ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φωτογραφία αρχείου από άφιξη προσφύγων στη Ραφήνα το 2015  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ April 01, 2016 / απο ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ (author)

Ανελέητες είναι οι συνέπειες των αλλεπάλληλων ληστρικών πολέμων του Δυτικού “πολιτισμού” σε βάρος των λαών της Μέσης Ανατολής, της Ασίας και της Αφρικής, είτε πρόκειται για βομβαρδισμούς (σε Ιράκ, Αφγανιστάν, Συρία, Λιβύη) είτε για εντοπισμένους οικονομικούς πολέμους (όπως στην Ελλάδα). Οι πόλεμοι αυτοί που στοχεύουν στην εκμετάλλευση και την καταλήστευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών του πλανήτη έχουν ως αποτέλεσμα τη φτωχοποίηση, την εξαθλίωση, και την εκτόπιση ολόκληρων πληθυσμών, αποτελέσματα που τα βιώνουμε όλοι μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ April 01, 2016 / απο ΠΥΛΗ ΙΑΣΩΝΟΣ (author)

Σημαντική διάκριση πέτυχε το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο σε διεθνείς διαγωνισμούς, καθώς ομάδα φοιτητών κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον διεθνή διαγωνισμό μαθηματικών SEEMOUS 2016. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας στον διαγωνισμό Seemous 2016 διέπρεψε για άλλη μια φορά κατακτώντας δύο χρυσά και δύο Αργυρά μετάλλια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΩΝ/ΛΙΜΕΝΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΠΙΤΣΙΟΡΛΑΣ April 01, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Πραγματοποιήθηκε χθες 31 Μαρτίου 2016, συνάντηση του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιου Πιτσιόρλα με τους Δημάρχους των πόλεων όπου λειτουργούν Οργανισμοί Λιμένων. Παρόντες στη συνάντηση οι διευθύνοντες σύμβουλοι και πρόεδροι των οργανισμών αυτών. Στη τρίωρη σύσκεψη συμμετείχαν Δήμαρχοι ή Αντιδήμαρχοι από τους Δήμους Ραφήνας-Πικερμίου, Λαυρίου, Ελευσίνας, Ηρακλείου, Κερκύρας, Καβάλας, Αλεξανδρούπολης και Ηγουμενίτσας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΡ ΑΕ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ March 31, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ" (author)

Ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι, 30 Μαρτίου 2016, η συνάντηση μεταξύ του καθηγητή Ανδρέα Βασιλόπουλου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας, μετά από σχετική επιστολή του κ. Βασιλόπουλου στην οποία δήλωνε θορυβημένος για το θέμα των «ανύπαρκτων σχέσεων μεταξύ του Δήμου και του Οργανισμού Λιμένος Ραφήνας».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Από δεξιά:οι αντιδήμαρχοι Γ. Κοκκόλης και Α. Παλπατζής, ο δήμαρχος Ρ-Π Β. Πιστικίδης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γ. Δουβίτσας κι ο διευθυντής αθλητισμού Β. Σπαντούρος, πλαισιωμένοι από κλιμάκιο εθελοντών  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Ο 2ος ΑΡΑΦΗΝΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 2016 ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΑΡΑΦΗΝΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ March 31, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου στο δημαρχιακό μέγαρο της Ραφήνας, ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλης Πιστικίδης κι ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κ. Γιώργος Δουβίτσας παρουσίασαν τη φετινή διοργάνωση του Αραφηνείου Δρόμου που τείνει να εξελιχθεί στο μεγαλύτερο αθλητικό δρώμενο του δήμου, καθώς οι συμμετοχές έχουν αυξητική πορεία, αφού διπλασιάστηκαν φέτος εν σχέση με τη περσινή πρώτη διοργάνωση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ CAPITAL CONTROLS & 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ March 30, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

H Νέα Δημοκρατία κατέθεσε σήμερα, Τετάρτη 30 Μαρτίου, πρόταση σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής, για τη διερεύνηση των αιτιών του κλεισίματος των τραπεζών, της επιβολής κεφαλαιακών περιορισμών, της υπογραφής του 3ου Μνημονίου και της ανάγκης νέας ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ Ο ΝΟΜΟΣ 719/1977 ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ March 29, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών με το Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας κ. Ματζάκο, είχαν ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς και εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα των αγροτεμαχίων που ξεπερνούν τα 100 στρέμματα και τα προβλήματα που έχουν προκύψει για τους ιδιοκτήτες τους στην ένταξή τους στο Εθνικό Κτηματολόγιο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΤΡΟΦΙΜΑ March 29, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Αλέξανδρος Δελμούζος", που ανταποκρίθηκε σε κάλεσμα της Περιφερειακής Ενότητας Αττικής για συλλογή Ανθρωπιστικής Βοήθειας για τους πρόσφυγες, παραδόθηκαν σήμερα Τρίτη 29 Μαρτίου 2016, είδη πρώτης ανάγκης στο "Κέντρο Διαχείρισης, Αποθήκευσης και Εφοδιασμού σημείων διαμονής προσφύγων" της Περιφέρειας Αττικής, που συγκεντρώθηκαν στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

21 ΩΡΕΣ 59 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ