ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΟΡΙΣΤΙΚΗ-ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ‘’ΟΧΥΡΟΥ’’ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΟΧΥΡΟ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΕΝΞ October 19, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σήμερα εγκαταστάθηκε κλιμάκιο του ΤΕΝΞ στη θέση Οχυρό Ραφήνας για εκτέλεση εργασιών έρευνας και εκκαθάρισης έκτασης 266 στρεμμάτων. Οι εργασίες γίνονται στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων και γι αυτό το λόγο ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου ευχαρίστησε τον Υπουργό κ. Π. Καμένο για την ευαισθησία του να δώσει προτεραιότητα στο θέμα και για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα του Δήμου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΜΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΕΝΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ October 18, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Στη συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιάννη Τσιρώνη όσο αφορά το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, εντύπωση προκάλεσε η ιδέα για ίδρυση πράσινων σημείων στα σχολεία, όπου οι μαθητές που θα συλλέγουν τα διάφορα ανακυκλώσιμα θα έχουν ως ανταποδοτικό ένα μικρό χαρτζιλίκι. Γεγονός που έχει αποδώσει όπου έχει εφαρμοστεί.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑΣ, ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ…

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ October 18, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιάννης Τσιρώνης αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης βιολογικών καθαρισμών στην αν. Αττική και εξ αυτού του λόγου τα υπέρογκα πρόστιμα του ευρωπαϊκού δικαστηρίου που καλείται να πληρώσει η χώρα μας, τόνισε ότι ύστερα από πρόσφατη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους των ΟΤΑ εκτιμά ότι «οι δήμοι κατάλαβαν ότι όποια λύση κι αν βρεθεί, θα εντάσσεται εντός των ορίων των δήμων».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φωτογραφία αρχείου με προεδρεύοντα τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Δ. Φαφούτη (κέντρο), το δήμαρχο Ρ-Π Β. Πιστικίδη (αριστερά) και το γραμματέα Α. Βασιλόπουλο κατά τη συζήτηση της ρύπανσης με λύματα στο δρόμο του προέδρου του Δ.Σ.  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

Η ΕΠΙΣΤΟΛΟΜΑΧΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π & ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Δ.Σ. ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΡΕΟΝΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ October 17, 2015 / απο kirkinews .gr (author), ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (author)

Η ανταπάντηση του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου κ. Ανδρέα Βασιλόπουλου στην απαντητική επιστολή του δημάρχου Ρ-Π κ. Βασίλη Πιστικίδη, στην αρχική επιστολή του κ. Βασιλόπουλου με επίκεντρο το μεγάλο πρόβλημα του βιολογικού καθαρισμού της περιοχής και της επιβολής μεγάλων προστίμων λόγω έλλειψης ολοκληρωμένου αποχετευτικού στο δήμο, μάλλον θυμηδία προκαλεί πλέον, παρά ουσιαστική παρέμβαση επί του θέματος προσφέρει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΥΠΕΔΑΦΟΥΣ ΓΙΑ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΝΕΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ October 17, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Προχωρά γρήγορα η προετοιμασία κατασκευής του νέου παιδικού σταθμού Πικερμίου, που έχει ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα 2016 της περιφέρειας Αττικής για λογαριασμό του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου. Ένα έργο πνοής για την δημοτική ενότητα Πικερμίου με δαπάνη ύψους 1.200.000 ευρώ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ October 16, 2015 / απο kirkinews .gr (author), ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ (author)

Η σημερινή επιστολή του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου κ. Ανδρέα Βασιλόπουλου σχετικά με την ανάγκη σύγκλισης του Σώματος για να συζητήσει το πρόβλημα που ανέκυψε λόγω των προστίμων που καλείται να πληρώσει η Ελλάδα (ΟΤΑΝ Ο ΚΟΜΠΟΣ (ΚΕΛ) ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ (ΠΡΟΣΤΙΜΑ), ξεχείλισε το ποτήρι υπομονής του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλη Πιστικίδη, ο οποίος βάζοντας στη θέση που αρμόζει το όλο θέμα, για πρώτη φορά απαντά μέσω του διαδικτύου στο κ. Βασιλόπουλου όπως αναλυτικά αναφέρεται πιο κάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η εκβολή του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας  (ΦΩΤΟ: )

ΟΤΑΝ Ο ΚΟΜΠΟΣ (ΚΕΛ) ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ (ΠΡΟΣΤΙΜΑ)

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ October 16, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Με τη δαμόκλειο σπάθη των υπέρογκων προστίμων να επικρέμανται πάνω απ’ το δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου κ. Ανδρέας Βασιλόπουλος δημοτικός σύμβουλος ελάσσονος μειοψηφίας έστειλε επιστολή προς το δήμαρχο, τον πρόεδρο και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, με την οποία ζητά τη σύγκλιση του Σώματος με μοναδικό θέμα συζήτησης την αποχέτευση και το βιολογικό καθαρισμό. Η επιστολή του κ. Βασιλόπουλου ακολουθεί:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Από δεξιά: οι δήμαρχοι Παιανίας Σπύρος Στάμου, Σπάτων-Αρτέμιδας Δημήτρης Μάρκου, Μαρκοπούλου Σωτήρης Μεθενίτης, Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης  (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΕΣΟΓΕΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΒΟΥΛΗ, ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ October 16, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος κ. Δημήτριος Σπ. Μάρκου προκειμένου να εκφράσει την αντίθεση του στα μέτρα του πολυνομοσχεδίου παραβρέθηκε σήμερα Παρασκευή 16-10-2015 στη Βουλή με τους Δημάρχους των όμορων πόλεων, τον κ. Κιούση Δημήτριο Δήμαρχο Κορωπίου, τον κ. Μεθενίτη Σωτήρη Δήμαρχο Μαρκοπούλου, τον κ. Στάμου Σπύρο Δήμαρχο Παιανίας

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

2 ΩΡΕΣ 58 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ