ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΒΑΠΤΙΣΗ December 12, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ένα ευτυχισμένο ανδρόγυνο, ένα ερωτευμένο ζευγάρι, ο Νικηφόρος και η Τούλα (Μουρσελά), βάπτισαν σήμερα το μεσημέρι στον Ι. Ν. Αναλήψεως του Κυρίου Διασταύρωσης Ραφήνας, το καρπό της αγάπης τους, τα δίδυμα αγοράκια τους, που αποδείχτηκαν εξαιρετικά κοινωνικά αφού έκλαψαν μόνο για λίγο όταν μπήκαν στη κολυμπήθρα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ. ΑΝΤΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΖΑΛΑΣ December 11, 2015 / απο vimaonline.gr (author)

Την ώρα που ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας από το χώρο του Ταε Κβο Ντο στο Παλαιό Φάληρο δήλωνε ότι οι παράνομοι μετανάστες θα φύγουν από κει στις 17 Δεκεμβρίου αλλά δεν ξέρει που θα πάνε, την ίδια ώρα στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού ένα τριαξονικό είχε σταθμεύσει μπροστά στην ολυμπιακή εγκατάσταση του χόκεϋ γεμάτο σκηνές. Μπροστά δε από το κτίριο έχουν ήδη στηθεί δύο μεγάλες, που παραπέμπουν σε σημεία οργανωμένης και μόνιμης υποδοχής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ Α.Τ., ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΛΑΥΡΙΟΥ, Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, Γ.Α.Δ.Α. December 10, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής με ισχυρά επιχειρήματα και σε συνέχεια του ψηφίσματος που είχε βγάλει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου, τόνισε την αναγκαιότητα συνέχισης της λειτουργίας των δύο τμημάτων. Το μεγάλο μέγεθος της Δημοτικής Ενότητας της Κερατέας, οι 68 οικισμοί που υπάρχουν γύρω από αυτή, αλλά και ο πενταπλασιασμός των κατοίκων κατά τη θερινή περίοδο, καθιστούν αναγκαία την ύπαρξη Αστυνομικού Τμήματος και Τμήματος Ασφαλείας στην περιοχή, όπως σημείωσε ο Δήμαρχος. Τέλος, τόνισε πως, εάν το ζήτημα είναι μόνο οικονομικό, ο Δήμος Λαυρεωτικής προτίθεται να καλύψει το ενοίκιο του κτιρίου, προκειμένου να διασφαλιστεί η λειτουργία του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΜΟΛΩΧ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ December 10, 2015 / απο kirkinews .gr (author), vimaonline.gr (author)

Ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα του μεταναστευτικού στα νότια προάστια, σημειώνονται τις τελευταίες ώρες, όπως αναφέρει το vimaonline.gr με την σήμανση BREAKING NEWS. Όλα να τα περιμένει κανείς από μια Κυβέρνηση που θυσιάζει τα πάντα στις αριστερές ιδεοληψίες της, 20 μέρες αποκλεισμός της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη με οικονομικές επιπτώσεις στην ήδη ταλαιπωρημένη οικονομία μας και αν αποδειχτεί αλήθεια όσα αναφέρονται για το Ελληνικό, θυσία στο Μολώχ* του μεταναστευτικού, ένα αναπτυξιακό έργο ανάσα, προς ικανοποίηση κοντόφθαλμων Συριζαίων συντρόφων. Τι να πει κανείς. Είμαστε άξιοι της τύχης μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, ΚΕΛ, ΠΡΟΣΤΙΜΑ December 09, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ασφυκτικές πιέσεις δέχονται οι δημοτικές αρχές των δήμων Ραφήνας-Πικερμίου απ’ το υπουργείο και την ΕΥΔΑΠ για να δεχτούν λύση του αποχετευτικού τους προβλήματος με τη κατασκευή- λειτουργία βιολογικού καθαρισμού στο Πλατύ χωράφι, καθώς το έργο βρίσκεται στο παρά πέντε της απένταξής του απ’ τη χρηματοδότησή του μέσω ΕΣΠΑ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΒΟΪΚΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΑΛΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ, ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ December 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ένα καταδυτικό πάρκο αρχαιολογικού ενδιαφέροντος στην Αττική σε συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής, του Υπουργείου Πολιτισμού και των Δήμων Λαυρεωτικής και Μαραθώνα, (άραγε γιατί μόνο των δύο αυτών παράλιων δήμων;), δρομολογήθηκε σήμερα 9 Δεκεμβρίου, απ’ τη περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, τον Υπουργό Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά και τους Δήμαρχους Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά και Μαραθώνα Ηλία Ψηνάκη, που πρόκειται να λειτουργήσει κατά δήλωση Δούρου «του χρόνου το καλοκαίρι ώστε να μπορέσουμε να βάλουμε την πατρίδα μας στον παγκόσμιο χάρτη του καταδυτικού τουρισμού».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠ’ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ December 08, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην αναβάθμιση και ανάπτυξη των υποδομών εκπαίδευσης προχωρά η Περιφέρεια Αττικής. Συγκεκριμένα, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου υπέγραψε την πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΤΤΙΚΗ» 2014-2020 προς την εταιρεία Κτηριακές Υποδομές Α.Ε. (ΚτΥπ Α.Ε.). Οι προτάσεις πράξεων που θα υποβληθούν, πρόκειται να ενταχθούν και να χρηματοδοτηθούν στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας (11) «Ανάπτυξη - Αναβάθμιση Στοχευμένων Υποδομών Εκπαίδευσης»,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Με φόντο τη φανταστική τοιχογραφία του κοινοβουλίου του Καράκας, ο Πέτρος Φιλίππου (κέντρο) με τα υπόλοιπα μέλη των παρατηρητών  (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ December 06, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Συνεχίστηκε η ενημέρωση της Διεθνούς Επιτροπής Παρατηρητών για τις βουλευτικές εκλογές της Βενεζουέλα, μέλη της οποίας από την Ελλάδα είναι η Βουλευτής του Σύριζα Μπεττυ Σκούφα, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου και ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Άρης Βασιλόπουλος, με επίσκεψη σε σχολεία - εκλογικά κέντρα για να διαπιστωθεί εάν έχει γίνει σωστή προετοιμασία των εκλογών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email