ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο αντιδήμαρχος Ρ-Π κ. Μπουρνούς (όρθιος) κατά την ενημερωτική ομιλία του. Στα δεξιά ο αντιδήμαρχος κ. Κοκκόλης και στα αριστερά ο πρόεδρος κι ο σύμβουλος του Τ.Σ. Πικερμίου κ. Μπουράνης και κ. Χοβαρδάς αντίστοιχα    (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΧΩΡΙΣ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΡΕΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΙΟΛΙΔΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΡΕΜΑΤΑ, ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΙΟΛΙΣ October 11, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

«Η οριοθέτηση των ρεμάτων αποτελεί προϋπόθεση για να χρηματοδοτηθούν έργα υποδομής και να αποκατασταθεί το άθλιο οδικό δίκτυο του οικισμού» δήλωσε ευθαρσώς ο αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Ευάγγελος Μπουρνούς στη σύναξη των κατοίκων του οικισμού Αιολίδας, σήμερα το απόγευμα στο the view club της Καλλιτεχνούπολης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο καθηγητής κ. Σ. Κατάκης στο βήμα παρουσιάζει τα νέα ευρήματα στον αρχαιολογικό χώρο της Ραφήνας (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ Ή ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΒΑΛΑΝΕΙΟ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΑΝΑΣΚΑΦΗ, ΡΩΜΑΪΚΟ ΒΑΛΑΝΕΙΟ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΤΑΚΗΣ October 10, 2015 / απο ΔΑΝΑΗ Α. ΜΠΑΣΑΝΤΗ (author)

Στα πλαίσια του διεθνούς συνεδρίου με θέμα «Νεότερα από την Ελλάδα της ρωμαϊκής εποχής», που φιλοξένησε το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου ο καθηγητής αρχαιολογίας Στ. Κατάκης παρουσίασε τα συμπεράσματα από την συστηματική αρχαιολογική έρευνα που γίνεται στην περιοχή της Ραφήνας από το 2013 μέχρι το 2015.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι εθελοντές προσφέρουν πάνες στις μητέρες μωρών, λίγο μετά την άφιξη των προσφύγων στο λιμάνι του Πειραιά  (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΜΠΕΙΡΑΪΚΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΠΑΜΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ October 10, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σήμερα το πρωί στις 09.30 έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά το Blue Star Patmos, ένα ακόμη πλοίο με πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη. Οι εθελοντές της Παμπειραϊκής Πρωτοβουλίας Υποστήριξης προσφύγων και μεταναστών ήταν εκεί, για να προσφέρουν ανακούφιση και ενημέρωση στους πρόσφυγες. Χαμογελαστοί άνθρωποι, νέοι, παιδιά, μωρά, όλοι με αισιοδοξία αλλά κι ένα φόβο στα μάτια για το άγνωστο, έψαχναν δρόμους, λεωφορεία, γιατρούς κλπ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, ΑΓΙΑΣΜΟΣ October 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Με την ευλογία του πρωτοπρεσβύτερου του μητροπολιτικού ναού της Παντοβασίλισσας παπά-Δημήτρη, πραγματοποιήθηκαν οι αγιασμοί στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΕΥΡΕΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΕΣΔΑ ΑΠ’ ΤΟ Π.Σ. ΑΤΤΙΚΗΣ/ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΣΧΕΔΙΟ ΠΕΣΔΑ, ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ October 09, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Υπέρ της απόφασης ψήφισαν οι παρατάξεις «Δύναμη Ζωής», «180° - Η Αττική αλλάζει πρόσωπο», «Αττική - Συμμέτοχοι στο αύριο», «Ανάσα για την Οικολογία», «Παρέμβαση για την Αττική». Κατά ψήφισαν οι παρατάξεις «Ελληνική Αυγή για την Αττική», «Λαϊκή Συσπείρωση Αττικής», «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική, ΑΝΤΑΡΣΥΑ σε Κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ» και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Φλώρα Νικολιδάκη, Ασημάκης Μαντάς και Άννα Βασιλάκη, ενώ Λευκό ψήφισε η παράταξη «Αττική».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το κλιμάκιο της περιφέρειας Αττικής στη σύσκεψη στο δημαρχείο Λαυρίου. Στο κέντρο της φωτογραφίας ο Αντιπεριφερειάρχης Πέτρος Φιλίππου (δεξιά μετά τις κυρίες), έχοντας δίπλα του το δήμαρχο Δημήτρη Λουκά και τον αντιδήμαρχο Λαυρεωτικής Γιάννη Αδάμη   (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ – ΛΟΥΚΑ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΕΡΓΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΑΥΡΙΟ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ October 08, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στο Λαύριο μετέβησαν την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα Περιβάλλοντος Νάσος Αναγνωστόπουλος και κλιμάκιο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων ΠΕΑΑ με επικεφαλής τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Γιάννη Ασπρουλάκη προκειμένου να συναντηθεί με τη δημοτική αρχή για διάφορα θέματα που αφορούν στην περιοχή. Συγκεκριμένα:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο αντιδήμαρχος Ρ-Π Βαγγέλης Μπουρνούς προεδρεύων την ημέρα των δημαιρεσιών του δήμου, ως πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος.   (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ: ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΙΛΑΤΕ; ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΕΝΑ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ October 07, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Όπως είχαμε υποσχεθεί, δημοσιεύουμε το δεύτερο μέρος της αποκλειστικής συνέντευξης του αντιδημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου κ. Ευάγγελου Μπουρνού που αναφέρεται στο περιβάλλον. Ένα ευαίσθητο τομέα, στον οποίο ο δήμος Ρ-Π κατέχει μεγάλο κομμάτι της πίτας, με αρκετές περιοχές του να έχουν χαρακτηριστεί ως ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους. Και στον τομέα αυτό ο κ. Μπουρνούς είναι εξόχως αποκαλυπτικός, όπως θα διαπιστώσετε πιο κάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο αντιδήμαρχος, εν αναμονή δήμαρχος, Ραφήνας-Πικερμίου κ. Ευάγγελος Μπουρνούς (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ! ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣ October 06, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο αντιδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Ευάγγελος Μπουρνούς μας εξέπληξε ευχάριστα δεχόμενος να απαντήσει στα μη αναμενόμενα και εξόχως ‘’τολμηρά’’ ερωτήματα που του υποβάλλαμε. Μάλιστα δεν μας έκρυψε ότι η πρώτη του σκέψη όταν είδε τις ερωτήσεις μας ήταν αρνητική, κάτι που άλλαξε στη συνέχεια, αποδεχόμενος ότι του δίνουμε μια μοναδική ευκαιρία να απαντήσει μέσω ημών στους επικριτές του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 7 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΩΡΕΣ 44 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ