ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΡΕΣΒΗΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΕΙΣΒΟΛΗ November 25, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Δέκα άτομα αγνώστων στοιχείων, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προσπάθησαν να εισβάλουν στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 52 στο Χαλάνδρι.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: Tasos Sklavounos)

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ Η «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ» ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΜΠΡΕΞΙΖΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΜΠΡΕΞΙΖΑ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΑΔΑ November 24, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σε σύσκεψη που προκάλεσε ο σύλλογος «Φίλοι Μουσείου Μαραθώνα» στις 4/9/2015 με τη συμμετοχή και τoυ Αντιδημάρχου κ. Ρεΐσογλου, ο ΕΔΣΝΑ αποδέχτηκε να παραλάβει μικρό μέρος των απορριμμάτων, καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό τον απορριμμάτων είναι αδρανή, κυρίως μπάζα, οικοδομικά υλικά και δευτερευόντως υλικά συσκευασιών. Άνοιξε έτσι ο δρόμος απομάκρυνσης του Χ.Α.Δ.Α. στη «Μπρεξίζα» και αποκατάστασης της περιοχής ως υγρότοπου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΤΑ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ November 23, 2015 / απο ΕΘΝΟΣ (author)

Την αγωνία πολλών αντιδημάρχων όπως του Αντώνη Παλπατζή του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, ο οποίος σε ανύποπτο χρόνο μας έλεγε ότι με τα 5μηνα κάλυψαν αρκετές ανάγκες ανταποδοτικών προς τους πολίτες υπηρεσιών, έρχεται να καλύψει η απελευθέρωση των προσλήψεων σε ανταποδοτικούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών, ακόμα και σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου που είναι κερδοφόρα, απ’ το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΣΣΟΥΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΟΔΗΓΟ, ΤΡΙΚΑΛΑ November 23, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το Ευρωπαϊκό έργο CityMobil2, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του 7ου Πλαισίου Στήριξης για την Έρευνα και την Ανάπτυξη, επικεντρώνεται στην προώθηση των απαιτούμενων νομοθετικών και κανονιστικών ρυθμίσεων, που θα επιτρέψουν τη μελλοντική εφαρμογή αυτόματων συστημάτων μεταφοράς, με στόχο την αντιμετώπιση των σημαντικότερων προβλημάτων των σύγχρονων μεγαλουπόλεων, όπως η κυκλοφοριακή συμφόρηση, η προστασία του περιβάλλοντος και η οδική ασφάλεια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΥΝΔΕΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΗ, ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ November 22, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Δύο άνθρωποι που δεν βρίσκονταν στον ίδιο χώρο, έπαιξαν ένα παιχνίδι ερωτήσεων-απαντήσεων χωρίς να μιλάνε μεταξύ τους. Ο ένας έκανε μια ερώτηση και μετά μάντευε την απάντηση που σκεφτόταν ο άλλος. Αυτό κατέστη εφικτό όχι με τηλεπάθεια, αλλά με τη σύνδεση των δύο εγκεφάλων μέσω του... Ιντερνετ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ομάδα των Καλυβίων  (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΤΟ FINAL FOUR ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ «ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ – ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ»

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ November 19, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας (Σ.Π.Α.Κ.Ε.) διοργανώνει τουρνουά μπάσκετ αφιερωμένο στη μνήμη του θρυλικού «μύτου» Γιώργου Κολοκυθά και του «παγκόσμιου» του μπάσκετ Γιώργου Αμερικάνου. Οι ημιτελικοί και οι τελικοί αγώνες θα γίνουν στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκτε Αντώνης Τρίτσης. Οι ομάδες που συμμετέχουν στο Final Four και διεκδικούν τον τίτλο είναι: ΕΚΑ(Εργατικό Κέντρο Αθηνών), ΒΥΡΩΝΑΣ, ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΚΑΛΥΒΙΑ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Η ΑΡΤΕΜΙΔΑ (ΛΟΥΤΣΑ) ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ (ΦΩΤΟ ΚΑΙ VIDEO)

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ November 18, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ενθουσιώδη και θερμή υποδοχή επεφύλαξαν παλιοί και νεότεροι νεοδημοκράτες στον υποψήφιο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος παραβρέθηκε στο γεύμα που παρατέθηκε υπέρ της υποψηφιότητάς του σε παραλιακή ταβέρνα της Αρτέμιδας στον Άγιο Νικόλαο, με μια εντυπωσιακή συμμετοχή σε καιρούς μάλιστα που δύσκολα οι πολίτες ανταποκρίνονται σε παρόμοιες προσκλήσεις.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ, ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ November 18, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μετά τις διευκρινίσεις που λάβαμε απ’ τον αντιδήμαρχο (συν δήμαρχο) Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς, οφείλουμε να διευκρινίσουμε το καθεστώς που διέπει τη λειτουργία του δημοτικού εντευκτηρίου της Διασταύρωσης, που ήρθε στην επιφάνεια μέσω τελείως ανορθόδοξου τρόπου, που ωστόσο έβγαλε πολλές και καλές ειδήσεις.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

21 ΩΡΕΣ 58 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ