ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Σ-Α ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΕ ΑΝΕΥΦΙΚΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ, ΕΕΛ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ March 03, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Στις συναντήσεις αυτές οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων διατύπωσαν τις απόψεις τους και εξέφρασαν τις αγωνίες τους, γύρω από την εξέλιξη της υπόθεσης και ο Δήμαρχος τους ενημέρωσε περαιτέρω – λεπτομερειακά, για την υπόθεση και για τις ενέργειες και αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων – Αρτέμιδος, όπως αυτές αποτυπώνονται στο περιεχόμενο της υπ’ αριθ. 330/2015 απόφαση του Δ.Σ. (υπέρ της λύσης σύνδεσης με τις ΕΕΛ Ψυττάλειας) και της υπ’ αριθ. 367/2015 απόφασης του Δ.Σ (περί εναλλακτικής πρότασης),

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

10+1 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΗ March 02, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ύστερα από σχετική δέσμευση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, σε πρόσφατη συνάντησή τους, δόθηκαν σήμερα στους εκπροσώπους των αγροτών οι προτάσεις του Κόμματος για τα αγροτικά ζητήματα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΖΑΛΑΣ March 02, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο χειρότερος εφιάλτης των δημάρχων και των τοπικών κοινωνιών, επαληθεύεται δυστυχώς απ’ τα πλέον επίσημα χείλη, αφού ο Γιάννης Μουζάλας αν. υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, ανακοίνωσε στη συνεδρίαση της ΕΝ.ΠΕ. ότι θα δοθούν 20.000 voucher για διαμονή-διατροφή των προσφύγων-μεταναστών και ζήτησε από τους περιφερειάρχες να του δώσουν λίστα με χώρους μόνιμης εγκατάστασης προσφύγων-μεταναστών σε όλη τη χώρα

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΚΕΠ & ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΧΑΡΝΕΣ, ΚΑΠΗ, ΚΕΠ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ March 01, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ (author)

Ο Δήμαρχος Αχαρνών έθεσε το θέμα των κοινωνικών και διοικητικών δομών στο Ολυμπιακό Χωριό, αναφέροντας στον κ. Νεφελούδη ότι το Ολυμπιακό Χωριό, εδώ και πολλά χρόνια στερείται βασικών κοινωνικών και διοικητικών δομών (όπως ΚΕΠ ή ΚΑΠΗ), λόγω του ασαφούς ιδιοκτησιακού καθεστώτος των κτιρίων και των καταστημάτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗ ΠΟΝΤΟΠΟΡΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΝΑΥΤΙΛΙΑ March 01, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Στον τομέα Ναυτιλίας και Αιγαίου της ΝΔ ο Νεκτάριος Καλαντζής Στην πρώτη συνεδρίαση του τομέα Ναυτιλίας και Αιγαίου της ΝΔ παρευρέθηκε το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης Νεκτάριος Καλαντζής, με σπουδές και εργασιακή εμπειρία στο χώρο της Ναυτιλίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι βουλευτές Δημήτρης Καρύδης (δεξιά), Εύη Χριστοφιλοπούλου, η συντονίστρια του Κ.Υ. Αντωνία Δημητρίου, ο δήμαρχος Ρ-Π Βασίλης Πιστικίδης κι ο Σωτήρης Ζώτος μέλος της ομάδας Υγείας του ΠΑΣΟΚ (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ ΣΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ February 29, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η κ. Χριστοφιλοπούλου εντυπωσιάστηκε, αν και ήταν παρούσα στα εγκαίνια της πτέρυγας των τακτικών ιατρείων τον Αύγουστο του 2015, πολύ περισσότερο ο κ. Καρύδης αν και βουλευτής Πειραιά ομολόγησε ότι δεν έχει ξαναδεί παρόμοιων δυνατοτήτων Κέντρο Υγείας που μπορεί ακόμα και να χρησιμοποιηθεί ως εξωτερικά ιατρεία οποιουδήποτε κεντρικού νοσοκομείου, αποφορτίζοντας τις κεντρικές μονάδες από αντιμετωπίσιμα εκεί περιστατικά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η επιστημονική υπεύθυνη του Κ.Υ. Ρ-Π κ. Δημητρίου επί του βήματος χαιρετίζοντας τη διημερίδα  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΠΟΡΙΣΜΑ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ February 29, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Στις 13 και 14 Φεβρουαρίου 2016, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Κέντρου Υγείας Ραφήνας – Πικερμίου Διημερίδα, με θέματα αντίστοιχα: «Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στη σημερινή πραγματικότητα» και « Διασύνδεση δομών παροχής υπηρεσιών υγείας & πρόνοιας στην Κοινότητα».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο βουλευτής Πειραιά Δ. Καρύδης (αριστερά), η βουλευτής Αττικής κ. Χριστοφιλοπούλου, ο δήμαρχος Ρ-Π κ. Πιστικίδης κι ο κ. Σωτήρης Ζώτος (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΣΥΜ. ΣΤΟ ΔΗΜΟ & ΤΟ Κ. Υ. Ρ-Π

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ February 29, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Κλιμάκιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αποτελούμενο από τη Βουλευτή Αττικής και Υπεύθυνη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Υγείας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αρμόδιο για την Υγεία κ. Δημ. Καρύδη και τον Αναπληρωτή Γραμματέα του Τομέα Υγείας ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Σωτ. Ζώτο, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Ραφήνας – Πικερμίου και πραγματοποίησαν συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Βασίλη Πιστικίδη και τους Αντιδημάρχους κ. Βαγ. Μπουρνούς, Παν. Καλφαντή, Δήμητρα Τσεβά και Γιώργο Κοκκόλη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

22 ΩΡΕΣ 8 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ