ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΕΛ ΜΕΝ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΔΕ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ December 23, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μετά τη δημοσίευση της καταγγελίας του δημοτικού συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Σπάτων-Αρτέμιδας κ. Πέτρου Πουλάκη, περί ύπαρξης εγγράφου το οποίο φέρει τις υπογραφές των δύο δημάρχων Σ-Α & Ρ-Π για ΕΕΛ στο Πλατύ Χωράφι, σε επικοινωνία που είχαμε με το δήμαρχο Σπάτων-Αρτέμιδας κ. Δημήτρη Μάρκου όντως υπάρχει έγγραφο στο οποίο όμως αναφέρεται μόνο η χωροθέτηση εντός των ορίων των δήμων, χωρίς όμως να αναφέρεται καμία τοποθεσία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΕΝΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΓΙΑ ΕΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΕΕΛ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ December 22, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Υπογραφή συμφώνου συναίνεσης απ' τους δημάρχους Σπάτων-Αρτέμιδος Δημήτρη Μάρκου και Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη, στο οποίο κατηγορηματικά αναφέρεται ότι: «αποδεχόμαστε τη χωροθέτηση στο Πλατύ Χωράφι, γιατί τόσο επιστημονικά, όσο και πολιτικά έχουν αποκλειστεί όλες οι άλλες λύσεις». Το έγγραφο για να μη διαρρεύσει βρίσκεται κλειδωμένο στο συρτάρι της κ. Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

“2015: Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ” ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ December 22, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Παρουσιάστηκε σήμερα 21 Δεκεμβρίου στη Ραφήνα το βιβλίο του καθηγητή Γιώργου Θ. Μαυρογορδάτου «1915: Ο Εθνικός Διχασμός», με συντονιστή τον αντιδήμαρχο Ραφήνας – Πικερμίου Γιώργο Κοκκόλη και ομιλητές την αν. καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Κωνσταντίνα E. Μπότσιου, το συγγραφέα Θανάση Βαλτινό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών και τον συγγραφέα του βιβλίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΝΕΙΣ ΑΙΜΑ; ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΖΩΗ! ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΕΡΑΤΕΑ, ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ December 21, 2015 / απο ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (author)

Συγκινητική όσο και ενθαρρυντική για το μέλλον του θεσμού, ήταν για ακόμη μια φορά η αθρόα προσέλευση δεκάδων πολιτών της Κερατέας, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά στην τελευταία για το 2015 εθελοντική αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ένα ακόμα όμορφο κτίριο του ΚΑΠΗ ανάμεσα στα πολλά του Λαυρίου (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ 12ΗΜΕΡΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΛΛΗ, ΝΠΔΔ ΚΕΦΑΛΟΣ December 21, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Συγκινητική η παρομοίωση της προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΕΦΑΛΟΣ Δήμητρας Πάλλη, η οποία θέλοντας επιτέλους να αμβλύνει τον απαράδεκτο διαχωρισμό των δύο δημοτικών ενοτήτων, Κερατέας απ’ την οποία κατάγεται και Λαυρίου, συνέκρινε τον εαυτό της με τη μητέρα (το παράδειγμα θεωρείται πετυχημένο από μια παιδίατρο όπως η κ. Πάλλη), που δεν μπορεί να ξεχωρίσει τα δύο της παιδιά και φροντίζει το ίδιο ώστε να είναι ευπαρουσίαστα και τα δυο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο ναΐσκος της Αγ. Παρασκευής στον Πευκώνα Ραφήνας φέτος του Αγίου Στυλιανού (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΥΚΩΝΑ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ, ΔΙΑΡΡΗΞΗ December 20, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Περίεργη προτίμηση είχαν οι ιερόσυλοι που διέρρηξαν χθες βράδυ το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στον Πευκώνα, καθώς τα μόνα πράγματα που πήραν είναι τα ιερά σκεύη όπου τελείται η αναίμακτος θυσία του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στο εκλογικό τμήμα Ραφήνας, όπου η εφορευτική πνίγεται απ' το κόσμο ολόγυρα στα τραπέζια  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΤΑ ΜΕΛΗ & ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ – ΠΙΚΕΡΜΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ December 20, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Με μεγάλη προσέλευση απ’ το πρωί, τα μέλη και οι φίλοι της Ν. Δημοκρατίας ψηφίζουν στα δύο εκλογικά τμήματα του δήμου στη Ραφήνα και το Πικέρμι. Και στα δύο εκλογικά τμήματα η συμμετοχή του κόσμου χαρακτηρίζεται μεγαλύτερη του αναμενόμενου, πράγμα που δημιούργησε μικροεντάσεις στη Ραφήνα που αποσοβήθηκαν εν τη γενέσει τους, χάρη στους ψυχραιμότερους, καθώς οι εθελοντές της εφορευτικής επιτροπής έκαναν το καλύτερο δυνατό για να εξυπηρετήσουν όσο το δυνατό γρηγορότερα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΧΥΡΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΕΑ ΠΟΛΥΒΟΛΕΙΑ & ΒΑΣΗ ΜΙΚΡΟΥ ΟΙΚΙΣΚΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΧΥΡΟ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΕΥΡΗΜΑΤΑ December 18, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Μέχρι σήμερα έχουν εκκαθαριστεί περίπου 50 στρέμματα του ΟΧΥΡΟΥ Ραφήνας, με διάφορα μη επικίνδυνα ευρήματα (κάλυκες) από τον οπλισμό του Γερμανικού στρατού. Επίσης αποκαλύφθηκαν δύο νέες θέσεις πολυβολείων και βάση μικρού οικίσκου. Οι εργασίες της μονάδας θα διακοπούν για λίγες ημέρες και θα συνεχισθούν στις 11 Ιανουαρίου 2016.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email