ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΛΑΥΡΙΟΥ & ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ January 18, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνέντευξη του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (ΥΠΟΜΕΔΙ) κ. Χρήστου Σπίρτζη στη κυριακάτικη εφημερίδα Real News, όπου μίλησε για τα σχέδια του υπουργείου σχετικά με τις επεκτάσεις του προαστιακού σιδηρόδρομου προς τα δύο λιμάνια της αν. Αττικής, Λαύριο και Ραφήνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ January 18, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η τουριστική προβολή της Αττικής αποτελεί κρίσιμο στοίχημα ανάπτυξης της Περιφέρειας καθώς και της εθνικής οικονομίας. Στην κατεύθυνση αυτή τη χρονιά που πέρασε η σημερινή Διοίκηση της Περιφέρειας προχώρησε σε σειρά παρεμβάσεων και πρωτοβουλιών ενώ παράλληλα έβαλε τις βάσεις για το στρατηγικό σχεδιασμό της επόμενης πενταετίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΣΕ ΣΠΑΤΑ & ΑΡΤΕΜΙΔΑ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ & ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΣΠΑΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΚΑΒ January 18, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Μετά από μεγάλη και πολύμηνη προσπάθεια η Δημοτική Αρχή Σπάτων-Αρτέμιδας κατάφερε σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ να εγκαταστήσει ασθενοφόρο όχημα και στην Δημοτική Ενότητα Σπάτων το οποίο θα καλύπτει τις ανάγκες των πολιτών του Δήμου αλλά και της ευρύτερης περιοχής σε 24ωρη βάση. Έτσι επιπλέον θα καλύπτονται και οι δύο Δημοτικές Κοινότητες (Σπάτα και Αρτέμιδα) η κάθε μία από ένα ασθενοφόρο όχημα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΜΟΙΒΗ ΜΙΑΣ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΕΥΡΕΣΗ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΑΜΟΙΒΗ, ΕΥΡΕΣΗ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ January 17, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μετά την απίστευτη κλοπή του αγάλματος του μαραθωνομάχου αγγελιαφόρου Φειδιππίδη που κοσμούσε τη διαδρομή του Μαραθωνίου δρόμου επί της λεωφόρου Μαραθώνος στο ύψος της Διασταύρωσης Ραφήνας μπροστά απ’ το ξύλινο σπιτάκι του ΚΕΘΕΑ, ο αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Ευάγγελος Μπουρνούς, δίνει ως αμοιβή σε όποιον προσφέρει πληροφορίες οι οποίες θα οδηγήσουν στην ανεύρεση του κλαπέντος αγάλματος ή στην σύλληψη των δραστών, μία αντιμισθία του που αντιστοιχεί με 1200 ευρώ περίπου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ/ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ … ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ January 16, 2016 / απο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Σύμφωνα με όσα ισχύουν τοπικά στο Μαραθώνα, καθίσταται σαφές ότι δεν υπάρχει αντιπολίτευση στο δήμο, και την αντιπολίτευση την ασκούν αποκλειστικά οι ενεργοί δημότες της πόλης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο αντιπεριφερειάρχης Π. Φιλίππου (αριστερά) με τον πρέσβη της Αλβανίας στην ελλάδα  (ΦΩΤΟ: )

ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΒΑΝΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ January 14, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Αλβανίας Dashnor Dervishi είχε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου στον χώρο της πρεσβείας στη Φιλοθέη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΡΓΑΣΙΑ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑΣΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ January 13, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Πρόκειται για μία έρευνα για μία εργασία “Αστικού Σχεδιασμού” που διεξάγουν η Μαρίνα και ο Γιάννης, φοιτητές Γεωγραφίας στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, για τον Δήμο μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΓΙΑ ΕΕΛ ΣΤΗ ΛΑΚΑΘΕΛΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΡΤΕΜΙΔΑ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΛΑΚΑΘΕΛΑ ΚΗΠΙ January 13, 2016 / απο kirkinews.gr (author)

Ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλης Πιστικίδης, καταρρίπτει μία προς μία τις θέσεις της Διυπουργικής επιτροπής που έκρινε ακατάλληλη τη χωροθέτηση Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων στη θέση Λακαθέλα, μετά τη σχεδόν ομόφωνη απόφαση των δημοτικών συμβουλίων των δήμων Ραφήνας-Πικερμίου και Σπάτων-Αρτέμιδας, με επιστολή που απέστειλε στις 5 Ιανουαρίου προς τον Αλέκο Φλαμπουράρη στην οποία εξηγεί ευκρινώς πως η θέση Λακαθέλα δεν είναι αρχαιολογικός χώρος ούτε περιοχή Natura. Ακολουθεί η επιστολή και τα επιχειρήματα που επικαλείται ο δήμαρχος

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

3 ΩΡΕΣ 1 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ