ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Από αριστερά: Δήμαρχος Ρ-Π κ. Πιστικίδης, η καθηγήτρια ΕΜΠ κ. Λοϊζίδου, πρόεδρος Δ.Σ. κ. Μισοκοίλης, Γ.Γ. Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Καπετάνιος, η Γ.Γ. Χωροταξίας κ. Κλαπατσέα κι ο γραμματέας Δ.Σ. κ. Βασιλόπουλος  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΑΚΑΘΕΛΑ-ΚΗΠΙ & ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ December 18, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Άλλη μια δραματική συνεδρίαση στο χθεσινό (17-12) δημοτικό συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου με μοναδικό θέμα συζήτησης το επί 20ετίας πρόβλημα έλλειψης βιολογικού καθαρισμού που ταλαιπωρεί τους κατοίκους, που υποχρεούνται να ζουν κολυμπώντας καθημερινά σε ρέοντα βοθρολύματα, εξ αιτίας μιας δράκας αντιΚΕΛιτών, που και χθες επιχείρησαν με την τραμπούκικη συμπεριφορά γνωστού και μη εξαιρετέου Ραφηνιώτη να τορπιλίσουν ως συνήθως τη συζήτηση, χωρίς επιτυχία αυτή τη φορά, που ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΑΤΕΡΛΩ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ H ΑΠΟΣΥΡΣΗ TOY ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ December 17, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Εισηγητής για το Σχέδιο Νόμου «Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις» και Υπεύθυνος του Τομέα Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Βασίλης Οικονόμου και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, κ. Γιάννης Βρούτσης, με αφορμή τη χθεσινή αποχώρηση της Νέας Δημοκρατίας από τη συζήτηση στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής και τη σημερινή απόφαση της κυβέρνησης για απόσυρση του σχεδίου νόμου, κάνουν την ακόλουθη δήλωση:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Α. Βασιλόπουλος (άκρο δεξιά) στο προεδρείο με το πρόεδρο Δ. Μισοκοίλη και το δήμαρχο Β. Πιστικίδη (αριστερά)  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΑΠΟΨΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΓΙΑ ΚΕΛ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ December 17, 2015 / απο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Το θέμα έλλειψης βιολογικού καθαρισμού στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, ήταν και είναι μείζονος σημασίας για την εξέλιξη της περιοχή μας επί χρόνια. Με τις καθυστερήσεις, την έλλειψη πολιτικής τόλμης και τις αλλεπάλληλες αλλαγές στρατηγικής (της προηγούμενης δημοτικής αρχής Χριστόπουλου και δυστυχώς της νυν δημοτικής αρχής Πιστικίδη) ο χρόνος κύλησε χωρίς καμία πρόοδο στο θέμα. Τα μεγάλα πρόστιμα έφτασαν, η αρνητική εικόνα του Δήμου μας πήρε πανελλαδικές διαστάσεις.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΛΛΗΝΗ: ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» ΚΑΝΤΖΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΑΝΤΖΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΡΩΤΗΣΗ, ΕΙΔΙΚΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ December 15, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Την ανησυχία τους εκφράζουν οι βουλευτές Βασίλης Οικονόμου και Χρήστος Κέλλας, σχετικά με τη βιωσιμότητα του οικοτροφείου «Άγιοι Ανάργυροι» με ερώτηση που κατέθεσαν προς τον Υπουργό Υγείας με θέμα: Σε κίνδυνο τίθεται η βιωσιμότητα του πρότυπου ειδικού οικοτροφείου «Άγιοι Ανάργυροι» στην Κάντζα Παλλήνης, όπως αναλυτικά αναφέρεται πιο κάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Από αριστερά: Β. Μαυρουδής, Μ. Βουδούρης, Γ. Χριστόπουλος, Π. Φιλίππου, στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Ρ-Π για το αποχετευτικό (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ Ρ-Π ΤΟ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, ΚΕΛ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ December 18, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ. ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

O Ο.Λ.Ρ. ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ο.Λ.Ρ., ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΛΥΜΑΤΑ December 15, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος μειοψηφίας κκ. Ανδρέας Βασιλόπουλος το τελευταίο διάστημα έγινε αποδέκτης προφορικών και γραπτών ερωτημάτων πολιτών, σχετικά με τον αγωγό λυμάτων που κατασκευάζει ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας ΑΕ στο παραθαλάσσιο μέτωπο του λιμανιού της πόλης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Κ.Ε.Λ. ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΑΒΥΣΣΟΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, ΚΕΛ December 14, 2015 / απο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΤΟΣ (author)

Οι ραγδαίες εξελίξεις οδηγούν τους δύο δημάρχους των δήμων Ραφήνας-Πικερμίου & Σπάτων-Αρτέμιδας με τα διοικητικά τους συμβούλια να αναθεωρήσουν την πολιτική του παρελθόντος στο θέμα εγκατάστασης του κέντρου επεξεργασίας λυμάτων. Ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου, μετά από τις πολύωρες και πολυήμερες συναντήσεις του δημάρχου κ. Πιστικίδη με κυβερνητικά στελέχη, καλείται πρώτος στη συνεδρίαση του ΔΣ που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη, να ανοίξει το δρόμο στον πολιτισμό, στην υγιεινή διαβίωση των κατοίκων και στην ανάπτυξη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΧΕΤΕ ΔΥΣΛΕΚΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ; ΜΗΠΩΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΕ ΙΔΙΟΦΥΙΑ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΔΥΣΛΕΞΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΑ, ΝΟΜΠΕΛ December 13, 2015 / απο news247.gr (author)

Η γνώση, λένε, είναι το μόνο κεφάλαιο που όσο το ξοδεύεις τόσο αυτό αυξάνεται. Σε αυτό ποντάρει η Αγγελική Παππά, μια νέα γυναίκα, η οποία έχει δημιουργήσει το μοναδικό κέντρο παγκοσμίως που ασχολείται αποκλειστικά με την μάθηση ξένης γλώσσας σε παιδιά με δυσλεξία με τρόπο “ολιστικό” . “Δεν υπάρχει τίποτα πιο σπουδαίο από έναν απλό δάσκαλο, είναι ο ήρωας του 21ου αιώνα” τονίζει η ίδια μιλώντας στο WE του News247 για τη σημαντικό της επίτευγμα να συμπεριληφθεί στους 50 καλύτερους εκπαιδευτικούς του κόσμου, συναγωνιζόμενη 8.000 υποψηφίους από τις 147 χώρες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email