ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΔΥΣΟΙΩΝΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ November 06, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Γιάννης Τσιρώνης, απέσυρε την τροπολογία για την αναστολή των κατεδαφίσεων αυθαιρέτων σε δασικές εκτάσεις προκειμένου να την επαναφέρει σύντομα σε επόμενο νομοσχέδιο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Γ. ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΒΟΥΛΗ, ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΜΟΥΤΖΑΚΟΣ November 05, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Δελτίο τύπου εξέδωσε πριν λίγο η παράταξη «Δύναμη Ζωής» με επικεφαλής την περιφερειάρχη κ. Ρένα Δούρου, καταδικάζοντας την σημερινή επίθεση που δέχτηκε ο βουλευτής της Ν. Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κουμουτζάκος μπροστά στη Βουλή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΣΤΟ ΣΟΠΠ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ November 05, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Ο Δήμαρχος Βασίλειος Πιστικίδης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Αντώνιος Παλπατζής και οι αρμόδιοι υπάλληλοι του τμήματος Πολιτικής Προστασίας, παραβρέθηκαν στο ΣΟΠΠ εκπροσωπώντας τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην αντιπυρική περίοδο που διανύσαμε και στην οργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου για την χειμερινή περίοδο. Η αντιπυρική περίοδος, υπογράμμισε, έκλεισε με θετικό πρόσημο και οι προετοιμασίες για την χειμερινή περίοδο έχουν ξεκινήσει για να θωρακισθεί η πόλη και να προστατευτεί η ζωή και η περιουσία των πολιτών του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ November 05, 2015 / απο vimaonline.gr (author)

Σοβαρά επεισόδια συνέβησαν πριν από λίγο στο πάρκινγκ του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος ανάμεσα σε Κροάτες οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Σέρβους φιλάθλους που ήρθαν στην Αθήνα για τον αγώνα του Ολυμπιακού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΥΠΟ ΔΙΑΡΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΑΡΝΗΘΑ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ November 03, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σύσκεψη για τη δασοπυρόσβεση και την αντιμετώπιση των γενικότερων προβλημάτων που προκύπτουν σχετικά με την προστασία του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο υπαίθριο θέατρο του Φορέα Διαχείρισης, στη θέση «Αγία Τριάδα», με τη συμμετοχή της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου καθώς και εκπροσώπων της Πυροσβεστικής, δημάρχων, φορέων, εθελοντικών οργανώσεων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανέλπιστο δώρο από ντόπιο καλλιτέχνη στον Γιώργο, με το όνομά του σε καλλιγραφικά κινέζικα.   (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΟΛΗΣ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΗ ΔΥΣΗ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΟΙ ΗΠΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΙΝΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΟΛΗΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΤΑΞΙΔΙ November 02, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Είναι νέος, τόσο σε ηλικία, όσο και σε αιρετή δράση, με όραμα τη νέα οπτική της τοπικής αυτοδιοίκησης σε επίπεδο δήμου, που δεν αντιλαμβάνεται τον εαυτό του ως μονάδα αλλά ως μέρος της δημοτικής ομάδας με την οποία εκλέχτηκε. Ο λόγος για το Γιώργο Κοκκόλη, αντιδήμαρχο Πικερμίου με αρμοδιότητα την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και την παιδεία, που αιφνιδίασε ευχάριστα με το ταξίδι που πραγματοποίησε στην Άπω Ανατολή, τη μακρινή Κίνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Πρόεδρος της ΕΣΤΙΑΣ κ. Έφη Προκοπάκη δεξιά της εικόνας (ΦΩΤΟ: )

«ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ» ΑΠ’ ΤΗΝ ‘’ΕΣΤΙΑ’’ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΘΗΝΑ, ΗΜΕΡΙΔΑ, ΙΔΡΥΜΑ ΕΣΤΙΑ November 02, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στο φιλόξενο χώρο του St George Lycabettus διοργανώθηκε από την Εστία ημερίδα με τίτλο «Δικαίωμα στην Πράξη» στα πλαίσια του έργου «Ανάπτυξη μηχανισμού για συνηγορία & αυτοσυνηγορία ατόμων με νοητική υστέρηση». Το έργο χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα «Είμαστε όλοι Πολίτες» το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα γνωστού ως ΕΕΑ Grants στο οποίο Διαχειριστής είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΣΠΑ, ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ November 01, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στον «αέρα» κινδυνεύουν να τιναχτούν τα μαθήματα για τους περίπου 30.000 φοιτητές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», καθώς ένας μεγάλος αριθμός εργαζομένων στο ίδρυμα έχει προσληφθεί και πληρώνεται μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ, τα οποία λήγουν σε ένα μήνα και ακόμη δεν έχει βρεθεί εναλλακτική λύση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

8 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠ.ΕΣ. ΔΗΛΩΣΗ ΡΕΝΑΣ ΔΟΥΡΟΥ / ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ