ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΞΕΚΙΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ZIKA

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ, Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ February 05, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος απαιτείται συντονισμός και έγκαιρη επέμβαση των αρμόδιων φορέων για την καταπολέμηση των κουνουπιών. Ιδιαίτερα φέτος με τη ραγδαία εξάπλωση σε παγκόσμιο επίπεδο του ιού Zika, καθίσταται αναγκαία η δράση όλων των εμπλεκόμενων φορέων (Περιφέρειας, Δήμων), στον βαθμό που τους αναλογεί βάσει των προβλεπόμενων από τον «Καλλικράτη» αρμοδιοτήτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Βάιος Θανασιάς που προτάθηκε νέος πρόεδρος του Δ.Σ. Μαραθώνα   (ΦΩΤΟ: )

ΔΕ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΒΑΪΟΣ ΘΑΝΑΣΙΑΣ ΩΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ February 04, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η περιπέτεια του δήμου Μαραθώνα μετά την παραίτηση Λιβαθινού απ’ το προεδρείο, μόλις άρχισε, καθώς στη ειδική σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τη ψήφιση νέου προέδρου δεν απέδωσε, σημειώνοντας μεγάλη Ψηνάκεια ήττα, με αποτέλεσμα να ξαναπροσπαθήσουν την ερχόμενη Κυριακή, που θα περάσει βέβαια ένας πρόεδρος μειωμένης αποδοχής, αφού πρέπει απαραίτητα να είναι απ’ τη πλευρά της δημοτικής αρχής, έστω κι αν δεν διατηρεί πλέον τη πλειοψηφία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ Κ.Υ. Ρ-Π ΓΙΑ 1η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ February 03, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Το όραμα γίνεται πράξη. Οι προσδοκίες των ανθρώπων που πάλεψαν και παλεύουν για την αναβάθμιση του Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου τώρα δικαιώνονται. Όσοι πιστεύουν στο πρωτεύοντα ρόλο μιας πρωτοβάθμιας δημόσιας φροντίδας Υγείας σε αναβαθμισμένες υποδομές ικανές να υποστηρίξουν τις κεντρικές μονάδες επαρκώς, με αποτέλεσμα την αποσυμφόρησή τους, ήρθε η ώρα να δρέψουν τους καρπούς των ανιδιοτελών προσπαθειών τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΘΗΛΙΑ ΤΟΥ ΕΕΛ ΣΦΙΓΓΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠ’ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Σ-Α

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΕΕΛ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, ΣΥΡΙΖΑ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ February 03, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Απογυμνωμένος από παντού στο θέμα της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων οπουδήποτε αλλού εκτός περιοχής Πλατιού Χωραφιού, ο δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδας Δημήτρης Μάρκου με μόνο σύμμαχο το συμπαραστάτη του δημότη που πεισματικά επιμένει στη λύση του προβλήματος μέσω Ψυττάλειας, αφού κι η λύση Λακαθέλα Κήπι που εφευρέθηκε ως τελευταία σανίδα σωτηρίας βρίσκει αντιμέτωπη εκτός των άλλων και τη τοπική κοινωνία, εξαντλεί και τα τελευταία όρια της υπομονής των δημοτών του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΣΤΗ ΒΑ ΑΤΤΙΚΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΒΑΡΝΑΒΑΣ, ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΔΗΜΩΝ February 03, 2016 / απο ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑ (author)

Απογοητευμένοι τελείως απ’ την αδιαφορία της δημοτικής αρχής του Ηλία Ψηνάκη για τον τόπο μας αποφασίσαμε να προχωρήσουμε πλέον σε δυναμική διεκδίκηση της απόσχισης του Βαρνάβα απ’ το Μαραθώνα και την ένταξή μας σε άλλο δήμο που πιθανό να σχηματιστεί με τη συμβολή άλλων τεσσάρων πρώην κοινοτήτων που ζητούν επίσης την απόσχισή τους απ’ το τεράστιο δήμο Ωρωπού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΙΟΔΙΑ February 02, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Η Δημοτική Κίνηση "Νέα Πνοή για τον Διόνυσο", με αφορμή την αυριανή δίκη 11 συμπολιτών μας, που διώκονται για τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στην τοποθέτηση πλευρικών διοδίων εντός του αστικού ιστού της Αττικής και με βάση την ειλημμένη ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διονύσου, με την οποία εξουσιοδοτείται ο Δήμαρχος κος Διονύσης Ζαμάνης να λάβει όλα τα απαραίτητα ένδικα ή εξώδικα μέτρα διαμαρτυρίας κι αποτροπής, προκειμένου ν' αποτραπεί η υλοποίηση της εσφαλμένης αυτής ρύθμισης

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΑΛΥΒΙΑ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ February 02, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Τέλος το μαρτύριο των λυμάτων στους δρόμους, τέλος στη ρύπανση του υπόγειου υδάτινου πλούτου στη δημοτική κοινότητα Καλυβίων καθώς ξεκίνησαν ήδη οι συνδέσεις με το αποχετευτικό δίκτυο, με ευνοϊκούς για τους κατοίκους όρους σύνδεσης. Με δεδομένη την έναρξη συνδέσεων και στη δημοτική κοινότητα Κουβαρά, ο δήμος Σαρωνικού έχει ξεμπερδέψει κατά τα 2/5 με το αποχετευτικό ζήτημα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email