ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το ποτάμι των λυμάτων της επίμαχης πολυκατοικίας τρέχει στην οδό Τριγλίας προς την οδό Κυπρίων Αγωνιστών με προορισμό το ρέμα που πάει στη θάλασσα!!! (ΦΩΤΟ: )

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΠΝΙΓΕΙ ΣΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΔΗΜΟΙ, ΡΥΠΑΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ September 22, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Πώς να εμπιστευτεί κανείς μια δημοτική αρχή που όχι μόνο τοποθετείται αρνητικά στην κατασκευή-λειτουργία βιολογικού καθαρισμού στις παρυφές του δήμου της, αλλά καλύπτει τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου που του εμπιστεύτηκε αυτή τη θέση ιδιαίτερης ευθύνης, ο οποίος κατά επαναλαμβανόμενα διαστήματα ρυπαίνει με βοθρολύματα τους δρόμους στην περιοχή που βρίσκεται η ιδιόκτητη πολυκατοικία που ζει;

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑ 11 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ, ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ September 22, 2015 / απο ΑΙΡΕΤΟΣ.GR (author)

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης συνυπέγραψε Κοινή Δήλωση για το Μεταναστευτικό θέμα, μαζί με άλλους 10 Περιφερειάρχες της Μεσογείου. Οι 11 Περιφερειάρχες από την Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία με τη δήλωση τους σκοπεύουν να παρέμβουν στη επικείμενη Σύνοδο Κορυφής των Ηγετών της ΕΕ. Το συντονισμό εκ μέρους της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποίησε ο Γιώργος Αλεξάκης, Περιφερειακός Σύμβουλος για τα Ευρωπαϊκά θέματα. Στη δήλωση τους οι Περιφερειάρχες της Μεσογείου αναφέρουν:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΙ 15 ΠΑΛΙΟΙ & ΝΕΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ September 21, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Όλα τα κόμματα της νέας Βουλή εξέλεξαν βουλευτές/ή στη Περιφέρεια Αττικής, με δύο απώλειες τους: Αλέξη Μητρόπουλο – Παύλο Χαϊκάλη και τρεις νέες αφίξεις, τον γνωστό μας Αριστείδη Μπαλτά του ΣΥΡΙΖΑ που μετακόμισε στη Περιφέρεια Αττικής και τους ολοκαίνουργους Κωνσταντίνο Κατσίκη των ΑΝ.ΕΛ. και Δημήτρη Καβαδέλλα της Ένωσης Κεντρώων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΤΥΠΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΟΔΗΓΙΕΣ September 21, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ενημερώνεστε από τα ΜΜΕ για τις μετεωρολογικές προβλέψεις και τυχόν οδηγίες σε περίπτωση επιδείνωσης του καιρού. Διατηρείστε το σπίτι σας ζεστό και παραμείνετε μέσα, όσο αυτό είναι δυνατό. Μην αφήνετε τα παιδιά να βγουν έξω με την κακοκαιρία. Σε περίπτωση ανάγκης καλέστε τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης (112), την Αστυνομία (100), το ΕΚΑΒ (166), η την Πυροσβεστική (199) και βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά σας γνωρίζουν τους παραπάνω αριθμούς.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΕΣ «ΝΑΙ» ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΠΟΨΗ, ΑΡΘΡΟ, ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ September 21, 2015 / απο ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ (author)

ΝΑΙ σε όλα. Παλιά, μπορούσα να σε εξοντώσω με συνοπτικές διαδικασίες. Να σε φυλακίσω, να σε βασανίσω, να σε στείλω στην εξορία. Παλιά, είχα δωσίλογους και καταδότες, είχα στρατό και αστυνομία. Ακόμα τους έχω.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΙΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ September 18, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Για να είστε πανέτοιμοι στο ραντεβού σας με την κάλπη διαβάστε ποιοι είναι οι υποψήφιοι βουλευτές βάση λίστας στα διάφορα κόμματα που διεκδικούν τη ψήφο μας. Και μη ξεχνάτε! ΔΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑΥΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ, οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί σε σειρά εκλογής βάση λίστας. Ακολουθούν τα ψηφοδέλτια της Περιφέρειας Αττικής (πρώην υπόλοιπο):

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ September 18, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Σε εκλογική ετοιμότητα ο δήμος Ραφήνας-Πικερμίου με παρέμβαση του δημάρχου κ. Βασίλη Πιστικίδη, ενημερώνει τους δημότες πως και που θα ψηφίσουν την ερχόμενη Κυριακή. Αναλυτικά το πρόγραμμα ψηφοφορίας που ακολουθεί:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «72 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ September 17, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (author)

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος και ο Γραμματέας Οργανωτικού κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας, παρουσίασαν το πρόγραμμα οργανωτικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας για τις 3 τελευταίες ημέρες έως τη διεξαγωγή των εκλογών με τον τίτλο: "Δράση 72ΩΡΕΣ | Για να πάμε Μπροστά".

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

9 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ: “ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ... «ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ»” 6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗΠΡΟΛΗΨΗΠΡΟΤΑΣΕΙΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

3 ΩΡΕΣ 6 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΙ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΛΥΚΩΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ / ΔΗΛΩΣΗΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΦΡΟΝΗΣΑΛΥΚΕΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

11 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ