ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Από την επίσκεψη στην Κύπρο, όπου εικονίζεται ο δήμαρχος Ρ-Π Βασίλης Πιστικίδης στο άκρο αριστερά (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΥΠΡΟΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ December 04, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Αντιπροσωπεία του Δήμου Ραφήνας –Πικερμίου, αποτελούμενη από τον Δήμαρχο Β. Πιστικιδη,τους Αντιδημάρχους Π. Καλφαντή και Γ. Κοκκόλη και τους Δημοτικούς Σύμβουλους Μ. Τσαγκαράκη και Α. Βασιλόπουλο μαζί με τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής, εκπροσώπους της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Αττικής και του ΥΠ.ΟΙΚ επισκέφτηκαν υψηλής τεχνολογίας εγκαταστάσεις επεξεργασίας αστικών λυμάτων στην Κύπρο, την 1η και την 2α Δεκεμβρίου 2015.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φωτογραφία απ’ την επίσκεψη στη Κύπρο με το δήμαρχο Ρ-Π Βασίλη Πιστικίδη (δεύτερος από αριστερά) (ΦΩΤΟ: )

ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΠΡΟΣ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ December 04, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Τα γεγονότα τρέχουν με την ταχύτητα του φωτός, εν σχέση με την αναποφασιστικότητα που χαρακτήριζε το προηγούμενο μακρύ χρονικό διάστημα, στο θέμα της λύσης του αποχετευτικού της αν. Αττικής, για όσους δήμους βρίσκονται έωλοι και απειλούνται με τα υπέρογκα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί απ’ την Ε.Ε. λόγω έλλειψης βιολογικών καθαρισμών στη περιοχή τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΑ ΚΕΛ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΥΠΡΟΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ December 03, 2015 / απο ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Ολοκληρώθηκε σήμερα η 9μελής Ελληνική αποστολή στην Κύπρο, με στόχο την αυτοψία σε Κέντρα Επεξεργασίας Λυμάτων και την ενημέρωση για τη λειτουργία τους. Επισκεφτήκαμε τρία εργοστάσια επεξεργασίας λυμάτων σύγχρονης τεχνολογίας, ένα στην Λάρνακα (στην περιοχή του Μενεού), ένα στην Λευκωσία (περιοχή Ανθούπολης) και ένα στα κατεχόμενα εδάφη (στην περιοχή της Μιάς Μιλιάς).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, Ο.Λ.Ρ., ΥΔΑΤΟΔΡΟΜΙΟ December 02, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Λ.Ρ. (author)

Ο Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας Α.Ε. προχωρά με εντατικό ρυθμό τις διαδικασίες για την εγκατάσταση της πλωτής εξέδρας και την προμήθεια του απαιτούμενου εξοπλισμού προκειμένου να λειτουργήσει πολύ σύντομα το νέο Υδατοδρόμιο στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας, ευθύνης ΟΛΡ Α.Ε.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΕΡΓΙΑ December 01, 2015 / απο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης ετοιμάζει και νέο ξεζούμισμα των εργαζομένων και νέα λεηλασία στο εισόδημα μας. Στο προϋπολογισμό προσθέτει και νέες μειώσεις στις συντάξεις και στους μισθούς μας. Που σημαίνει ότι με την εφαρμογή του νέου μισθολογίου και νέα λαιμητόμο θα έρθει στα κεφάλια μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΣΥΣΚΕΨΗ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ December 01, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ευρεία σύσκεψη με θέμα την αποχέτευση ακαθάρτων στην Αττική πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης μετά από πρόσκληση του Υπουργού Παναγιώτη Κουρουμπλή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ: ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ November 30, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Με τα πρόστιμα που επέβαλλε το ευρωπαϊκό δικαστήριο να τρέχουν από τις 15 Οκτωβρίου του 2015 με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 3.640.000 ευρώ ανά 6μηνο καθυστέρησης λήψης μέτρων προς συμμόρφωση στην αναγκαιότητα επεξεργασίας των αστικών λυμάτων, στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου επί του επίμαχου θέματος, επικράτησε για άλλη μια φορά η αντίληψη ότι δεν υπάρχει τίποτε πάνω στο οποίο θα μπορούσε να ληφθεί μια φρέσκια απόφαση που να λέει ξεκάθαρα ποια θέση υποστηρίζει ο δήμος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΕΣ ΣΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΘΗΝΑ, ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΣ, ΓΚΑΖΙ November 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Εκατοντάδες ποδηλάτες όλων των ηλικιών έδωσαν το παρών σήμερα το πρωί στο Γκάζι για μια βόλτα με ποδήλατο στο νέο ποδηλατόδρομο της Αθήνας. Την έναρξη της εκδήλωσης σηματοδότησε με τον δικό της, μελωδικό τρόπο, η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΩΡΕΣ 57 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ