ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επί τόπου ο δήμαρχος Ρ-Π Βασίλης Πιστικίδης (αριστερά) με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Πάντζα  (ΦΩΤΟ: Kirkinews.gr )

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΜΑΤ & ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ, ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ September 24, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Με το αριστερό μπήκε η πρώτη μέρα για τον υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, καθώς στον Άγιο Χαράλαμπο Ραφήνας ξεκίνησε η πρώτη κατεδάφιση αυθαιρέτου κτίσματος, ενώ έπονται άλλες εννέα κατεδαφίσεις. Εκ των 10 κατεδαφίσεων που έχουν τελεσιδικήσει στο ΣτΕ, οι τέσσερις φέρουν την υπογραφή των ιδιοκτητών. Υπογραφές όμως που αμφισβητούνται ως αποτέλεσμα οικονομικών πιέσεων μέσω υπέρογκων προστίμων που επιβλήθηκαν για τη διατήρησή τους.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ & ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Ο ΣΓΟΥΡΟΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΥΓΕΙΑ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΓΟΥΡΟΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ September 24, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Με μέγιστο πρόβλημα τη βιωσιμότητα του ΕΣΥ καθώς η Υγεία βρίσκεται σε ένα διαρκή κίνδυνο λειτουργικού μπλακ άουτ και τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στην πρωτοβάθμια φροντίδα, ανέλαβε ο νέος υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Σγουρός και ο αναπληρωτής του Παύλος Πολάκης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΧΥΡΟ: Ιδανικός χώρος αναψυχής επιτέλους ελεύθερος από έστω και μηδαμινούς κινδύνους, μετά την ολοκληρωτική εκκαθάρισή του  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

Ο…ΚΑΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ‘’ΟΧΥΡΟ’’ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΟΧΥΡΟ ΡΑΦΗΝΑΣ September 23, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον Υπουργό κ. Πάνο Καμμένο αλλά και την ηγεσία του ΓΕΣ, για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους στην υπόθεση αυτή που αναδεικνύει την ευαισθησία και την κοινωνική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στην εξάλειψη και της πιο μικρής πιθανότητας ατυχημάτων σε χώρους που έπαιξαν ρόλο κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΣΥΝΟΜΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΧΑΡΝΕΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ September 23, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο δήμαρχος Αχαρνών κ. Κασσαβός τόνισε: «Πιστεύουμε στην αποστολή του «Αστυνομικού της Γειτονιάς». Στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που στοχεύει στην προστασία των γειτονιών της πόλης μας μέσω της υιοθέτησης προληπτικών και αποτρεπτικών μέτρων».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το ποτάμι των λυμάτων της επίμαχης πολυκατοικίας τρέχει στην οδό Τριγλίας προς την οδό Κυπρίων Αγωνιστών με προορισμό το ρέμα που πάει στη θάλασσα!!! (ΦΩΤΟ: )

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΔΗΜΟΙ, ΡΥΠΑΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ September 22, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Πώς να εμπιστευτεί κανείς μια δημοτική αρχή που όχι μόνο τοποθετείται αρνητικά στην κατασκευή-λειτουργία βιολογικού καθαρισμού στις παρυφές του δήμου της, αλλά καλύπτει τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου που του εμπιστεύτηκε αυτή τη θέση ιδιαίτερης ευθύνης, ο οποίος κατά επαναλαμβανόμενα διαστήματα ρυπαίνει με βοθρολύματα τους δρόμους στην περιοχή που βρίσκεται η ιδιόκτητη πολυκατοικία που ζει;

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ 11 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ, ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ September 22, 2015 / απο ΑΙΡΕΤΟΣ.GR (author)

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης συνυπέγραψε Κοινή Δήλωση για το Μεταναστευτικό θέμα, μαζί με άλλους 10 Περιφερειάρχες της Μεσογείου. Οι 11 Περιφερειάρχες από την Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία με τη δήλωση τους σκοπεύουν να παρέμβουν στη επικείμενη Σύνοδο Κορυφής των Ηγετών της ΕΕ. Το συντονισμό εκ μέρους της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποίησε ο Γιώργος Αλεξάκης, Περιφερειακός Σύμβουλος για τα Ευρωπαϊκά θέματα. Στη δήλωση τους οι Περιφερειάρχες της Μεσογείου αναφέρουν:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ 15 ΠΑΛΙΟΙ & ΝΕΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ September 21, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Όλα τα κόμματα της νέας Βουλή εξέλεξαν βουλευτές/ή στη Περιφέρεια Αττικής, με δύο απώλειες τους: Αλέξη Μητρόπουλο – Παύλο Χαϊκάλη και τρεις νέες αφίξεις, τον γνωστό μας Αριστείδη Μπαλτά του ΣΥΡΙΖΑ που μετακόμισε στη Περιφέρεια Αττικής και τους ολοκαίνουργους Κωνσταντίνο Κατσίκη των ΑΝ.ΕΛ. και Δημήτρη Καβαδέλλα της Ένωσης Κεντρώων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΤΥΠΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΟΔΗΓΙΕΣ September 21, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ενημερώνεστε από τα ΜΜΕ για τις μετεωρολογικές προβλέψεις και τυχόν οδηγίες σε περίπτωση επιδείνωσης του καιρού. Διατηρείστε το σπίτι σας ζεστό και παραμείνετε μέσα, όσο αυτό είναι δυνατό. Μην αφήνετε τα παιδιά να βγουν έξω με την κακοκαιρία. Σε περίπτωση ανάγκης καλέστε τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης (112), την Αστυνομία (100), το ΕΚΑΒ (166), η την Πυροσβεστική (199) και βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά σας γνωρίζουν τους παραπάνω αριθμούς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

22 ΩΡΕΣ 5 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ