ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Η ΘΗΛΙΑ ΤΟΥ ΕΕΛ ΣΦΙΓΓΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠ’ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Σ-Α

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΕΕΛ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, ΣΥΡΙΖΑ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ February 03, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Απογυμνωμένος από παντού στο θέμα της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων οπουδήποτε αλλού εκτός περιοχής Πλατιού Χωραφιού, ο δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδας Δημήτρης Μάρκου με μόνο σύμμαχο το συμπαραστάτη του δημότη που πεισματικά επιμένει στη λύση του προβλήματος μέσω Ψυττάλειας, αφού κι η λύση Λακαθέλα Κήπι που εφευρέθηκε ως τελευταία σανίδα σωτηρίας βρίσκει αντιμέτωπη εκτός των άλλων και τη τοπική κοινωνία, εξαντλεί και τα τελευταία όρια της υπομονής των δημοτών του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΣΤΗ ΒΑ ΑΤΤΙΚΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΒΑΡΝΑΒΑΣ, ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΔΗΜΩΝ February 03, 2016 / απο ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑ (author)

Απογοητευμένοι τελείως απ’ την αδιαφορία της δημοτικής αρχής του Ηλία Ψηνάκη για τον τόπο μας αποφασίσαμε να προχωρήσουμε πλέον σε δυναμική διεκδίκηση της απόσχισης του Βαρνάβα απ’ το Μαραθώνα και την ένταξή μας σε άλλο δήμο που πιθανό να σχηματιστεί με τη συμβολή άλλων τεσσάρων πρώην κοινοτήτων που ζητούν επίσης την απόσχισή τους απ’ το τεράστιο δήμο Ωρωπού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΙΟΔΙΑ February 02, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η Δημοτική Κίνηση "Νέα Πνοή για τον Διόνυσο", με αφορμή την αυριανή δίκη 11 συμπολιτών μας, που διώκονται για τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στην τοποθέτηση πλευρικών διοδίων εντός του αστικού ιστού της Αττικής και με βάση την ειλημμένη ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διονύσου, με την οποία εξουσιοδοτείται ο Δήμαρχος κος Διονύσης Ζαμάνης να λάβει όλα τα απαραίτητα ένδικα ή εξώδικα μέτρα διαμαρτυρίας κι αποτροπής, προκειμένου ν' αποτραπεί η υλοποίηση της εσφαλμένης αυτής ρύθμισης

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΑΛΥΒΙΑ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ February 02, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Τέλος το μαρτύριο των λυμάτων στους δρόμους, τέλος στη ρύπανση του υπόγειου υδάτινου πλούτου στη δημοτική κοινότητα Καλυβίων καθώς ξεκίνησαν ήδη οι συνδέσεις με το αποχετευτικό δίκτυο, με ευνοϊκούς για τους κατοίκους όρους σύνδεσης. Με δεδομένη την έναρξη συνδέσεων και στη δημοτική κοινότητα Κουβαρά, ο δήμος Σαρωνικού έχει ξεμπερδέψει κατά τα 2/5 με το αποχετευτικό ζήτημα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗ ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ February 02, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας με όλους τους δήμους της Ανατολικής Αττικής και συνεχίζοντας το πρόγραμμα των συσκέψεων με τις δημοτικές αρχές για την παρακολούθηση της πορείας των έργων που υλοποιούνται, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 2 Φεβρουαρίου σύσκεψη με τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ February 02, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Είναι ευχής έργον ότι μετά από παρέμβασή μας στο Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, ο Υπουργός εκδήλωσε το ενδιαφέρον να εξετάσει το ζήτημα χορήγησης πιστοποίησης ξένης γλώσσας στους φοιτητές των Πανεπιστημίων μετά την επιτυχή φοίτηση 4 εξαμήνων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Νεκτάριος Καλαντζής άκρο δεξιά (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΑΓ. ΤΡΥΦΩΝΟΣ ΣΤΗ ΠΑΛΛΗΝΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΟΥΧΟΣ February 02, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Με κάθε επισημότητα τελέστηκε η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία όπως κάθε χρόνο για τον εορτασμό του Πολιούχου της Παλλήνης, Αγίου Τρύφωνος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΑΠ’ ΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΒΑΡΝΑΒΑΣ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ February 01, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Οι ενεργοί πολίτες της δημοτικής κοινότητας Βαρνάβα του δήμου Μαραθώνα, απογοητευμένοι τελείως απ’ την αδιαφορία της δημοτικής αρχής του Ηλία Ψηνάκη για την περιοχή τους, με την παραίτηση του Σπύρου Λιβαθινού να επιτείνει την κατάσταση, αποφάσισαν να προχωρήσουν πλέον στη δυναμική διεκδίκηση της απόσχισης του Βαρνάβα απ’ το Μαραθώνα και την ένταξή τους σε άλλο δήμο που πιθανό να σχηματιστεί με τη συμβολή άλλων τεσσάρων πρώην κοινοτήτων που ζητούν επίσης την απόσχισή τους απ’ το τεράστιο δήμο Ωρωπού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 14 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΩΡΕΣ 51 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ