ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΑΞΙΟΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ November 10, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Ο εξαιρετικός σχεδιασμός, η κοινή δράση, η ετοιμότητα και η ανθρωπιά που διακρίνουν την ομάδα εθελοντών, έδρασαν ως καταλύτες σε ένα θαυμαστό αποτέλεσμα, το οποίο δεν επηρεάστηκε από το γενικότερο αρνητικό κλίμα της οικονομικής κρίσης. Αντίθετα, οι ενέργειες και ο συντονισμός χαρακτηρίστηκαν από το ίδιο αίσθημα ευθύνης και αφοσίωσης, στοιχεία που μέσα και από την αρωγή του Δήμου, διασφαλίζουν μια αποδοτική συνεργασία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ – ΚΑΛΥΒΙΑ – ΚΟΥΒΑΡΑ! ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΕΕΛ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΕΛ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ November 10, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ένα σημαντικό βήμα προς την οριστική επίλυση της αποχέτευσης του Δήμου Μαρκοπούλου – Μεσογαίας πραγματοποιήθηκε με την υπογραφή από την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου της ένταξης της πράξης: «Δίκτυα Αποχέτευσης Ακαθάρτων Δήμου Μαρκοπούλου και Ολοκλήρωση Αναβάθμισης Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων για συνολική δυναμικότητα 40.000 κατοίκους».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕ ΤΟ 60% ΣΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΑ ΕΡΓΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ November 10, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Με τεκμηριωμένο και πλήρη τρόπο παρουσίασε κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου τα αποτελέσματα για την εκτέλεση του Προϋπολογισμού β’ και γ’ τριμήνου του 2015, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Χρήστος Καραμάνος, ξεκαθαρίζοντας ότι το πραγματικό ποσοστό απορροφητικότητας για έργα της Περιφέρειας είναι 60% .

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΣΚΑΛΙΜΗΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ… ΜΟΙΑΖΕΙ Η ΓΗ ΣΑ ΖΩΓΡΑΦΙΑ!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΣΚΑΛΙΜΗΣ, ΣΥΡΟΣ November 10, 2015 / απο kirkinews .gr (author), cyclades24.gr (author)

Ποιο παιδί δεν έχει όνειρο να μεγαλώσει και να γίνει πιλότος; Ποιος γονιός δεν τάισε το παιδί του κάνοντας το κουτάλι ελικοπτεράκι προκειμένου να του αποσπάσει την προσοχή; Ποιος ενήλικας δεν κοίταξε στον ουρανό κάθε φορά που περνάει ένα ελικόπτερο; Βλέπετε το αίσθημα αυτό είναι αρχέγονο μέσα μας, ξεκινώντας με τον Ίκαρο και το Δαίδαλο …και καταλήγοντας στους αδελφούς Ράιτ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΙΝΑ, ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ November 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Επίσημη συνάντηση είχε σήμερα, στα γραφεία της Περιφέρειας, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου με τον Περιφερειάρχη της Επαρχίας Hubei της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Wang Guosheng, ο οποίος επισκέπτεται την Ελλάδα επικεφαλής πολυμελούς αποστολής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΛΠΙΔΑΣ: ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΘΗΝΑ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΗΜΕΡΙΔΑ November 09, 2015 / απο ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ (author)

Κεντρικά ζητήματα της ημερίδας ήταν τα χαρακτηριστικά της προσφυγικής κρίσης, οι πολυεπίπεδες ανάγκες των προσφύγων κατά τη διάρκεια της επισφαλούς μετακίνησής τους προς την Ευρώπη, η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το φαινόμενο της ξενοφοβίας και του ρατσισμού, η κοινωνική αλληλεγγύη και οι δυνατότητες αποτελεσματικής παρέμβασης των Κοινωνικών Λειτουργών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η αντιπρόεδρος της ‘’Γαλιλαίας’’ Αλίκη Τσερκέζογλου με τον ιατρό κ. Βαγγέλη Μαυρουδή (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΓΑΛΗΝΗ, ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΙ ΑΓΑΠΗ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΔΟΣΜΕΝΑ ΑΠ’ ΤΗ ‘’ΓΑΛΙΛΑΙΑ’’

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΠΑΤΑ, ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΑΛΙΛΑΙΑ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ Μ&Λ November 07, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο ‘’σπόρος’’ έπεσε το 2006 σε ημερίδα του ιατρικού συλλόγου αν. Αττικής όπου, στην εισήγηση του τότε προέδρου ιατρού κ. Βαγγέλη Μαυρουδή, αναφέρθηκε ο όρος hospice (βοηθητική ιατρική φροντίδα για ασθενείς τελικού σταδίου), παρουσία του Μητροπολίτη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ.κ. Νικολάου, ο οποίος όχι μόνο υιοθέτησε την ιδέα-σπόρο, αλλά την καλλιέργησε και σήμερα αποδίδει καρπούς με την υλοποίηση του κέντρου ανακουφιστικής φροντίδας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας & Λαυρεωτικής ‘’Γαλιλαία’’ στα Σπάτα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΥΣΟΙΩΝΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ November 06, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης, απέσυρε την τροπολογία για την αναστολή των κατεδαφίσεων αυθαιρέτων σε δασικές εκτάσεις προκειμένου να την επαναφέρει σύντομα σε επόμενο νομοσχέδιο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 11 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΩΡΕΣ 48 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ