ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΑΠ’ ΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΒΑΡΝΑΒΑΣ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ February 01, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Οι ενεργοί πολίτες της δημοτικής κοινότητας Βαρνάβα του δήμου Μαραθώνα, απογοητευμένοι τελείως απ’ την αδιαφορία της δημοτικής αρχής του Ηλία Ψηνάκη για την περιοχή τους, με την παραίτηση του Σπύρου Λιβαθινού να επιτείνει την κατάσταση, αποφάσισαν να προχωρήσουν πλέον στη δυναμική διεκδίκηση της απόσχισης του Βαρνάβα απ’ το Μαραθώνα και την ένταξή τους σε άλλο δήμο που πιθανό να σχηματιστεί με τη συμβολή άλλων τεσσάρων πρώην κοινοτήτων που ζητούν επίσης την απόσχισή τους απ’ το τεράστιο δήμο Ωρωπού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ February 01, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Εντυπωσιάζει ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου θέτοντας σε χρήση την εφαρμογή Url: //clicknspot.com που δίνει μια διαφορετική νότα στην επαφή δήμου – δημότη. Τι είναι όμως η νέα εφαρμογή;

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ January 30, 2016 / απο ΠΕΤΡΟΣ ΣΑΝΤ (author)

Ένας χρόνος στο τιμόνι της Ομοσπονδίας Συλλόγων Περιβολάκια Ραφήνας έκλεισε με το τέλος του 2015. Ήταν ένας χρόνος γεμάτος από ανιδιοτελείς αγώνες δράση και επιτυχίες. Δεν έλειψε βέβαια η λάσπη, ο πόλεμος η συκοφαντία από τους μόνιμα αχάριστους ευεργετημένους και τους ανθρώπους που ζηλεύουν τις επιτυχίες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΥΤΟΧΕΙΡΑΣ Ο ΨΗΝΑΚΗΣ, ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΒΑΘΙΝΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ January 28, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σήμερα μετά τα όσα συνέβησαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα με την αποχώρηση του προέδρου Σπύρου Λιβαθινού επειδή δεν συναίνεσε στις δικτατορικές απαιτήσεις Ψηνάκη περί φίμωσης της μειοψηφίας του δήμου, αποδείχτηκε στη πράξη πόσο επικίνδυνος είναι πλέον ο δήμαρχος του Μαραθώνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ January 27, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Αντιδράσεις προκαλεί στην επιτροπή αγώνα κατά των ΧΥΤΑ, η συζήτηση για το Τοπικό Σχέδιο Διαχείρισης απορριμμάτων του δήμου Μαραθώνα, που έρχεται ως δεύτερο θέμα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, αφού όπως ισχυρίζεται η επιτροπή αγώνα δεν έχει τηρηθεί η προαπαιτούμενη δημόσια διαβούλευση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ ΒΕΜΠΟ ΑΠ’ ΤΟ ΚΑΠΗ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΚΑΠΗ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ January 27, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

O Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου έλαβε τον λόγο εστιάζοντας τον χαιρετισμό του στα θέματα που δημιούργησε η οικονομική κρίση και στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να ενισχύσει το πλέγμα αλληλεγγύης για τους αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας λειτουργώντας δομές όπως το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Ιατρείο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΑΦΗΝΙΩΤΙΣΣΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΒΡΑΒΕΥΣΗ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ρ-Π January 27, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Κανείς πλέον δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη πολύ καλή δουλειά του παλαιστικού συλλόγους Ραφήνας-Πικερμίου, ο οποίος παρά τις δύσκολες συνθήκες προπόνησης των αθλητών του παράγει πρωταθλητές/τριες τόσο στην πάλη, όσο και στη ρυθμική γυμναστική. Ένα ευχαριστώ στη Φανή Ψαθά και το σύζυγό της Βασίλη Κολλάρο, εμπνευστές και δημιουργών του συλλόγου, αποτελεί ένα πολύ μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης για τα όσα προσφέρουν στη νεολαία του δήμου, αλλά και σε όλους τους δημότες που αισθάνονται υπερήφανοι κάθε φορά που ένα δικό τους παιδί ανεβαίνει στο βάθρο των νικητών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

«ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ» ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΗΜΕΡΙΔΑ, ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΥΤΥΧΙΑΣ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ January 26, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την έναρξη της Διημερίδας Μελισσοκομίας με θέμα «Δάση και Μελισσοκομία» που πραγματοποιείται στις 25 και 26 Ιανουαρίου στο δημοτικό κατάστημα Αναβύσσου από τον Μελισσοκομικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Σαρωνικού «ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ» κήρυξε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ