ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

10+1 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΠΡΟΤΑΣΗ March 02, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ύστερα από σχετική δέσμευση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, σε πρόσφατη συνάντησή τους, δόθηκαν σήμερα στους εκπροσώπους των αγροτών οι προτάσεις του Κόμματος για τα αγροτικά ζητήματα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΩΠΗ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΖΑΛΑΣ March 02, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο χειρότερος εφιάλτης των δημάρχων και των τοπικών κοινωνιών, επαληθεύεται δυστυχώς απ’ τα πλέον επίσημα χείλη, αφού ο Γιάννης Μουζάλας αν. υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, ανακοίνωσε στη συνεδρίαση της ΕΝ.ΠΕ. ότι θα δοθούν 20.000 voucher για διαμονή-διατροφή των προσφύγων-μεταναστών και ζήτησε από τους περιφερειάρχες να του δώσουν λίστα με χώρους μόνιμης εγκατάστασης προσφύγων-μεταναστών σε όλη τη χώρα

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΚΕΠ & ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΧΑΡΝΕΣ, ΚΑΠΗ, ΚΕΠ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ March 01, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΧΑΡΝΩΝ (author)

Ο Δήμαρχος Αχαρνών έθεσε το θέμα των κοινωνικών και διοικητικών δομών στο Ολυμπιακό Χωριό, αναφέροντας στον κ. Νεφελούδη ότι το Ολυμπιακό Χωριό, εδώ και πολλά χρόνια στερείται βασικών κοινωνικών και διοικητικών δομών (όπως ΚΕΠ ή ΚΑΠΗ), λόγω του ασαφούς ιδιοκτησιακού καθεστώτος των κτιρίων και των καταστημάτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗ ΠΟΝΤΟΠΟΡΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΝΑΥΤΙΛΙΑ March 01, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Στον τομέα Ναυτιλίας και Αιγαίου της ΝΔ ο Νεκτάριος Καλαντζής Στην πρώτη συνεδρίαση του τομέα Ναυτιλίας και Αιγαίου της ΝΔ παρευρέθηκε το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης Νεκτάριος Καλαντζής, με σπουδές και εργασιακή εμπειρία στο χώρο της Ναυτιλίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι βουλευτές Δημήτρης Καρύδης (δεξιά), Εύη Χριστοφιλοπούλου, η συντονίστρια του Κ.Υ. Αντωνία Δημητρίου, ο δήμαρχος Ρ-Π Βασίλης Πιστικίδης κι ο Σωτήρης Ζώτος μέλος της ομάδας Υγείας του ΠΑΣΟΚ (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ ΣΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ February 29, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η κ. Χριστοφιλοπούλου εντυπωσιάστηκε, αν και ήταν παρούσα στα εγκαίνια της πτέρυγας των τακτικών ιατρείων τον Αύγουστο του 2015, πολύ περισσότερο ο κ. Καρύδης αν και βουλευτής Πειραιά ομολόγησε ότι δεν έχει ξαναδεί παρόμοιων δυνατοτήτων Κέντρο Υγείας που μπορεί ακόμα και να χρησιμοποιηθεί ως εξωτερικά ιατρεία οποιουδήποτε κεντρικού νοσοκομείου, αποφορτίζοντας τις κεντρικές μονάδες από αντιμετωπίσιμα εκεί περιστατικά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η επιστημονική υπεύθυνη του Κ.Υ. Ρ-Π κ. Δημητρίου επί του βήματος χαιρετίζοντας τη διημερίδα  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΠΟΡΙΣΜΑ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ February 29, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Στις 13 και 14 Φεβρουαρίου 2016, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Κέντρου Υγείας Ραφήνας – Πικερμίου Διημερίδα, με θέματα αντίστοιχα: «Η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στη σημερινή πραγματικότητα» και « Διασύνδεση δομών παροχής υπηρεσιών υγείας & πρόνοιας στην Κοινότητα».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο βουλευτής Πειραιά Δ. Καρύδης (αριστερά), η βουλευτής Αττικής κ. Χριστοφιλοπούλου, ο δήμαρχος Ρ-Π κ. Πιστικίδης κι ο κ. Σωτήρης Ζώτος (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΣΥΜ. ΣΤΟ ΔΗΜΟ & ΤΟ Κ. Υ. Ρ-Π

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΥΔΗΣ February 29, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Κλιμάκιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αποτελούμενο από τη Βουλευτή Αττικής και Υπεύθυνη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Υγείας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αρμόδιο για την Υγεία κ. Δημ. Καρύδη και τον Αναπληρωτή Γραμματέα του Τομέα Υγείας ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Σωτ. Ζώτο, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Ραφήνας – Πικερμίου και πραγματοποίησαν συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Βασίλη Πιστικίδη και τους Αντιδημάρχους κ. Βαγ. Μπουρνούς, Παν. Καλφαντή, Δήμητρα Τσεβά και Γιώργο Κοκκόλη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Σαρωνικού Γ. Σωφρόνης (αριστερά), ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Α. Βίτσιος κι ο βουλευτής Β. Οικονόμου  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΑΛΥΒΙΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ, ΝΟΔΕ February 28, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σε μια εποχή όπου η πατρίδα μας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, με μέγιστο το μεταναστευτικό, η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να ολοκληρώσει την εσωτερική της δομή μετά την εκλογή του νέου της αρχηγού Κυριάκου Μητσοτάκη, εκλέγοντας τις νέες διοικήσεις της ΝΟΔΕ, ΔΗΜ.Τ.Ο. & ΟΝΝΕΔ .

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email