ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Από δεξιά:οι αντιδήμαρχοι Γ. Κοκκόλης και Α. Παλπατζής, ο δήμαρχος Ρ-Π Β. Πιστικίδης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γ. Δουβίτσας κι ο διευθυντής αθλητισμού Β. Σπαντούρος, πλαισιωμένοι από κλιμάκιο εθελοντών  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Ο 2ος ΑΡΑΦΗΝΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 2016 ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΑΡΑΦΗΝΕΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ March 31, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Στη σημερινή συνέντευξη τύπου στο δημαρχιακό μέγαρο της Ραφήνας, ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλης Πιστικίδης κι ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κ. Γιώργος Δουβίτσας παρουσίασαν τη φετινή διοργάνωση του Αραφηνείου Δρόμου που τείνει να εξελιχθεί στο μεγαλύτερο αθλητικό δρώμενο του δήμου, καθώς οι συμμετοχές έχουν αυξητική πορεία, αφού διπλασιάστηκαν φέτος εν σχέση με τη περσινή πρώτη διοργάνωση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ CAPITAL CONTROLS & 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΥΡΙΖΑ, ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ March 30, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

H Νέα Δημοκρατία κατέθεσε σήμερα, Τετάρτη 30 Μαρτίου, πρόταση σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής, για τη διερεύνηση των αιτιών του κλεισίματος των τραπεζών, της επιβολής κεφαλαιακών περιορισμών, της υπογραφής του 3ου Μνημονίου και της ανάγκης νέας ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ Ο ΝΟΜΟΣ 719/1977 ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ March 29, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση στο Υπουργείο Οικονομικών με το Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας κ. Ματζάκο, είχαν ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς και εκπρόσωποι του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα των αγροτεμαχίων που ξεπερνούν τα 100 στρέμματα και τα προβλήματα που έχουν προκύψει για τους ιδιοκτήτες τους στην ένταξή τους στο Εθνικό Κτηματολόγιο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΤΡΟΦΙΜΑ March 29, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Αλέξανδρος Δελμούζος", που ανταποκρίθηκε σε κάλεσμα της Περιφερειακής Ενότητας Αττικής για συλλογή Ανθρωπιστικής Βοήθειας για τους πρόσφυγες, παραδόθηκαν σήμερα Τρίτη 29 Μαρτίου 2016, είδη πρώτης ανάγκης στο "Κέντρο Διαχείρισης, Αποθήκευσης και Εφοδιασμού σημείων διαμονής προσφύγων" της Περιφέρειας Αττικής, που συγκεντρώθηκαν στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ, ΑΡΧΑΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ March 29, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Στην Αμφικτυονία προσχωρούν οι Δήμοι όλης της χώρας που έχουν επισκέψιμους μουσειακούς ή αρχαιολογικούς χώρους. Βασική επιδίωξη του νέου αυτού φορέα, θα είναι η προώθηση του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και η ορθή διαχείριση των θεμάτων του , όπως η προστασία, η ανάδειξη και η διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η υπ. πρόεδρος της Τ.Ο. Ρ-Π κ. Ιφιγένεια-Άννα Βαρδοπούλου (αριστερά), με την Π.Σ., πρόεδρο ισότητας ΕΝΠΕ κ. Φωτεινή Βρύνα και τον δήμαρχο των 3Β κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο στη κοπή πίτας της ΝΟΔΕ αν. Αττικής στα Καλύβια  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΒΑΡΔΟΠΟΥΛΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ – ΑΝΝΑ: ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ Τ.Ο. Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ March 29, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η υποψηφιότητα για τη θέση της προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης Ραφήνας-Πικερμίου (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Νέας Δημοκρατίας της κ. Βαρδοπούλου Ιφιγένειας-Άννας, αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη για το σύνολο των μελών της Ν.Δ. ιδίως μετά τη υποτονική έως τώρα παρουσία της Τ.Ο. παρά τη φιλότιμη προσπάθεια των μελών του διοικητικού συμβουλίου, μέλος του οποίου εθελοντικά ήταν κι η κ. Βαρδοπούλου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΡΒΕΛΕΡ: «Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟ. ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ; ΘΑ ΤΟ ΠΩ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ»

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΕΛΕΝΗ ΓΛΥΚΑΤΖΗ ΑΡΒΕΛΕΡ March 28, 2016 / απο ΠΥΛΗ ΙΑΣΩΝΟΣ (author)

Η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ έχοντας αφιερώσει τη ζωή της στη μελέτη του Βυζαντίου μιλάει για την ελληνική ιστορική συνέχεια και τη διαλεκτική ανάμεσα στην πολιτική εμβέλεια του Βυζαντίου και τη διαμόρφωση της νεοελληνικής ταυτότητας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

Η ΜΑΘΗΤΙΩΣΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΠΑΡΕΛΑΥΝΕΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΑΡΕΛΑΣΗ, 25η ΜΑΡΤΙΟΥ March 25, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Εντυπωσιακή η μαθητική παρέλαση των σχολείων του Πικερμίου που εντυπωσίασε σήμερα 25 Μαρτίου και καταχειροκροτήθηκε από γονείς και κατοίκους της περιοχής. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους προς τούτο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ