ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο κ. Θανάσης Μαρτίνος παραλαμβάνει αναμνηστική πλακέτα για την ευγενική συνδρομή του απ' το Δήμαρχο Σαρωνικού κ. Γιώργο Σωφρόνη (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ Κ.Α.Π.Η. ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ January 25, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε με θέρμη στο κάλεσμα της Προέδρου του Κ.Α.Π.Η. και Αντιδημάρχου Σαρωνικού κας Αικατερίνης Παπασταμέλου-Γκούμα και συμμετείχε στη τελετή εγκαινίων του νέου Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων. Πλέον, στον Δήμο Σαρωνικού λειτουργούν 7 Κ.Α.Π.Η., μετά την ίδρυση των δυο νέων του Κουβαρά και της Σαρωνίδας αλλά και τη συνέχιση λειτουργίας αυτών των Καλυβίων, Λαγονησίου, Αναβύσσου και Παλαιάς Φώκαιας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΤΤΙΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ, ΕΔΟΑΟ, ΟΙΝΟΣ January 24, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

«Με τον ΕΦΚ στο κρασί πυροβολούμε τα πόδια μας στα βασικά ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα» Συμμετοχή του βουλευτή Αττικής Γιώργου Μαυρωτά στη σύσκεψη των Οινοποιείων Αττικής για τις αρνητικές συνέπειες του ΕΦΚ στο κρασί

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ & ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΟ Δ.Σ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΕΛ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ January 22, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Φωτιές άναψε για άλλη μια φορά το επίμαχο θέμα της εγκατάστασης-λειτουργίας ΚΕΛ στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, όπου ανταλλάγησαν βαρύτατοι χαρακτηρισμοί μεταξύ του δημάρχου κ. Πιστικίδη και του δημοτικού συμβούλου της ελάσσονος κ. Μαυρουδή. Αιτία η χωροθέτηση της εγκατάστασης ή στο Πλατύ Χωράφι όπως διατείνεται η διϋπουργική επιτροπή ή στη Λακαθέλα-Κήπι όπως αποφάσισαν πρόσφατα τα δημοτικά συμβούλια των δήμων Ρ-Π και Σ-Α.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΡΥΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΚΑΒ January 20, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η πρόσφατη απόφαση μετεγκατάστασης του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που στάθμευε σε χώρο επί της λεωφ. Μαραθώνος απ’ το Πικέρμι στα Σπάτα, αναγείρει πλείστα όσα ερωτήματα, ακόμα κι αν η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας είναι ενήμερη για την χωρίς αξιολόγηση των αναγκών αλλαγή αυτή ή πραγματοποιήθηκε με απόφαση κατώτερων οργάνων, πιθανότατα λόγω εκ των έσω (δηλαδή κατευθείαν απ’ το ΕΚΑΒ) παρέμβασης. Μεγάλο και σοβαρό ζητούμενο - επιχείρημα ήταν και είναι τα τροχαία ατυχήματα της λεωφόρου Μαραθώνος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΣΤΕ ΞΑΝΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ/ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ, ΣΚΟΥΡΙΕΣ January 20, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Οριστικά άκυρη είναι η απόφαση της 19ης Αυγούστου του υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος Πάνου Σκουρλέτη να ανακαλέσει τις τεχνικές μελέτες που αφορούν τα έργα ανάπτυξης της Ελληνικός Χρυσός σε Σκουριές και Ολυμπιάδα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Με εύθυμη διάθεση το κόψιμο της πίτας με τον κ. Μαρτίνο (δεξιά) και το δήμαρχο Ρ-Π κ. Πιστικίδη  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ: Ο ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΤΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ, Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ January 20, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σήμερα (20 Ιανουαρίου) ήταν μια σημαντική μέρα για όσους παραβρέθηκαν στη κοπή της πίτας του προσωπικού του ΠΕΔΥ-Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, καθώς ένα χρόνο μετά την παράδοση του πλήρως ανακαινισμένου-αναβαθμισμένου Κ.Υ., ο μεγάλος δωρητής κ. Θανάσης Μαρτίνος ήρθε σε επαφή με το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό προσωπικό του κέντρου και τους χρήστες πρωτοβάθμιας υγείας που βρίσκονταν εκεί, στην επιτόπια επίσκεψή του επ’ ευκαιρία της ως άνω εκδήλωσης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΚΑΒ: ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΕΚΑΒ January 19, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σάλο ξεσήκωσε στο δήμο Ραφήνας η εγκατάσταση και δεύτερου ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ στη δημοτική ενότητα Σπάτων, ενώ αγνοήθηκε αίτημα του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου η μεταφορά-εγκατάσταση του υπάρχοντος μέχρι πρότινος ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ επί της λεωφ. Μαραθώνος στη δημοτική της ενότητα στο Πικέρμι, να μεταφερθεί στο Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΛΑΥΡΙΟΥ & ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ January 18, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνέντευξη του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (ΥΠΟΜΕΔΙ) κ. Χρήστου Σπίρτζη στη κυριακάτικη εφημερίδα Real News, όπου μίλησε για τα σχέδια του υπουργείου σχετικά με τις επεκτάσεις του προαστιακού σιδηρόδρομου προς τα δύο λιμάνια της αν. Αττικής, Λαύριο και Ραφήνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 17 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΩΡΕΣ 53 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ