ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο κ. Βουδούρης, δεύτερος, μετά τον επικεφαλής της ελάσσονος κ. Χριστόπουλο, στη χθεσινή συνεδρίαση (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟ Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΙΤΗΜΑ 24ΩΡΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΜΑΚΗΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ September 30, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

«Το Κέντρο Υγείας Ραφήνας-Πικερμίου, πρέπει επιτέλους να μπει σε 24ωρη εφημερία. Παράλληλα πρέπει να υλοποιηθεί η υπόσχεση για παραμονή ενός τουλάχιστον ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ στο εν λόγω Κ.Υ.» τόνισε ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος μειοψηφίας Μάκης Βουδούρης, γιατρός και επ. βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, στη χθεσινή (29-9) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ FLIRE ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ FLIRE September 29, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Τι είναι το FLIRE; Είναι ένα πρόγραμμα επίδειξης που στοχεύει στην ανάπτυξη ενός ολοκληρωμένου Συστήματος Υποστήριξης Αποφάσεων (DSS) για την συνδυασμένη Εκτίμηση και Διαχείριση Πλημμυρών και Πυρκαγιών. Το σύστημα υποστήριξης αποφάσεων θα σχεδιαστεί με τη χρήση καινοτόμων μεθόδων, τεχνολογίας και μοντελοποίησης με κύριο άξονα την πρόληψη, την προσαρμογή και τη διερεύνηση της αλληλεπίδρασης πολλών διαφορετικών παραγόντων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΡΕΟΝΤΑ ΔΥΣΟΣΜΑ ΛΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΡΕΟΝΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ September 28, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Νέα καταγγελία κατοίκων οδού Τριγλίας και Κυπρίων Αγωνιστών προς το δημοτικό συμβούλιο δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, σχετικά με την συνεχιζόμενη πρακτική αδειάσματος λυμάτων πολυκατοικίας στο δρόμο:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ September 27, 2015 / απο kirkinews .gr (author), vimaonline.gr (author)

Η είδηση απ’ το vimaonline.gr., επιβεβαιώνει την παρέμβαση που έκανε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Κώστας Κατσίκης στην έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Λαυρεωτικής στις 15-9, όπου δηλώνοντας τη απόλυτη στήριξή του στην αρνητική απόφαση του Σώματος για την προσωρινή υποδοχή μεταναστών στην ΠΥΡΚΑΛ, είπε να πάνε στο Ελληνικό, αντί στο Λαύριο, κάτι που επιβεβαιώνεται απ’ τις αποκλειστικές πληροφορίες της φίλης ιστοσελίδας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

‘’ΜΑΛΑΜΑ’’ Ο ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΔΗΜΟΤΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ September 27, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Διάνα έχει πετύχει η δημοτική αρχή Σπάτων-Αρτέμιδας με την επιλογή του συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησής στο πρόσωπο του Χρήστου Ποθουλάκη, ο οποίος έχει αναλάβει πλείστες υποθέσεις μεταξύ των οποίων αρκετές ιδιαίτερου και σοβαρού ενδιαφέροντος. Μάλιστα ο ‘’συμπαραστάτης’’ περιμένει να κληθεί σε τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για να ενημερώσει το Σώμα για τη μέχρι σήμερα πορεία των πλέον σοβαρών υποθέσεων που έχει αναλάβει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΥΡΩΠΗ & ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΡΙΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΕΥΡΩΠΗ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ September 26, 2015 / απο aftodioikisi.gr (author)

«Η Ευρώπη κατάλαβε έστω και αργά ότι το μεγάλο πρόβλημα των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών είναι ένα πρόβλημα ευρωπαϊκό για το οποίο πρέπει να βρεθεί μια ευρωπαϊκή λύση», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Τσίπρας, μετά την ολοκλήρωση της συνόδου κορυφής της ΕΕ, προσθέτοντας ότι η Ευρώπη συνειδητοποίησε ότι δεν μπορεί να λειτουργεί με τη λογική «κάθε κράτος μέλος να βλέπει τα δικά του σύνορα» αλλά και ότι πρέπει να μπει στο επίκεντρο «ο άνθρωπος και μετά η οικονομία».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΒΔΟΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΤΟ ΕΜΠ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΛΛΑΔΑ, ΕΜΠ, ΕΥΡΩΠΗ September 26, 2015 / απο Youth Platform (author)

Μετά τις διακρίσεις για τα ελληνικά ιδρύματα που δημοσιεύτηκαν προ μηνός, άλλη μια επιτυχία, αυτή τη φορά για το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Στην πρόσφατη αξιολόγηση του αναγνωρισμένου καταλόγου κατάταξης Πανεπιστημίων Quacquarelli Symonds (QS) το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (Πολυτεχνείων) στον κόσμο για την περίοδο 2015/16.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / FACE BOOK, ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ September 26, 2015 / απο Youth Platform (author)

Είναι αντικείμενο συζήτησης εδώ και χρόνια στις τάξεις των χρηστών του δημοφιλέστερου κοινωνικού δικτύου. Τελικά το κουμπί του like θα αποκτήσει το αντίθετο αδερφάκι του, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ αυτό δε θα χρησιμοποιείται τόσο για να αυξήσει τις κόντρες. Περισσότερο θα έχει χρήση σε άσχημες ειδήσεις και νέα που κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται άβολα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

3 ΩΡΕΣ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ