ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΡΙΘΗΚΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ January 08, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σήμερα κρίθηκε ως απαράδεκτη στο Ειρηνοδικείο Κρωπίας η αγωγή των ασφαλιστικών μέτρων που είχε υποβάλλει η οικογένεια Σακή εναντίον του αντιδημάρχου κ. Ευάγγελου Μπουρνούς και του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, επειδή έριξαν και απομάκρυναν τη περίφραξη με συρματόπλεγμα της οικίας που είχε παραχωρηθεί στην οικογένεια προ ετών, εντός των ορίων του δημοτικού πάρκου του ΟΧΥΡΟΥ,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΠΑΝΔΗΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ (βιντεο-φωτο)

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ, ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΡΑΦΗΝΑ January 06, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Πάνδημη ήταν φέτος η συμμετοχή πολιτών στον εορτασμό των Θεοφανείων στη Ραφήνα. Στο Μητροπολιτικό ναό της Παντοβασίλισσας στη Ραφήνα εψάλη η Θεία Λειτουργία των Θεοφανείων κι ο μεγάλος αγιασμός χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ.κ. Νικολάου, με την παρουσία του δημάρχου Ρ-Π κ. Πιστικίδη, του αντιπεριφερειάρχη αν. Αττικής κ. Φιλίππου, του προέδρου του Δ.Σ. κ. Μισοκοίλη, των αντιδημάρχων, δημοτικών και τοπικών συμβούλων, του πρώην δημάρχου Ρ-Π κ. Χριστόπουλου, του Δ.Σ.-προέδρου του Ο.Λ.Ρ. κ. Ορκόπουλου, των αρχών του τόπου και πλήθος πιστών που κατέκλυσαν το ναό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η βραχονησίδα Αη Γιώργης κοντά στο Σούνιο (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ: ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΕΡΔΙΣΑ ΤΗ ΝΗΣΙΔΑ ‘’ΑΪ ΓΙΩΡΓΗΣ’’

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΑΥΡΙΟ, ΥΔΡΑ, ΝΗΣΙΔΑ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗΣ January 05, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σταθήκαμε στην αναφορά του δημάρχου Λαυρεωτικής κ. Δημήτρη Λουκά κατά τη διάρκεια του ετήσιου απολογισμού του, σχετικά με τη νησίδα ‘’Αϊ Γιώργης’’ ή ‘’Σαν Τζώρτζης’’ όπως το ονομάζουν οι Υδραίοι, καθώς το 2006 είχαμε ασχοληθεί εκτενώς με την υπόθεση σε σχετικό ρεπορτάζ μας στην τοπική εφημερίδα που τότε αρθρογραφούσαμε.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ & ΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ, ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ January 04, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Αφού πέρασε μεταξύ της Σκύλλας και Χάρυβδης των δικαστικών παραπομπών αλώβητος, «Δικαστικές υποθέσεις που εκκρεμούσαν εις βάρος μου, απέβησαν άκαρπες» είπε μη δικαιώνοντας όσους θέλησαν να ακυρώσουν ή να αμαυρώσουν τα έργα και ημέρες της θητείας του ως δημάρχου του παλιού δήμου Λαυρεωτικής, ο Δημήτρης Λουκάς δήμαρχος Λαυρεωτικής έκανε τον πρώτο απολογισμό έργου της 16μηνης θητείας του τη Κυριακή 3 Ιανουαρίου, που χαρακτηρίζεται όπως ο ίδιος τόνισε απ’ την εφαρμογή ενός νέου μοντέλου διοίκησης στηριζόμενο πάνω σε αρχές, αξίες και διαφάνεια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Ρ-Π κ. Πιστικίδης, με τους ιερείς παπά-Δημήτριο, πατέρα-Χρύσανθο και παπά Απόστολο κατά την ευλογία των πλακούντων της πρωτοχρονιάς του 2016 (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΕΟΡΤΑΖΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2016 January 01, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Παγερή και χιονισμένη αρχικά ξημέρωσε η πρωτοχρονιά στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, χωρίς αυτό να εμποδίσει τη καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο δημαρχείο Ραφήνας, αν και με μικρότερη συμμετοχή πολιτών συγκριτικά με άλλες χρονιές. Τις πίτες ευλόγησαν ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Χρύσανθος της Θεοτόκου, με τους πατέρες Δημήτριο του Αγ. Ιωάννη και Απόστολο της Παντοβασίλισσας, με το ένα φλουρί να πέφτει στον Γ. Γ. του Δήμου Ρ-Π Κωνσταντίνο Φούκα ανακηρύσσοντάς τον τυχερό της χρονιάς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 2016 ΕΥΧΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΥΧΕΣ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2016 January 01, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Μάκης Ψαρουδάκης κι εγώ η Αγγελική Ραγκούση ευχόμαστε τούτη η χρονιά, παρά τις ενδείξεις περί του αντιθέτου, να μη φέρει άλλα βάρη στις πλάτες των εξαντλημένων οικονομικά συμπολιτών μας, αλλά να δώσει εφικτές και ανώδυνες λύσεις σ’ όλα τα δυσεπίλυτα προβλήματα που ταλανίζουν χρόνια τη μάνα Ελλάδα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΞΕΚΙΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΕΡΓΟ January 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, ότι κατόπιν έντονης και εντατικής προσπάθειας, ενάμιση και πλέον έτους, εκ μέρους του και παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, εκταμιεύτηκε από την Περιφέρεια Αττικής, το κονδύλι ύψους περίπου 140.000 Ευρώ και δημοπρατήθηκε ήδη, με αναδειχθέντα Εργολάβο τον κο Σωτήρη Γκιόκα, το έργο, για την αντιπλημμυρική προστασία, της Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ