ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο διοικητής ΤΕΝΞ αντισυνταγματάρχης Θ. Δαούτης, ενημερώνει τον ταξίαρχο Π.Α. Π. Γεωργόπουλο απ’ το υπουργικό γραφείο, υπό το βλέμμα του υπόλοιπου κλιμακίου  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΤΟ «ΟΧΥΡΟ» ΡΑΦΗΝΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΧΥΡΟ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΕΥΡΗΜΑΤΑ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΕΝΞ March 14, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Είναι ένα απ’ τα μεγαλύτερα – αν όχι το μεγαλύτερο – οχυρωματικό έργο του 2ου Παγκοσμίου πολέμου στην ανατολική ακτή της Αττικής, δεσπόζει σε επιτελική θέση ελέγχοντας ουσιαστικά το λιμάνι της Ραφήνας και ολόκληρο τον Ευβοϊκό κόλπο. Αυτό είναι το «Οχυρό» του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου που εκπλήσσει με τα ευρήματα οχύρωσης της Βέρμαχτ, που αποκαλύπτονται μετά το συστηματικό έλεγχο καθαρισμού του χώρου απ’ την ΤΕΝΞ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ/ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ, ΣΟΥΝΙΟ March 14, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ούτε μάντεις να είμαστε, όταν γράψαμε ότι οι δήμοι της ανατολικής ακτής που διατηρούν κατασκηνώσεις στην επικράτειά τους θα υποδεχτούν θέλοντας και μη πρόσφυγες – μετανάστες στις εκεί εγκαταστάσεις.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ March 13, 2016 / απο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΗΣ (author)

Την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016, στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Μαρκοπούλου, κάποια στιγμή η συζήτηση άναψε, με αφορμή την αναφορά αν θυμάμαι καλά, εκ μέρους της αντιπολίτευσης, ότι ειδικά το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, χρησιμοποιεί έναν συγκεκριμένο μηχανικό για να κάνει τις δουλειές του, ενώ υπάρχει πληθώρα μηχανικών που θα μπορούσαν να βοηθήσουν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΚΛΑΨΕ ΚΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗΣ, ΕΞΟΔΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ March 12, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Με περισσή κατήφεια κι ένα συννεφιασμένο ουρανό, που άρχισε να ψιλοβρέχει όταν η νεκρώσιμη πομπή ακολούθησε τη νεκροφόρα που μετέφερε το μεγάλο Έλληνα σκηνοθέτη στην τελευταία του κατοικία στο νεκροταφείο Ραφήνας, πλήθος καλλιτεχνών, πολιτικών, αλλά και συμπολιτών του με επικεφαλής το δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου κ. Πιστικίδη, αποχαιρέτησαν το Κώστα Κουτσομύτη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Ρ-Π Β. Πιστικίδης (δεξιά) με τον πρόεδρο του Δ.Σ. Δ. Πιστικίδης μπροστά στο βανάκι με τα τρόφιμα - προσφορά του ΣΚΑΪ  (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ March 11, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Σήμερα Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016, στο Δημαρχείο της Ραφήνας, ο όμιλος ΣΚΑΙ και η δράση "όλοι μαζί μπορούμε" προσέφεραν σχεδόν δύο τόνους τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΤΣΟΜΥΤΗΣ March 10, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Θλίψη στη Ραφήνα, όπου η μόνιμη κατοικία του γνωστού σκηνοθέτη Κώστα Κουτσομύτη, προκάλεσε ο χαμός του σήμερα Πέμπτη το μεσημέρι, στο «Σισμανόγλειο» όπου νοσηλευόταν καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Ο Κώστας Κουτσομύτης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συντοπίτες του, λόγω του ανοικτού και προσιτού χαρακτήρα του και το ενδιαφέρον που πάντα έδειχνε για τα τοπικά προβλήματα, με προσωπική κατά διαστήματα εμπλοκή του σε συλλογικές προσπάθειες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΟ Π. Σ. Η ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΥ/ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ March 10, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στις μέχρι σήμερα παρεμβάσεις της Περιφέρειας Αττικής στο θέμα του προσφυγικού καθώς και στην ανάγκη να προχωρήσουν άμεσα, από την κυβέρνηση, σειρά συγκεκριμένων νομοθετικών ρυθμίσεων, προκειμένου να υπάρξει αποτελεσματικότερη και πληρέστερη αντιμετώπιση του ζητήματος, αναφέρθηκε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου κατά τη συζήτηση του θέματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φωτογραφία αρχείου απ' την άφιξη προσφύγων στο λιμάνι της Ραφήνας το 2015 (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΑΤΥΠΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Ρ-Π ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΤΥΠΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ March 10, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Στην άτυπη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλη Πιστικίδη με τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κυρία/ους Αμαλία Τόκα, Γιώργο Χριστόπουλο, Ανδρέα Βασιλόπουλο, Χρήστο Τσαλαπατάνη, τους αντιδημάρχους κυρίους Βαγγέλη Μπουρνούς και Αντώνη Παλπατζή, την υπεύθυνη πολιτικής προστασίας κ. Τζωρτζίνα Λεγάκη και τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων κ. Σταύρο Τζιβιτζή, συζητήθηκε το φλέγον θέμα του προσφυγικού χωρίς να παρθούν αποφάσεις.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

21 ΩΡΕΣ 56 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ