ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Hobo-illusionerZ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ (ΦΩΤΟ: Hobo-illusionerZ)

Hobo-illusionerZ: ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ, HOBOILLUSIONERZ July 25, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Είχαμε τη χαρά να συναντήσουμε τους Ηobo-illusionerZ, μια όμορφη παρέα παιδιών διαφόρων ηλικιών από 7,5 έως 27 ετών (χάσμα…γενεών), που τους ενώνει η αθλητική γυμναστική κι ο χορός, μετά την επάνοδό τους στη πατρίδα απ’ τη Φινλανδία, όπου πήραν μέρος στην εκεί γυμναστράδα, απλά και μόνο για την εμπειρία όπως μας είπαν.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ 3,5 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗ Ν.ΜΑΚΡΗ – ΡΑΦΗΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, Ν. ΜΑΚΡΗ, ΣΕΙΣΜΟΣ July 24, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Μικρής, έντασης ο σεισμός που ανησύχησε προ ολίγου τη Ν. Μάκρη και τη Ραφήνα, όπου έγινε ιδιαίτερα αισθητός παρά το μικρό μέγεθος που καταγράφηκε, λόγω του επικέντρου που βρίσκεται στη περιοχή του Αγίου Ανδρέα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Υπέροχος καταρράκτης στο ρέμα Βαλανάρη  (ΦΩΤΟ: )

ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Π. Σ. ΑΤΤΙΚΗΣ / ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ Ρ-Π

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΑΤΤΙΚΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΡΕΜΑ ΒΑΛΑΝΑΡΗΣ July 24, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Πρωτοφανής, όσο και παταγώδης η αποτυχία της δημοτικής αρχής Ραφήνας-Πικερμίου να υποστηρίξει χθες στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, την απόφαση Περιβαλλοντικής Μελέτης για τα έργα διευθέτησης του ρέματος Μπάκα (που από λάθος(;) αναφέρεται Δασαμάρι), διά των συν-δημάρχου και αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου που πάρθηκε κατά πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου, παρά τις τεκμηριωμένες αντιρρήσεις επιστημονικά καταρτισμένων κατοίκων της περιοχής επί του ειδικού αυτού θέματος, με σχεδόν σύσσωμη τη μειοψηφία να στέκει απέναντι στην απόφαση αυτή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ ΣΥΣΣΩΜΗΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΖΑΜΑΝΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ July 23, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Η Τρίτη 21 Ιουλίου 2015 θα περάσει στην ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου Διονύσου, ως η ημέρα κατάλυσης της δημοκρατικής λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΤΕΛ & ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ July 23, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Για άλλη μια φορά οι πολίτες αναλαμβάνουν πρωτοβουλία ώστε να σταματήσει επιτέλους η αυθαιρεσία του ΚΤΕΛ που επί χρόνια κρατά ομήρους τους επιβάτες να χρυσοπληρώνουν την επικοινωνία τους με την Αθήνα. Σήμερα εν μέσω πρωτοφανούς οικονομικής δυσπραγίας, η κεντρική εξουσία δεν μπορεί πλέον να κλείνει τα μάτια, ούτε η δημοτική αρχή να μη θέλει να δυσαρεστήσει τους ιδιοκτήτες ψηφοφόρους της. Επιτέλους ας αποκτήσουμε ότι μας αξίζει αστική συγκοινωνία τόσο προς την πρωτεύουσα Αθήνα, όσο και προς της όμορες περιοχές εντός και εκτός ορίων του δήμου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ July 22, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝ.ΕΛ. Ρ-Π (author)

Με μια εκτεταμένη ανάλυση των όσων θα ακολουθούσαν μια μη προετοιμασμένη έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ραφήνας-Πικερμίου, ξεκαθαρίζουν τη θέση τους σχετικά με την ανάγκη διαφύλαξης της πατρίδας από μια αποσταθεροποίηση ολέθρια για τους πολίτες της. Παρότι μακροσκελής η ανάλυση αξίζει να διαβαστεί προσεκτικά, καθώς δίνει πολλαπλές απαντήσεις στα πλείστα όσα ερωτήματα απασχολούν τους πολίτες της πατρίδας, που σε μεγάλη πλειοψηφία επιθυμούν την παραμονή τους εντός ευρωζώνης και ευρώ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κάτοψη του νέου γηπέδου Ραφήνας στις Διάκου Μάντρες  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΠ’ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ July 22, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Κυρίως επανερχόμενα ξανά και ξανά είναι τα έργα που εγκρίθηκαν απ’ το περιφερειακό συμβούλιο Αττικής για το δήμο Ραφήνας-Πικερμίου συνολικού ύψους λίγο πάνω από 3 εκατ. ευρώ, όπως η κατασκευή του γηπέδου στην περιοχή Διάκου Μάντρες που κλείνει αισίως 15ετία απ’ την εποχή που έγινε η μελέτη, η μελέτη(!) αναβάθμισης της Λεωφόρου Φλέμινγκ που επί εποχής νομάρχη Κουρή είχε δημοπρατηθεί και σταμάτησε το έργο λόγω προσφυγής ιδιοκτήτη εντός σχεδίου με αποτέλεσμα την αναθεώρηση του σχεδίου, το ταρτάν στο γήπεδο Π. Σκούφος για το οποίο υπάρχει προϊστορία επί Κεχαγιόγλου όταν είχε τοποθετηθεί ως δύο 5Χ5, η ηλεκτροδότηση

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΟΥΡΟΥ – ΛΟΥΚΑ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΝΑΛΙΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ July 21, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Συνάντηση με τον δήμαρχο Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά είχε σήμερα η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, με κύριο θέμα την πολιτιστική προβολή και την τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνα αρχείου  (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΙΝΙΑ! ΠΤΩΣΗ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣΣΧΟΙΝΙΑΣΠΤΩΣΗΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

15 ΩΡΕΣ 22 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ / ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΦΩΤΙΑΟΔΗΓΙΕΣΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΩΡΕΣ 59 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

2,5 ΤΟΝΟΙ ΧΑΡΤΙΟΥ ΑΠ’ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ρ-Π ΘΑ “ΒΑΨΟΥΝ” ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΑΟΥ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΣΧΟΛΕΙΑΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟΝΤΑΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου με τη πρόεδρο Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου Μηλέα Παππά  (ΦΩΤΟ:: )

1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ AΡΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΒΑΡΝΑΒΑΣΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ1ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΩΜΙΟΥ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ / ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝΕΥΡΩΠΗΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ