ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο δήμαρχος Σαρωνικού Γ. Σωφρόνης (δεξιά), με το πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη, το δήμαρχο των 3Β Γ. Κωνσταντέλο και το δήμαρχο Κρωπίας Δ. Κιούση στο Βερολίνο  (ΦΩΤΟ: )

ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΦΟΡΟΥΜ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΙΔΙΟΙΣ ΕΞΟΔΟΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΥΡΩΠΗ, ΕΠΙΣΚΕΨΗ November 17, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

ο κ. Σωφρόνης συμμετείχε στις εργασίες της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης στο Βερολίνο, με τον συμβολικό και ουσιαστικό τίτλο «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση γκρεμίζει το Τείχος της Κρίσης». Δυνατότητες αξιοποίησης προγραμμάτων σχετικών με την αγροτική οικονομία, την ενίσχυση και ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, την ανάπτυξη της συμμετοχικής διαδικασίας των πολιτών, δημιουργώντας έναν Δήμο με κοινωνικό πρόσωπο, διευκολύνοντας την ομαλή ένταξη των νομίμων μεταναστών αποτέλεσαν μερικούς από τους βασικούς πυρήνες συζήτησης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΛΗΡΗΣ ΑΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΛΗΣ & ΛΙΜΕΝΑ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΑΓΩΓΟΣ ΛΥΜΑΤΩΝ November 17, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Εις απάντηση των όσων καταγγέλθηκαν στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Ο.Λ.Ρ. σχετικά με τον αγωγό αποχέτευσης των λυμάτων του λιμένα Ραφήνας, η δημοτική αρχή της πόλης απαντά τα κάτωθι:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στη πρώτη σειρά οι βουλευτές Κ. Κατσίκης (ΑΝΕΛ), Γ.Πάντζας (ΣΥΡΙΖΑ), Α. Μπούρας (Ν. Δημοκρατία) κι ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Π. Φιλίππου (ΦΩΤΟ: )

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: ΟΙΚΙΣΤΙΚΟ – ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ – ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΟΙΚΙΣΜΩΝ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΟΙΚΙΣΜΟΙ, ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ, ΔΑΣΟΛΟΓΙΟ November 16, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π. Ε. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στην εκδήλωση συζητήθηκαν κατά κύριο λόγο τα ζητήματα - προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι οικισμοί που έχουν δημιουργηθεί τις τελευταίες δεκαετίες και βρίσκονται στις εκτός σχεδίου δόμησης περιοχές και κυρίως το μείζον θέμα του Δασολογίου που συντάσσεται αυτή την περίοδο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΟΨΕΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ December 14, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Συνάντηση των μελών του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Σαρωνικού. Η προγραμματισμένη αυτή συνάντηση αποσκοπεί στον έγκαιρο και έγκυρο σχεδιασμό δράσεων για την πρόληψη και αντιμετώπιση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, ενόψει της χειμερινής περιόδου. Τέθηκαν οι βασικές κατευθύνσεις για την αποδοτική και αποτελεσματική αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και παγετών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο αποθανών Γιάννης Κακουλίδης (αριστερά) με Λυκούδη και Κουβέλη  (ΦΩΤΟ: )

ΕΦΥΓΕ ΑΠ’ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΘΑΝΑΤΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ November 15, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο γνωστός συγγραφέας και διαφημιστής Γιάννης Κακουλίδης, διαγνώσθηκε μόλις προ δύο εβδομάδων με καρκίνο στο συκώτι και στον οισοφάγο και έφυγε απ’ τη ζωή χθες σε ηλικία 69 ετών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΥΓΕΡΗ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΑΔΙΑΛΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ November 14, 2015 / απο ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ (author)

Η Δημοτική Σύμβουλος της δημοτικής κίνησης «Νέα Πνοή για το Διόνυσο», κα Κατερίνα Αυγέρη, υπέβαλλε χθες την παραίτησή της από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου, στην οποία μετείχε ως τακτικό μέλος, ύστερα από την εκλογή της στη θέση αυτή από το Δημοτικό Συμβούλιο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΧΑΒΡΑ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ November 14, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Όταν θυσιάζονται τα πάντα στο βωμό των πολιτικών σκοπιμοτήτων, δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι στη σημερινή (13 Νοεμβρίου) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λαυρεωτικής επικράτησε οργισμένη αντιπαράθεση, που σε ορισμένες περιπτώσεις το μένος κυρίως των ανεξαρτήτων συμβούλων εναντίον της δημοτικής αρχής, ξεπέρασε κάθε όριο αντοχής ενός ουδέτερου παρατηρητή,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΤΑΝΤΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ‘’ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΡΙΖΑ’’

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ November 13, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Τελικά ζούμε την εποχή του παραλόγου. Γιατί πως αλλιώς να ονομάσουμε την εποχή όπου το κόμμα στρέφεται εναντίον της Κυβέρνησής του; Και καλά η συμμετοχή στην απεργία. Άντε να πούμε ότι και παλιά συμμετείχαν οι συνδικαλιστές των εκάστοτε κυβερνήσεων στις οποίες ήταν στελέχη, σε απεργιακές κινητοποιήσεις.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email