ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο πρίγκηπας Οσμαν Ριφατ Ιμπραημ (αριστερά) με το δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΑΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΠΙΣΚΕΨΗ, ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΟΣΜΑΝ ΡΙΦΑΤ ΙΜΠΡΑΗΜ October 31, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Επίσκεψη στο δημαρχείο της Ραφήνας - Πικερμίου πραγματοποίησε σήμερα ο πρίγκηπας της Αιγύπτου Οσμάν Ριφάτ Ιμπραήμ ο οποίος βρίσκεται από χθες στη πόλη. Τον πρίγκηπα της τέως βασιλικής οικογένειας της Αιγύπτου και τη συνοδεία του, υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Κοκκόλης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ October 31, 2015 / απο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ (author)

O κύβος ερρίφθη. Ραγδαίες θα είναι από την Δευτέρα οι εξελίξεις για την πορεία της επένδυσης στο πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού. Η περιβόητη επένδυση που σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ είναι ικανή να αλλάξει το οικονομικό και επενδυτικό κλίμα της Ελλάδας έχει μπει στην τελική ευθεία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Γ.Γ. του δήμου Αχαρνών Θ. Κατσιγιάννης (δεξιά), ο αντιπερ. αν. Αττικής Π. Φιλίππου, Γ. Κασσαβός δήμαρχος Αχαρνών κι ο αντιδ. Τ.Υ. Π. Πολυμενέας  (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΧΑΡΝΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΣΚΕΨΗ, ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΕΡΓΟ October 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο δημαρχείο Αχαρνών με θέμα τη λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή, στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Παναγιώτης Πολυμενέας, ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Θανάσης Κατσιγιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής Γιάννης Ασπρουλάκης και υπηρεσιακοί παράγοντες της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς μπροστά στο πολύτιμο για την ιστορία του Λαυρίου φορτίο (ΦΩΤΟ: )

ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΣΠΑΝΙΑ ΟΡΥΚΤΑ ΤΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ, ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΟΡΥΚΤΑ October 30, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Μεγάλης αξίας ορυκτά της Λαυρεωτικής διασώθηκαν από κύκλωμα Γερμανών λαθρεμπόρων. Κατόπιν πληροφόρησης αλλά και σε συνέχεια της επίσκεψης του Δημάρχου Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά στο ΣΤ’ Τελωνείο Εξαγωγών – Εισαγωγών Πειραιά σήμερα το πρωί, ενημερώνουμε ότι:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΛΛΑΓΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΑΠ' ΤΟΝ ΟΛΡ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΔΙΚΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ Ρ-Π

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ November 16, 2015 / απο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ Α.Ε. (author)

Στο λιμάνι της Ραφήνας έχουν ξεκινήσει τα έργα για το Νέο Αποχετευτικό αγωγό ο οποίος διέρχεται την κατωφέρεια της Ακτής Ανδρέα Παπανδρέου (μπροστά από τον Οργανισμό και το Λιμεναρχείο) και περνώντας από όλα τα καταστήματα (μαγαζιά, πρακτορεία, εστιατόρια) καταλήγει στο σύστημα δεξαμενών ακαθάρτων εντός του λιμένα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΜΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ October 30, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Με την παρουσία όλων ανεξαιρέτως των δημοτικών συμβούλων όλων των παρατάξεων, πραγματοποιήθηκε σήμερα 30 Οκτωβρίου το πρωί στις 8 και μισή, έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σπάτων-Αρτέμιδας, όπου ομόφωνα αποφασίστηκε ψήφισμα Συμπαράστασης & Διαμαρτυρίας υπέρ του Δημάρχου Σπάτων - Αρτέμιδος κ. Δημητρίου Μάρκου, ο οποίος οδηγήθηκε στο τμήμα όπου κρατείται από χθες Πέμπτη 29-10-2015 και παραπέμπεται σήμερα Παρασκευή 30-10-2015 εντός ολίγων ωρών στο Β΄ Τριμελές Αυτόφωρο, λόγω αντίστασης του στην κατεδάφιση κατοικίας στη περιοχή Πράσινος Λόφος της δημοτικής ενότητας Αρτέμιδας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο δήμαρχος Παιανίας κ. Στάμου κατά την επίσκεψή του στο ΚΕΠ της δημοτικής ενότητας Παιανίας (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΠ ΠΑΙΑΝΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΚΕΠ October 30, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Το ΚΕΠ επαναλειτούργησε χάρη στις προσωπικές επαφές και τον αγώνα του Δημάρχου, ο οποίος προέβη επί σειρά μηνών, σε καθοριστικές ενέργειες ώστε να επιτύχει την έγκριση της μετάταξης εργαζομένων, για την επάνδρωση των υπηρεσιών του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ, ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΟΜΙΛΙΑ October 29, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Κατά τη συζήτηση του Προσφυγικού προβλήματος στην 33η Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, υπογράμμισε την ανάγκη άμεσης ανάληψης νομοθετικών ρυθμίσεων σε συνδυασμό με τη μεταφορά των ανάλογων πόρων, προκειμένου η Τοπική Αυτοδιοίκηση να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το ζήτημα αυτό. «Η χώρα μας βρίσκεται μπροστά σε μία διπλή πρόκληση, την κατοχύρωση της ασφάλειας και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πολιτών και προσφύγων», τόνισε χαρακτηριστικά η Περιφερειάρχης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΩΡΕΣ 57 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ