ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ. ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΑΝΑΔΡΟΜΗ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ February 25, 2016 / απο ΡΑΦΗΝΑ - ΠΙΚΕΡΜΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ (author)

Αποκαλυπτικό το πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της τοπικής εφημερίδας-ένθετο του ΕΠΤΑΗΜΕΡΟΥ «Ραφήνα-Πικέρμι η πόλη μας» του Απριλίου 2013, με τίτλο: ΜΕΤΑΣΤΕΓΑΣΗ ΕΟΠΠΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ, που ανασύραμε απ’ το αρχείο μας και δείχνει την Οδύσσεια που έχει περάσει το εν λόγω κέντρο χωρίς μέχρι στιγμής να έχει φθάσει στην Ιθάκη του. Θεωρούμε ότι οφείλουμε να το δημοσιεύσουμε ώστε να γνωρίσουν όλοι, τώρα που το θέμα έχει αναδειχτεί ευρέως, την προϊστορία του, καθώς αυτή οδηγεί στη τελική λύτρωση, που είναι η 24ωρη εφημερία αυτού του Κ.Υ. Ρ-Π προς όφελος των χιλιάδων χρηστών των υπηρεσιών που προσφέρει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ. ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΕΡΑΤΕΑ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ, ΒΙΟΠΑ February 24, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Όπως ακριβώς το περιγράψαμε σΕ δύο άρθρα μας σχετικά με τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 22ας Φεβρουαρίου της Λαυρεωτικής, ο δήμαρχος κ. Δημήτρης Λουκάς σηκώνει το θέμα και καταγγέλλει την αντιπολίτευση που ασκείται ενάντια στην αναπτυξιακή προοπτική του ΒΙΟΠΑ, με την καταψήφιση της πρότασης για επέκταση των δραστηριοτήτων του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μ&Λ φέτος τα Θεοφάνεια στη Παντοβασίλισσα Ραφήνας (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ Μ&Λ: ΕΚΛΕΚΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΔΕΣΜΑ Η ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΕΛΩΝΟΥ & ΦΑΡΙΣΑΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ, ΠΑΡΑΒΟΛΗ ΤΕΛΩΝΟΥ & ΦΑΣΙΣΑΙΟΥ February 24, 2016 / απο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ Μ&Λ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (author)

Καθὼς μπαίνουμε σ᾿ αὐτὸν τὸν ὄμορφο ἐκκλησιαστικὸ καὶ πνευματικὸ χῶρο τοῦ Τριωδίου, καὶ ἀνοίγουμε τὸ «Τριώδιο», αὐτὸ τὸ πλούσιο σὲ μηνύματα ἀληθείας καὶ ζωῆς βιβλίο, ποὺ ἀποτελεῖ τὸν κορμὸ τῶν ἀκολουθιῶν τῆς περιόδου ὡς τὸ Μεγάλο Σάββατο, ἡ Ἐκκλησία μας τὴν πρώτη Κυριακὴ μᾶς προσδιορίζει τὸν στόχο μας γιὰ κάτι πολὺ μεγάλο. Προσπαθεῖ νὰ μιλήσει στὴν καρδιά μας, προσφέροντάς μας ὡς ἐκλεκτὸ πνευματικὸ ἔδεσμα τὴν παραβολὴ τοῦ Τελώνου καὶ τοῦ Φαρισαίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΥΡΡΕΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΜΠΕ ΒΙΟΠΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΒΙΟΠΑ February 23, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Τρεις ώρες διήρκεσε η επεισοδιακή σημερινή (22 Φεβρουαρίου) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λαυρεωτικής, όπου διανθίστηκε με έντονες αντεγκλήσεις μεταξύ συμπολίτευσης – αντιπολίτευσης, κατά τη συζήτηση ενός πολύ σοβαρού ζητήματος που αφορά το αναπτυξιακό μέλλον της περιοχής εν καιρώ κρίσης, όπως η μετατροπή του ΒΙΟΠΑ Κερατέας τύπου Γ ( χαμηλής όχλησης), σε Πάρκο τύπου Β (μεσαίας όχλησης).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ & Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΕΔΕ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ February 22, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης υποδέχτηκε σήμερα, 22 Φεβρουαρίου, τον πρόεδρο της Ν. Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, χαρακτηρίζοντας την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη «πράξη ισχυρού πολιτικού συμβολισμού που αποδεικνύει τους δυνατούς δεσμούς του Προέδρου της ΝΔ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση» και πρόσθεσε ότι «η ΚΕΔΕ θέλει και μπορεί να συμβάλλει στην ανασυγκρότηση της χώρας προκειμένου να δώσουμε στα παιδιά μας ένα καλύτερο αύριο»,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2016 ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΟΓΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΙΤΗΜΑ 24ΩΡΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΘΥΜΑΤΑ February 22, 2016 / απο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ (author)

Με αφορμή την πρόσφατη απώλεια ενός κατοίκου της Ραφήνας, που υπέστη καρδιακό επεισόδιο και υπέκυψε, εξαιτίας της ολιγωρίας να έρθει εγκαίρως ασθενοφόρο από την Αρτέμιδα, με κατεύθυνση το Κέντρο Υγείας Σπάτων, έρχεται στο προσκήνιο ξανά το πρόβλημα που υπάρχει στους περισσότερους δήμους της Ανατολικής Αττικής σχετικά με το ζήτημα των μονάδων Υγείας, πρωτοβάθμιας και όχι μόνο φροντίδας, καθώς και με την έλλειψη ασθενοφόρων σε καίρια και κομβικά σημεία της Ανατολικής Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΖΩΗΣ ΑΠ’ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ February 21, 2016 / απο ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (author), kirkinews .gr (author)

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗ ΛΑΘΟΣ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Η πρώτη μας σκέψη για τη συνέντευξη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο σημερινό «ΒΗΜΑGAZINO» (21 Φεβρουαρίου), ήταν να τη διαβάσουμε και να βγάλουμε μια μικρή περίληψη των όσων είπε. Προχωρώντας το διάβασμα ωστόσο, όλο και περισσότερο καταλήγαμε στο συμπέρασμα ότι αν τη συμπιέζαμε θα αδικούσαμε τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος με γλαφυρό και καθόλου κουραστικό τρόπο αποκαλύπτει πολλές πτυχές της πολιτικής αλλά και της προσωπικής του ζωής...

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΡΟΛΙΑΓΚΗΣ Δ.Σ. ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΤΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΕΛΤΑ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΡΟΛΙΑΓΚΗΣ February 20, 2016 / απο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (author)

Ο χρηματιστής και πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου Γιάννης Ζαρολιάγκης, προτάθηκε από τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ), ενώ στη θέση της προέδρου τοποθετείται η κα Φρόσω Σταυράκη. Η κα Σταυράκη, γνωστή για τη συνδικαλιστική της δράση στο χώρο των εφοριακών ανήκει στον ευρύτερο κύκλο της κας Λούκας Κατσέλη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

3 ΩΡΕΣ 8 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ