ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ ΛΟΓΩ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ October 16, 2015 / απο kirkinews .gr (author), ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΣΤΙΚΙΔΗΣ (author)

Η σημερινή επιστολή του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου κ. Ανδρέα Βασιλόπουλου σχετικά με την ανάγκη σύγκλισης του Σώματος για να συζητήσει το πρόβλημα που ανέκυψε λόγω των προστίμων που καλείται να πληρώσει η Ελλάδα (ΟΤΑΝ Ο ΚΟΜΠΟΣ (ΚΕΛ) ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ (ΠΡΟΣΤΙΜΑ), ξεχείλισε το ποτήρι υπομονής του δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλη Πιστικίδη, ο οποίος βάζοντας στη θέση που αρμόζει το όλο θέμα, για πρώτη φορά απαντά μέσω του διαδικτύου στο κ. Βασιλόπουλου όπως αναλυτικά αναφέρεται πιο κάτω:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η εκβολή του Μεγάλου Ρέματος Ραφήνας  (ΦΩΤΟ: )

ΟΤΑΝ Ο ΚΟΜΠΟΣ (ΚΕΛ) ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ (ΠΡΟΣΤΙΜΑ)

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ October 16, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Με τη δαμόκλειο σπάθη των υπέρογκων προστίμων να επικρέμανται πάνω απ’ το δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, ο γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου κ. Ανδρέας Βασιλόπουλος δημοτικός σύμβουλος ελάσσονος μειοψηφίας έστειλε επιστολή προς το δήμαρχο, τον πρόεδρο και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου, με την οποία ζητά τη σύγκλιση του Σώματος με μοναδικό θέμα συζήτησης την αποχέτευση και το βιολογικό καθαρισμό. Η επιστολή του κ. Βασιλόπουλου ακολουθεί:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Από δεξιά: οι δήμαρχοι Παιανίας Σπύρος Στάμου, Σπάτων-Αρτέμιδας Δημήτρης Μάρκου, Μαρκοπούλου Σωτήρης Μεθενίτης, Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης  (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΕΣΟΓΕΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΒΟΥΛΗ, ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ October 16, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδος κ. Δημήτριος Σπ. Μάρκου προκειμένου να εκφράσει την αντίθεση του στα μέτρα του πολυνομοσχεδίου παραβρέθηκε σήμερα Παρασκευή 16-10-2015 στη Βουλή με τους Δημάρχους των όμορων πόλεων, τον κ. Κιούση Δημήτριο Δήμαρχο Κορωπίου, τον κ. Μεθενίτη Σωτήρη Δήμαρχο Μαρκοπούλου, τον κ. Στάμου Σπύρο Δήμαρχο Παιανίας

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ‘’ΣΟΦΟΙ’’ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ''ΣΟΦΩΝ'' October 16, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η 12μελής επιτροπή «σοφών» που ο υπουργός εργασίας κ. Κατρούγκαλος για να αποφασίσει για τις συντάξεις εκατομμυρίων Ελλήνων νυν και μελλοντικών συνταξιούχων σύμφωνα με το usay.gr είναι οι εξής:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φωτογραφία αρχείου από τη πρόσφατη επιχείρηση κατεδάφισης στα Περιβολάκια Ραφήνας (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ «ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ» ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ, ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ October 15, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή» για τα αυθαίρετα υπό κατεδάφιση κτίσματα, μεταξύ των οποίων της περιοχής «Περιβολάκια» Ραφήνας, η Ομοσπονδία Συλλόγων, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το συντάκτη του ρεπορτάζ, υπογραμμίζοντας ‘’λεπτομέρειες’’ που ίσως του διέφυγαν ή δε γνωρίζει, όπως περιγράφεται στην ευχαριστήρια πιο κάτω επιστολή:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΣΕ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, Δ.Α.Α., ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ October 15, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Αύριο, Παρασκευή και ώρα 1:30 το μεσημέρι, τα τέσσερα (4) Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων Κορωπίου, Παιανίας – Γλυκών Νερών, Σπάτων-Αρτέμιδος και Μαρκοπούλου, μαζί με τους Δημάρχους των αντίστοιχων Δήμων, θα προχωρήσουν σε κοινή Παράσταση Διαμαρτυρίας στην Βουλή, σε συνάντηση και συζήτηση με τους συναρμόδιους Υπουργούς και στην επίδοση Ψηφίσματος, σχετικά με το άρθρο 13, του υπό συζήτηση Πολυνομοσχεδίου, με το οποίο επιχειρείται η απαλλαγή των παραχωρησιούχων, μεταξύ αυτών και του Διεθνούς Αεροδρομίου, από την καταβολή των ανταποδοτικών δημοτικών τελών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε πλήρη εξέλιξη τα αντιπλημμυρικά έργα στην Ανάβυσσο (ΦΩΤΟ: )

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΩΝ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Η ΕΚΔΟΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ October 15, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Σύμφωνα με το ΦΕΚ Α.Α.Π. 313/2010 στο άρθρο 6, παρ. 5, προβλέπεται ότι «η έκδοση οικοδοµικών αδειών στην περιοχή αυτή επιτρέπεται µόνον κατόπιν βεβαίωσης της αρµόδιας Περιφερειακής Υπηρεσίας, ότι έχουν ολοκληρωθεί τα έργα αντιπληµµυρικής προστασίας στις οδούς Μ. Ασίας και Αγ. Τριάδος – Κυριακοπούλου», όπως επί λέξει αναφέρεται στο διάταγμα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΜΗΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ, ΜΕΤΡΗΣΗ October 15, 2015 / απο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΦΑΝΤΗΣ (author)

Η Ελλάδα έθεσε σε λειτουργία Εθνικό Παρατηρητήριο Ηλεκτρομαγνητικών Πεδίων, το οποίο μετρά τις ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες από κάθε είδους κεραίες (κινητής τηλεφωνίας, τηλεόρασης, ραδιοφώνου, ραντάρ, ασύρματων δικτύων κ.α.) και ενημερώνει άμεσα (on-line) τόσο τους αρμόδιους φορείς, όσο και τους απλούς πολίτες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email