ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

28 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ‘’ΓΑΛΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ’’ (ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ)

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ November 11, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου, βρίσκεται στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, ότι η σκληρή και οργανωμένη δουλειά δύο ετών του Δήμου μας, της Τεχνικής Υπηρεσίας, με επικεφαλής την κα Κατερίνα Σκοπελίτη και των αρμόδιων Αντιδημάρχων κου Γιώργου Καβασακάλη και κου Βασίλη Μεθενίτη, ολοκληρώνεται και παράγει πλέον έμπρακτα αποτελέσματα, όσον αφορά στο Αποχετευτικό Δίκτυο σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΞΙΟΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ November 10, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Ο εξαιρετικός σχεδιασμός, η κοινή δράση, η ετοιμότητα και η ανθρωπιά που διακρίνουν την ομάδα εθελοντών, έδρασαν ως καταλύτες σε ένα θαυμαστό αποτέλεσμα, το οποίο δεν επηρεάστηκε από το γενικότερο αρνητικό κλίμα της οικονομικής κρίσης. Αντίθετα, οι ενέργειες και ο συντονισμός χαρακτηρίστηκαν από το ίδιο αίσθημα ευθύνης και αφοσίωσης, στοιχεία που μέσα και από την αρωγή του Δήμου, διασφαλίζουν μια αποδοτική συνεργασία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ – ΚΑΛΥΒΙΑ – ΚΟΥΒΑΡΑ! ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΕΕΛ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΕΛ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ November 10, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ένα σημαντικό βήμα προς την οριστική επίλυση της αποχέτευσης του Δήμου Μαρκοπούλου – Μεσογαίας πραγματοποιήθηκε με την υπογραφή από την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου της ένταξης της πράξης: «Δίκτυα Αποχέτευσης Ακαθάρτων Δήμου Μαρκοπούλου και Ολοκλήρωση Αναβάθμισης Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων για συνολική δυναμικότητα 40.000 κατοίκους».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕ ΤΟ 60% ΣΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝΑ ΕΡΓΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ November 10, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Με τεκμηριωμένο και πλήρη τρόπο παρουσίασε κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου τα αποτελέσματα για την εκτέλεση του Προϋπολογισμού β’ και γ’ τριμήνου του 2015, ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Χρήστος Καραμάνος, ξεκαθαρίζοντας ότι το πραγματικό ποσοστό απορροφητικότητας για έργα της Περιφέρειας είναι 60% .

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΣΚΑΛΙΜΗΣ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑ ΑΠΟ ΨΗΛΑ… ΜΟΙΑΖΕΙ Η ΓΗ ΣΑ ΖΩΓΡΑΦΙΑ!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΣΚΑΛΙΜΗΣ, ΣΥΡΟΣ November 10, 2015 / απο kirkinews .gr (author), cyclades24.gr (author)

Ποιο παιδί δεν έχει όνειρο να μεγαλώσει και να γίνει πιλότος; Ποιος γονιός δεν τάισε το παιδί του κάνοντας το κουτάλι ελικοπτεράκι προκειμένου να του αποσπάσει την προσοχή; Ποιος ενήλικας δεν κοίταξε στον ουρανό κάθε φορά που περνάει ένα ελικόπτερο; Βλέπετε το αίσθημα αυτό είναι αρχέγονο μέσα μας, ξεκινώντας με τον Ίκαρο και το Δαίδαλο …και καταλήγοντας στους αδελφούς Ράιτ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΙΝΑ, ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ November 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Επίσημη συνάντηση είχε σήμερα, στα γραφεία της Περιφέρειας, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου με τον Περιφερειάρχη της Επαρχίας Hubei της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Wang Guosheng, ο οποίος επισκέπτεται την Ελλάδα επικεφαλής πολυμελούς αποστολής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΛΠΙΔΑΣ: ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΘΗΝΑ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΗΜΕΡΙΔΑ November 09, 2015 / απο ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ (author)

Κεντρικά ζητήματα της ημερίδας ήταν τα χαρακτηριστικά της προσφυγικής κρίσης, οι πολυεπίπεδες ανάγκες των προσφύγων κατά τη διάρκεια της επισφαλούς μετακίνησής τους προς την Ευρώπη, η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οι πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το φαινόμενο της ξενοφοβίας και του ρατσισμού, η κοινωνική αλληλεγγύη και οι δυνατότητες αποτελεσματικής παρέμβασης των Κοινωνικών Λειτουργών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η αντιπρόεδρος της ‘’Γαλιλαίας’’ Αλίκη Τσερκέζογλου με τον ιατρό κ. Βαγγέλη Μαυρουδή (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΓΑΛΗΝΗ, ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΙ ΑΓΑΠΗ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΔΟΣΜΕΝΑ ΑΠ’ ΤΗ ‘’ΓΑΛΙΛΑΙΑ’’

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΠΑΤΑ, ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΑΛΙΛΑΙΑ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ Μ&Λ November 07, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο ‘’σπόρος’’ έπεσε το 2006 σε ημερίδα του ιατρικού συλλόγου αν. Αττικής όπου, στην εισήγηση του τότε προέδρου ιατρού κ. Βαγγέλη Μαυρουδή, αναφέρθηκε ο όρος hospice (βοηθητική ιατρική φροντίδα για ασθενείς τελικού σταδίου), παρουσία του Μητροπολίτη Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ.κ. Νικολάου, ο οποίος όχι μόνο υιοθέτησε την ιδέα-σπόρο, αλλά την καλλιέργησε και σήμερα αποδίδει καρπούς με την υλοποίηση του κέντρου ανακουφιστικής φροντίδας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας & Λαυρεωτικής ‘’Γαλιλαία’’ στα Σπάτα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

3 ΩΡΕΣ 4 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ