ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τρισάγιο με την εικόνα του Αγ. Χρυσοστόμου Σμύρνης, μπροστά στο διασωθέν προσφυγικό σπίτι «Το σπίτι της Τρίγλιας»  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΣΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΓΛΙΑΝΩΝ, ΑΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ September 12, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Για πρώτη φορά φέτος, μετά τον Μεγάλο Εσπερινό στο παρεκκλήσι που είναι αφιερωμένο στον εορταζόμενο Άγιο Χρυσόστομο Σμύρνης στο περίβολο της Παντοβασίλισσας και την αρτοκλασία, έγινε περιφορά της εικόνας με στάση στο λαογραφικό μουσείο Ραφήνας όπου εψάλη τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των θυμάτων της μικρασιατικής καταστροφής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το καλόγουστο εξώφυλλο του λευκώματος ''Τα πλοία και οι άνθρωποι'' (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΡΑΦΗΝΑ Η ΠΟΛΗ-ΛΙΜΑΝΙ: ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΚΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΙΜΑΝΙ ΡΑΦΗΝΑΣ, Ο.Λ.Ρ., ΛΕΥΚΩΜΑ September 11, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

''Τα πλοία και οι άνθρωποι'' λεύκωμα. Συγχαρητήρια στον πρόεδρο & Δ.Σ. του Ο.Λ.Ρ. κ. Γιώργο Ορκόπουλο, την Εριέτα Βουλγαρίδη που το επιμελήθηκε και όλους όσους συνέβαλαν με τις διηγήσεις τους και τις εικόνες αρχείου αλλοτινών νοσταλγικών εποχών, στην γνώση και την απόλαυση, ενός άκρως ενδιαφέροντος, παρελθόντος του λιμανιού της Ραφήνας. ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΛΗ, ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, ΕΥΧΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ρ-Π

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΥΧΕΣ September 11, 2015 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ (author)

Το κουδούνι του σχολείου θα χτυπήσει ξανά, τα προαύλια θα γεμίσουν με παιδικά χαμόγελα! Μέσα από τα λαμπερά μάτια των παιδιών μας ας αντλήσουμε τη δύναμη, το όραμα, την έμπνευση για μια ακόμα δημιουργική χρονιά. Ας προσπαθήσουμε και φέτος να καταστήσουμε τη μάθηση μια βιωματική, διερευνητική, επικοινωνιακή διαδικασία, πιο ουσιαστική, πιο ενδιαφέρουσα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Γιώργος Χριστόπουλος υπ. Βουλευτής Ν.Δ. Κυκλάδων (αριστερά), με το Νίκο Πέππα υπ. Βουλευτή Ν.Δ. Αττικής και τη Φωτεινή Πιπιλή σε εικόνα αρχείου απ’ τη συνάντηση με τον κ. Μεϊμαράκη στη Συγγρού.  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ! ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΥΧΕΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΜΑΘΗΤΕΣ September 11, 2015 / απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα ήθελα να εκφράσω, τις θερμότερες ευχές μου, σε όλα τα μέλη την εκπαιδευτικής κοινότητας, μαθητές και εκπαιδευτικούς, για καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι χώροι υγιεινής του ειδικού σχολείου Ραφήνας μετά την ανακαίνιση  (ΦΩΤΟ: )

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ September 10, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα των μαθητών & ευπρέπεια στις ανάγκες τους ο αγιασμός στο ειδικό σχολείο Ραφήνας, επιφυλάσσει ευχάριστη έκπληξη για τους ξεχωριστούς μαθητές και τους δασκάλους τους, καθώς η δημοτική αρχή Ραφήνας-Πικερμίου φρόντισε να αποκαταστήσει την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατούσε στους χώρους υγιεινής του σχολείου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΧΟΛΕΙΑ September 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Σε ευπρεπισμό των σχολικών κτιρίων και καθαρισμό των προαύλιων χώρων προχώρησε ο Δήμος Σαρωνικού ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής περιόδου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ν. ΜΑΚΡΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ν. ΜΑΚΡΗ, ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ September 09, 2015 / απο ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ (author), kirkinews .gr (author)

Ίωση που προσβάλει σιγά-σιγά όλους τους δήμους η σύγκληση κατεπειγόντων έκτακτων συνεδριάσεων των τοπικών συμβουλίων σε όμορες περιοχές της βορειανατολικής Αττικής, όπως αυτή που περιγράφεται στη πιο κάτω καταγγελία της κ. Ελισάβετ Δελαγραμμάτικα σύμβουλου της Δύναμης Πολιτών στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Μάκρης. Πάλι καλά που γίνεται συνεδρίαση κι όχι διά τηλεφωνικής περιφοράς για θέματα που ήδη έχουν συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο, όπως πολλές φορές έχει συμβεί στον όμορο της Ν. Μάκρης δήμο προς νότο. Ακολουθούν τα όσα καταγγέλλει η κ. Δελαγραμμάτικα:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι δύο ιεράρχες μπροστά στην ωραία πύλη με τον κ. Ελπιδοφόρο εκ Φαναρίου να φορά τη Μήτρα και τον κ. Νικόλαο στη διάρκεια των ομιλιών τους.    (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΕ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΣΤΗ ΠΑΝΤΟΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ, ΠΑΝΤΟΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΟΥΣΗΣ September 08, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια εψάλη η εορταστική Θεία Λειτουργία προς τιμή της πολιούχου Παντοβασίλισσας Ραφήνας, με αρχιερατικό συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Προύσης κ.κ. Ελπιδοφόρου, στον οποίο ευγενώς ποιών λόγω του ότι μεταξύ των περιοχών ποιμαντορίας του εμπεριέχεται η Τριγλία Μ. Ασίας απ’ όπου προέρχεται η Σεπτή εικόνα της Παναγίας Παντοβασίλισσας την οποία έφεραν μαζί τους οι Μικρασιάτες πρόσφυγες που κατοίκησαν τη Ραφήνα, παραχώρησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος τη Μήτρα και την αρχιερατική πατερίτσα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 25 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

4 ΩΡΕΣ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ