλεσμα να ξαναπροσπαθήσουν την ερχόμενη Κυριακή, που θα περάσει βέβαια ένας πρόεδρος μειωμένης αποδοχής, αφού πρέπει απαραίτητα να είναι απ’ τη πλευρά της δημοτικής αρχής, έστω κι αν δεν διατηρεί πλέον τη πλειοψηφία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ Κ.Υ. Ρ-Π ΓΙΑ 1η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ February 03, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Το όραμα γίνεται πράξη. Οι προσδοκίες των ανθρώπων που πάλεψαν και παλεύουν για την αναβάθμιση του Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου τώρα δικαιώνονται. Όσοι πιστεύουν στο πρωτεύοντα ρόλο μιας πρωτοβάθμιας δημόσιας φροντίδας Υγείας σε αναβαθμισμένες υποδομές ικανές να υποστηρίξουν τις κεντρικές μονάδες επαρκώς, με αποτέλεσμα την αποσυμφόρησή τους, ήρθε η ώρα να δρέψουν τους καρπούς των ανιδιοτελών προσπαθειών τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 19 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΩΡΕΣ 56 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ