ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΕΙΔΕ Ο Γ.Γ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΔΗΜΟΤΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ October 02, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών, η συντονιστική επιτροπή του Δικτυού ενημέρωσε τον κο Κωνσταντίνο Πουλάκη για την πορεία της οργάνωσης της 2ης Πανελλήνιας Συνδιάσκεψης Δημοτικών και Περιφερειακών Συμπαραστατών , η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο από τις 23 έως τις 25 Οκτωβρίου με θέματα: α)Καταστατικό λειτουργίας του Δικτύου – β)προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία του θεσμού ενόψει της αναμόρφωσης του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα Καλλικράτης) και τον κάλεσαν να απευθύνει χαιρετισμό στην έναρξη των εργασιών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ/ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ October 01, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Η Λαυρεωτική έχει αποδείξει διαχρονικά πως σέβεται και αποδέχεται τις ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες και έχει ιστορία στη φιλοξενία προσφύγων, καθώς πολλές δεκαετίες τώρα λειτουργεί στην πόλη του Λαυρίου το Κέντρο Πολιτικών Προσφύγων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΛΛΗΝΗ: 100+ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ / ΘΟΛΟ ΤΟΠΙΟ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ September 30, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σε δριμεία επίθεση κατά του δημάρχου Παλλήνης προχώρησε ο δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης Νεκτάριος Καλαντζής κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου σχετικά με το θέμα των αιτήσεων για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς σε Ανθούσα, Γέρακα, Παλλήνη και Κάντζα. Παρόλο που φέτος ξεκίνησαν να λειτουργούν δύο νέοι σταθμοί, σε Γέρακα, στην οδό Ανάφης και στον Αγ. Νικόλαο Κάντζας, η πολιτική του δημάρχου Παλλήνης οδήγησε στο να μείνουν εκτός παιδικών πάνω από εκατό παιδιά τουλάχιστον

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο κ. Βουδούρης, δεύτερος, μετά τον επικεφαλής της ελάσσονος κ. Χριστόπουλο, στη χθεσινή συνεδρίαση (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΙΤΗΜΑ 24ΩΡΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΜΑΚΗΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ September 30, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

«Το Κέντρο Υγείας Ραφήνας-Πικερμίου, πρέπει επιτέλους να μπει σε 24ωρη εφημερία. Παράλληλα πρέπει να υλοποιηθεί η υπόσχεση για παραμονή ενός τουλάχιστον ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ στο εν λόγω Κ.Υ.» τόνισε ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος μειοψηφίας Μάκης Βουδούρης, γιατρός και επ. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, στη χθεσινή (29-9) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ FLIRE ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ FLIRE September 29, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Τι είναι το FLIRE; Είναι ένα πρόγραμμα επίδειξης που στοχεύει στην ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου Συστήματος Υποστήριξης Αποφάσεων (DSS) για την συνδυασμένη Εκτίμηση και Διαχείριση Πλημμυρών και Πυρκαγιών. Το σύστημα υποστήριξης αποφάσεων θα σχεδιαστεί με τη χρήση καινοτόμων μεθόδων, τεχνολογίας και μοντελοποίησης με κύριο άξονα την πρόληψη, την προσαρμογή και τη διερεύνηση της αλληλεπίδρασης πολλών διαφορετικών παραγόντων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΡΕΟΝΤΑ ΔΥΣΟΣΜΑ ΛΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΡΕΟΝΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ September 28, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Νέα καταγγελία κατοίκων οδού Τριγλίας και Κυπρίων Αγωνιστών προς το δημοτικό συμβούλιο δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, σχετικά με την συνεχιζόμενη πρακτική αδειάσματος λυμάτων πολυκατοικίας στο δρόμο:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ September 27, 2015 / απο kirkinews .gr (author), vimaonline.gr (author)

Η είδηση απ’ το vimaonline.gr., επιβεβαιώνει την παρέμβαση που έκανε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Κώστας Κατσίκης στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Λαυρεωτικής στις 15-9, όπου δηλώνοντας τη απόλυτη στήριξή του στην αρνητική απόφαση του Σώματος για την προσωρινή υποδοχή μεταναστών στην ΠΥΡΚΑΛ, είπε να πάνε στο Ελληνικό, αντί στο Λαύριο, κάτι που επιβεβαιώνεται απ’ τις αποκλειστικές πληροφορίες της φίλης ιστοσελίδας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

‘’ΜΑΛΑΜΑ’’ Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΔΗΜΟΤΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ September 27, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Διάνα έχει πετύχει η δημοτική αρχή Σπάτων-Αρτέμιδας με την επιλογή του συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησής στο πρόσωπο του Χρήστου Ποθουλάκη, ο οποίος έχει αναλάβει πλείστες υποθέσεις μεταξύ των οποίων αρκετές ιδιαίτερου και σοβαρού ενδιαφέροντος. Μάλιστα ο ‘’συμπαραστάτης’’ περιμένει να κληθεί σε τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για να ενημερώσει το Σώμα για τη μέχρι σήμερα πορεία των πλέον σοβαρών υποθέσεων που έχει αναλάβει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Α.Τ. ΚΡΩΠΙΑΣ / ΚΟΡΩΠΙΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΕΝΙΣΧΥΣΗΚΑΤΟΙΚΟΙΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

1 ΩΡΕΣ 39 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ / ΟΝΝΕΔΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΚΑΜΠΑΝΙΑ "ΑΥΡΙΟ"

3 ΩΡΕΣ 24 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

9 ΩΡΕΣ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ / ΔΗΜΟΙΑΤΤΙΚΗΚΑΥΣΩΝΑΣΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ

1 ΩΡΕΣ 17 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΑΜΑΞΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ» / ΠΑΡΑΔΟΣΗΑΜΑΞΙΔΙΟΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ"

1 ΩΡΕΣ 20 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ & ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ 414 Σ.Ν. ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Α΄ ΚΑΠΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ / ΒΡΑΒΕΥΣΗΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣΑ΄ ΚΑΠΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

1 ΩΡΕΣ 9 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ OPTIMIST 2017 / ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

5 ΩΡΕΣ 9 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ