ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΩ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΖΕΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ September 25, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής μετά από πρόσκληση του Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) Ηρακλή Γκότση και του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου με θέμα «Υποβολή προτάσεων στο επιχειρησιακό πρόγραμμα: ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ 2014-2020».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

O ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΝΕΑΡΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΡΑΓΑ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ September 25, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το πρώτο έργο αυστηρού στυλ με το οποίο διακρίθηκε ο Ορέστης Παπαϊωάννου λέγεται «Prague Canon» και είναι κανόνας για ορχήστρα εγχόρδων. «Η Πράγα, από την κλασική εποχή ακόμα, στεκόταν ως πηγή έμπνευσης για πολλούς συνθέτες οι οποίοι την επισκέπτονταν κι έγραφαν έργα τα οποία εκτελούνταν στους ιστορικούς της συναυλιακούς χώρους, με μεγαλύτερο παράδειγμα την Συμφωνία ν. 38 του W.A Mozart, τη λεγόμενη “Prague symphony”.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ September 24, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σήμερα, Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 15.00, συνεδρίασε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (ΚΕΦΕ) της Νέας Δημοκρατίας, με αντικείμενο τη διεξαγωγή των εκλογών ανάδειξης νέου Προέδρου του κόμματος, όπως ορίζεται ρητά στο άρθρο 10 του Καταστατικού. Σύμφωνα με τα όσα ορίζει αυτό, αποφασίστηκαν τα εξής:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επί τόπου ο δήμαρχος Ρ-Π Βασίλης Πιστικίδης (αριστερά) με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Πάντζα  (ΦΩΤΟ: Kirkinews.gr )

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΜΑΤ & ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ, ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ September 24, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Με το αριστερό μπήκε η πρώτη μέρα για τον υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, καθώς στον Άγιο Χαράλαμπο Ραφήνας ξεκίνησε η πρώτη κατεδάφιση αυθαιρέτου κτίσματος, ενώ έπονται άλλες εννέα κατεδαφίσεις. Εκ των 10 κατεδαφίσεων που έχουν τελεσιδικήσει στο ΣτΕ, οι τέσσερις φέρουν την υπογραφή των ιδιοκτητών. Υπογραφές όμως που αμφισβητούνται ως αποτέλεσμα οικονομικών πιέσεων μέσω υπέρογκων προστίμων που επιβλήθηκαν για τη διατήρησή τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ & ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΥΓΕΙΑ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΓΟΥΡΟΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ September 24, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Με μέγιστο πρόβλημα τη βιωσιμότητα του ΕΣΥ καθώς η Υγεία βρίσκεται σε ένα διαρκή κίνδυνο λειτουργικού μπλακ άουτ και τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στην πρωτοβάθμια φροντίδα, ανέλαβε ο νέος υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Σγουρός και ο αναπληρωτής του Παύλος Πολάκης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΧΥΡΟ: Ιδανικός χώρος αναψυχής επιτέλους ελεύθερος από έστω και μηδαμινούς κινδύνους, μετά την ολοκληρωτική εκκαθάρισή του  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Ο…ΚΑΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ‘’ΟΧΥΡΟ’’ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΟΧΥΡΟ ΡΑΦΗΝΑΣ September 23, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον Υπουργό κ. Πάνο Καμμένο αλλά και την ηγεσία του ΓΕΣ, για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους στην υπόθεση αυτή που αναδεικνύει την ευαισθησία και την κοινωνική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στην εξάλειψη και της πιο μικρής πιθανότητας ατυχημάτων σε χώρους που έπαιξαν ρόλο κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΣΥΝΟΜΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΧΑΡΝΕΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ September 23, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο δήμαρχος Αχαρνών κ. Κασσαβός τόνισε: «Πιστεύουμε στην αποστολή του «Αστυνομικού της Γειτονιάς». Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που στοχεύει στην προστασία των γειτονιών της πόλης μας μέσω της υιοθέτησης προληπτικών και αποτρεπτικών μέτρων».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το ποτάμι των λυμάτων της επίμαχης πολυκατοικίας τρέχει στην οδό Τριγλίας προς την οδό Κυπρίων Αγωνιστών με προορισμό το ρέμα που πάει στη θάλασσα!!! (ΦΩΤΟ: )

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΔΗΜΟΙ, ΡΥΠΑΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ September 22, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Πώς να εμπιστευτεί κανείς μια δημοτική αρχή που όχι μόνο τοποθετείται αρνητικά στην κατασκευή-λειτουργία βιολογικού καθαρισμού στις παρυφές του δήμου της, αλλά καλύπτει τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου που του εμπιστεύτηκε αυτή τη θέση ιδιαίτερης ευθύνης, ο οποίος κατά επαναλαμβανόμενα διαστήματα ρυπαίνει με βοθρολύματα τους δρόμους στην περιοχή που βρίσκεται η ιδιόκτητη πολυκατοικία που ζει;

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 20 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΩΡΕΣ 56 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ