ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο δήμαρχος Ρ-Π κ. Πιστικίδης, με τους ιερείς παπά-Δημήτριο, πατέρα-Χρύσανθο και παπά Απόστολο κατά την ευλογία των πλακούντων της πρωτοχρονιάς του 2016 (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΕΟΡΤΑΖΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2016 January 01, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Παγερή και χιονισμένη αρχικά ξημέρωσε η πρωτοχρονιά στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, χωρίς αυτό να εμποδίσει τη καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο δημαρχείο Ραφήνας, αν και με μικρότερη συμμετοχή πολιτών συγκριτικά με άλλες χρονιές. Τις πίτες ευλόγησαν ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Χρύσανθος της Θεοτόκου, με τους πατέρες Δημήτριο του Αγ. Ιωάννη και Απόστολο της Παντοβασίλισσας, με το ένα φλουρί να πέφτει στον Γ. Γ. του Δήμου Ρ-Π Κωνσταντίνο Φούκα ανακηρύσσοντάς τον τυχερό της χρονιάς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ 2016 ΕΥΧΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΥΧΕΣ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 2016 January 01, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Μάκης Ψαρουδάκης κι εγώ η Αγγελική Ραγκούση ευχόμαστε τούτη η χρονιά, παρά τις ενδείξεις περί του αντιθέτου, να μη φέρει άλλα βάρη στις πλάτες των εξαντλημένων οικονομικά συμπολιτών μας, αλλά να δώσει εφικτές και ανώδυνες λύσεις σ’ όλα τα δυσεπίλυτα προβλήματα που ταλανίζουν χρόνια τη μάνα Ελλάδα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΞΕΚΙΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΕΡΓΟ January 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, ότι κατόπιν έντονης και εντατικής προσπάθειας, ενάμιση και πλέον έτους, εκ μέρους του και παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, εκταμιεύτηκε από την Περιφέρεια Αττικής, το κονδύλι ύψους περίπου 140.000 Ευρώ και δημοπρατήθηκε ήδη, με αναδειχθέντα Εργολάβο τον κο Σωτήρη Γκιόκα, το έργο, για την αντιπλημμυρική προστασία, της Λεωφόρου Πόρτο Ράφτη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ΚΑΙ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ Σ-Α & Ρ-Π ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΕΛ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ December 31, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ηλίου φαεινότερο όπως αφήναμε να εννοηθεί σε όλα τα κατά καιρούς δημοσιεύματά μας, ότι η κατασκευή-λειτουργία βιολογικού καθαρισμού για τους δήμους Σπάτων-Αρτέμιδας και Ραφήνας-Πικερμίου (κι όχι μόνο θα λέγαμε) θα γίνει τελικά στο Πλατύ Χωράφι. Ωστόσο, καθώς είχαν κτιστεί πολιτικές καριέρες πάνω στην άρνηση της τοποθεσίας αυτής ένθεν κακείθεν, έπρεπε να αναλάβει την ευθύνη η διυπουργική επιτροπή για να δοθεί λύση στο πρόβλημα

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ December 31, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα κι η δημοτική αρχή Ραφήνας-Πικερμίου άκουσε τα κάλαντα απ’ το Πολιτιστικό σύλλογο Πικερμίου, με 2016 ευχές για την καινούργια χρονιά που γλυκοχαράζει. Και του χρόνου!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ Π. ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ Δ.Σ. ΣΤΟΝ Ο.Λ.ΛΑΥΡΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ο.Λ.Λ., ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ Π. ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ December 29, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Οι τίτλοι τέλους έπεσαν για τον Άρη Βίτσιο τέως πλέον Δ.Σ. – Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου (ΟΛΛ), μετά από τρία σχεδόν χρόνια που έμεινε στο τιμόνι του οργανισμού με τις ευλογίες της τότε κραταιής Ν. Δημοκρατίας. Τη θέση του αναλαμβάνει ο Μανώλης Π. Μαραγκουδάκης πρώην διευθυντής της DOW Λαυρίου, από τους κόλπους του ΚΚΕ που μετεγκαταστάθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ και για να διατηρηθεί ως είθισται η σχετική ισορροπία, τη θέση του αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο Δημήτρης Νικολάου πρώην δήμαρχος Χολαργού στέλεχος των ΑΝΕΛ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΝΕΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ December 28, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Σήμερα, εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συγχαρητήρια στους νέους και στις νέες του Δήμου Λαυρεωτικής, που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε σχολές των ΑΕΙ και των ΤΕΙ της χώρας μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η είσοδος των επειγόντων περιστατικών του ΠΕΔΥ-Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΠΕΔΥ - Κ.Υ. Ρ-Π ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΥΓΕΙΑ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ December 27, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Από το τέλος Ιανουαρίου 2015, έχει παραδοθεί ανακαινισμένο εκ βάθρων, το ΠΕΔΥ - Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, που αποτελεί Πρότυπο για το μέλλον της Πρωτοβάθμιας Δημόσιας Φροντίδας Υγείας, μετά από μεγάλη ιδιωτική χορηγία ύψους 2 εκ. ευρώ. Είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονες Ιατροτεχνολογικές και Ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις. Διαθέτει 22 γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, επαρκές νοσηλευτικό, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό, που όλοι μαζί δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την εξυπηρέτηση του πάσχοντα συνανθρώπου τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email