ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠ’ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ September 05, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σήμερα όσο ποτέ απαιτείται συναίνεση και ευρύτερη συνεργασία όλων των μεταρρυθμιστικών, φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων. Αυτή τη συνεργασία μπορεί να τη διασφαλίσει μόνο η πρώτη θέση της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες εκλογές. Η χώρα παραπαίει. Απαιτείται πλέον διακυβέρνηση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΖΩΑ September 04, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Οι αγωνιώδεις καταγγελίες των κατοίκων του Δήμου Σαρωνικού για αύξηση του αριθμού των αδέσποτων, ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία από ασθενή ζώα και η επιβεβαίωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου για την κρισιμότητα της κατάστασης αποτέλεσαν κινητήριο μοχλό και βρήκαν άμεση ανταπόκριση από τον Δήμαρχο Σαρωνικού, κ. Γιώργο Σωφρόνη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΡΙΜΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ & ΠΑΙΔΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ September 04, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Έργα που αξιοποιούν τους διαθέσιμους για την Περιφέρεια Αττικής πόρους του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΚΤ) και χρηματοδοτούν την υλοποίηση του Προγράμματος «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015 – 2016» που αποσκοπεί στην οικονομική ενίσχυση γονέων της Περιφέρειας Αττικής, οι οποίοι βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας, με απώτερο στόχο τη διευκόλυνσή τους για να ενταχθούν στην αγορά εργασίας και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που δημιουργεί ο ρόλος τους ως γονείς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Βασιλική Μπέκα πρώτη από αριστερά σε φωτογραφία αρχείου (ΦΩΤΟ: )

Δ.Ε.Α.Α.Π. Α.Ε. ΡΑΦΗΝΑΣ: ΕΞΩ Ο ΚΑΝΑΒΑΣ, ΜΕΣΑ Η ΜΠΕΚΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, Δ.Ε.Α.Α.Π. September 04, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σάλο μέσα και έξω απ’ το δημοτικό συμβούλιο έχει δημιουργήσει η καρατόμηση του Διευθύνοντος Σύμβουλου της Δημοτικής Ανώνυμης Επιχείρησης Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας (Δ.Ε.Α.Α.Π) του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου κ. Γιάννη Κανάβα, με την τοποθέτηση στη θέση του, της κ. Βασιλικής Μπέκα η οποία χαίρει της άκρας εμπιστοσύνης του αντιδημάρχου (συν-δημάρχου) κ. Βαγγέλη Μπουρνούς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χαμογελαστή η βουλευτής της Ν.Δ. Γεωργία Μαρτίνου (δεξιά) με το δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά, τον αντιδήμαρχο Γιάννη Συρίγο και την Ασπασία Αργεντίνη.   (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΛΑΥΡΙΟ, ΔΗΜΟΙ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ September 04, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Αιφνιδιαστήκαμε και αιφνιδιάσαμε, όταν συναντήσαμε νυχτιάτικα στο Λαύριο, τη βουλευτίνα της Ν.Δ. Γεωργία Μαρτίνου, το δήμαρχο Δημήτρη Λουκά, τον αντιδήμαρχο Γιάννη Συρίγο και τη Πίτσα Αργεντίνη να παρακολουθούν συνεργείο του δήμου σε εργασία ανάπλασης μιας παιδικής χαράς!

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ: ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ/ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΝΤΡΑΦΙ, ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΧΑΙΩΝ September 03, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Επιτέλους δημοπρατείται το έργο αποκατάστασης της λεωφόρου Αχαιών στο Ντράφι, μετά από τρία χρόνια αναμονής μέχρι την ωρίμανση των μελετών. Σύμφωνα με δηλώσεις του αρμόδιου αντιδημάρχου τεχνικών υπηρεσιών Ραφήνας-Πικερμίου κ. Παναγιώτη Καλφαντή:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ, ΑΛΚΙΣΤΗΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ September 01, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Απρόβλεπτος ως συνήθως ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης ξεπέρασε ακόμα και τον χειρότερο εαυτό του στη μεγάλη συναυλία που διοργανώθηκε στην αφετηρία του Μαραθωνίου δρόμου την τελευταία πανσέληνο του Αυγούστου όπου τραγούδησε η υπηρεσιακή υπουργός Τουρισμού Άλκηστις Πρωτοψάλτη, όταν απευθυνόμενος στις αρχαιολόγους που του στέρησαν το ‘’δικαίωμα’’ να γίνει η συναυλία στον Τύμβο του Μαραθώνα, χρησιμοποίησε χυδαία φρασεολογία, που μόνο στα λιμάνια και τα μπαρ συναντάται συνήθως, προκαλώντας την άμεση αντίδραση του Συλλόγου Αρχαιολόγων Ελλάδας, αλλά και της υπουργού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΕΡΑΣΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΠΕ ΒΑΛΑΝΑΡΗ ΑΠ’ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΝΤΡΑΦΙ, ΡΕΜΑ ΒΑΛΑΝΑΡΗΣ August 31, 2015 / απο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΦΑΝΤΗΣ (author)

Στην δημόσια συνεδρίαση του στις 27 Αυγούστου το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής γνωμοδότησε ΘΕΤΙΚΑ επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την οριοθέτηση τμημάτων του υδατορέματος ΒΑΛΑΝΑΡΗ .

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Α.Τ. ΚΡΩΠΙΑΣ / ΚΟΡΩΠΙΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΕΝΙΣΧΥΣΗΚΑΤΟΙΚΟΙΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

1 ΩΡΕΣ 48 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ / ΟΝΝΕΔΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΚΑΜΠΑΝΙΑ "ΑΥΡΙΟ"

3 ΩΡΕΣ 34 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

9 ΩΡΕΣ 12 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ / ΔΗΜΟΙΑΤΤΙΚΗΚΑΥΣΩΝΑΣΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ

1 ΩΡΕΣ 26 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΑΜΑΞΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ» / ΠΑΡΑΔΟΣΗΑΜΑΞΙΔΙΟΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ"

1 ΩΡΕΣ 30 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ & ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ 414 Σ.Ν. ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Α΄ ΚΑΠΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ / ΒΡΑΒΕΥΣΗΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣΑ΄ ΚΑΠΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

1 ΩΡΕΣ 19 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ OPTIMIST 2017 / ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

5 ΩΡΕΣ 19 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ