ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Από αριστερά:Φωτεινή Βρύνα, Θεόδωρος Αγγελόπουλος, Ελένη Μπλούχου (ΦΩΤΟ: )

Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΡΥΝΑ ΣΤΗΝ EXPO 2015 ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ, ΜΙΛΑΝΟ October 29, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, παρουσία της Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής κας Φωτεινής Βρύνα, του Εντεταλμένου Τουρισμού Περιφέρειας Αττικής, κ. Θεόδωρου Αγγελόπουλου, και της Διευθύντριας της Ένωσης Οινοπαραγωγών Οινοποιών Ανατολικής Αττικής (ΕΝΟΟΑ) κας Μπλούχου Ελένης, τονίστηκε ο ρόλος της Περιφέρειας Αττικής στην υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης προκειμένου να προβληθούν τα προϊόντα της Αττικής γης σε όλο το κόσμο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΛΗΞΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ Η 2η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΩΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΟΔΟΣ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ & ΔΗΜΟΥ October 29, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δεύτερη Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του Δικτύου Δημοτικών και Περιφερειακών Συμπαραστατών στη φιλόξενη πόλη της Ρόδου, από τις 23 ως τις 25 Οκτωβρίου 2015.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΣΩ ERASMUS

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ERASMUS, ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΝΕΟΙ October 29, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε ότι το πρόγραμμα Erasmus+ θα διαθέσει μόνο το 2016 ποσό 2,2 δισ. ευρώ με το οποίο θα χρηματοδοτηθούν ευκαιρίες για σχεδόν 600.000 νέους που επιθυμούν να σπουδάσουν, να καταρτιστούν, να εκτελέσουν εθελοντική εργασία ή να συμμετάσχουν σε ανταλλαγές νέων και σχέδια που θα υλοποιηθούν στο εξωτερικό. Περαιτέρω δυνατότητες θα διατεθούν σε 200.000 εκπαιδευτικούς, εκπαιδευτές και αντιπροσώπους της νεολαίας προκειμένου να συνεχίσουν την επαγγελματική τους εξέλιξη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ''ΑΦΙΛΗ'' ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΥΝΟΕΙ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ October 29, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Πληρωμένη απάντηση προς όλους, η επιστολή της δημοτικής αρχής Ραφήνας-Πικερμίου στην προ δύο ημερών ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του δήμου, που άφηνε αιχμές για τη αγαστή συνεργασία μεταξύ υπαλλήλων και αιρετής διοίκησης, που έφτανε τα όρια απειλής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΜΗΝΑΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΗΝΥΜΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΜΗΝΑΓΟΣ, ΛΟΥΚΑΣ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ October 28, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

«Καλημέρα Θεσσαλονίκη. Το "ΟΧΙ" συμβολίζει την ενότητα και αποφασιστικότητα των Ελλήνων. Παραμένουμε δυνατοί και περήφανοι ακολουθώντας τα χνάρια των προγόνων μας ας ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Χρόνια πολλά Ελλάδα».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μπροστά στην Ωραία Πύλη της Παντοβασίλισσας ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης π. Ιερόθεος πρωτοσύγκελος της Μ.Μ.Λ.έχοντας (δεξιά) τον π. Δημήτριο και τον π. Απόστολο (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 1940 ΣΤΗ ΠΑΝΤΟΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ, ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ October 28, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Με τον απαιτούμενο σεβασμό στη εθνική μέρα μνήμης των Ελλήνων που όρθωσαν τα στήθη απέναντι στο ναζισμό και φασισμό, θυσιάζοντας τη ζωή τους για τη λευτεριά της γλυκιάς πατρίδας, τελέστηκε δοξολογία στην Παντοβασίλισσα Ραφήνας, απ’ τον πανοσιολογιότατο αρχιμανδρίτη πατέρα Ιερόθεο πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής και τους ιερείς του Μητροπολιτικού Ναού, πατέρες Δημήτριο και Απόστολο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ: ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ-ΜΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΕΛ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ October 27, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μεγάλη κουβέντα στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου με μοναδικό θέμα το αποχετευτικό, με την παρουσία του δημάρχου Σπάτων-Αρτέμιδας Δημήτρη Μάρκου ο οποίος υποστήριξε με επιχειρήματα τη θέση του για σύνδεση με το ΚΕΛ της Ψυττάλειας και προσυπέγραψε όσα ανέφερε ο δήμαρχος Ρ-Π Βασίλης Πιστικίδης για τις κοινές τους προσπάθειες με παραστάσεις στους καθ’ ύλη υπευθύνους της κεντρικής εξουσίας, χωρίς ωστόσο να βγει κανένα απτό αποτέλεσμα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΜΠΕΛΦΟΡ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ;

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΔΗΛΩΣΗ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΖΑΜΑΝΗΣ October 27, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ (author)

Στη Γαλλία μετέβη ο Δήμαρχος Διονύσου, ως επίτιμος προσκεκλημένος του Δήμου Μπελφόρ κατά το χρονικό διάστημα από 22 έως 25 Οκτωβρίου. Ο κ. Δ. Ζαμάνης κατά τη διάρκεια της παραμονής του πραγματοποίησε σειρά επαφών τόσο με τον Δήμαρχο της πόλης Ντεμιάν Μελό όσο και με άλλα σημαντικά πρόσωπα της πολιτικής ζωής της χώρας όπως ο Μπρούνο Λε Μερ, πρώην υπουργός γεωργίας της κυβέρνησης Φιγιόν. Με την επιστροφή του ο Δήμαρχος Διονύσου Δ. Ζαμάνης δήλωσε:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΩΡΕΣ 59 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ