ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι χώροι υγιεινής του ειδικού σχολείου Ραφήνας μετά την ανακαίνιση  (ΦΩΤΟ: )

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ September 10, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα των μαθητών & ευπρέπεια στις ανάγκες τους ο αγιασμός στο ειδικό σχολείο Ραφήνας, επιφυλάσσει ευχάριστη έκπληξη για τους ξεχωριστούς μαθητές και τους δασκάλους τους, καθώς η δημοτική αρχή Ραφήνας-Πικερμίου φρόντισε να αποκαταστήσει την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατούσε στους χώρους υγιεινής του σχολείου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΣΧΟΛΕΙΑ September 09, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Σε ευπρεπισμό των σχολικών κτιρίων και καθαρισμό των προαύλιων χώρων προχώρησε ο Δήμος Σαρωνικού ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής περιόδου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΚΤΑΚΤΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ν. ΜΑΚΡΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ν. ΜΑΚΡΗ, ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ September 09, 2015 / απο ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ (author), kirkinews .gr (author)

Ίωση που προσβάλει σιγά-σιγά όλους τους δήμους η σύγκληση κατεπειγόντων έκτακτων συνεδριάσεων των τοπικών συμβουλίων σε όμορες περιοχές της βορειανατολικής Αττικής, όπως αυτή που περιγράφεται στη πιο κάτω καταγγελία της κ. Ελισάβετ Δελαγραμμάτικα σύμβουλου της Δύναμης Πολιτών στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Μάκρης. Πάλι καλά που γίνεται συνεδρίαση κι όχι διά τηλεφωνικής περιφοράς για θέματα που ήδη έχουν συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο, όπως πολλές φορές έχει συμβεί στον όμορο της Ν. Μάκρης δήμο προς νότο. Ακολουθούν τα όσα καταγγέλλει η κ. Δελαγραμμάτικα:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι δύο ιεράρχες μπροστά στην ωραία πύλη με τον κ. Ελπιδοφόρο εκ Φαναρίου να φορά τη Μήτρα και τον κ. Νικόλαο στη διάρκεια των ομιλιών τους.    (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΕ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΣΤΗ ΠΑΝΤΟΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ, ΠΑΝΤΟΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΟΥΣΗΣ September 08, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια εψάλη η εορταστική Θεία Λειτουργία προς τιμή της πολιούχου Παντοβασίλισσας Ραφήνας, με αρχιερατικό συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Προύσης κ.κ. Ελπιδοφόρου, στον οποίο ευγενώς ποιών λόγω του ότι μεταξύ των περιοχών ποιμαντορίας του εμπεριέχεται η Τριγλία Μ. Ασίας απ’ όπου προέρχεται η Σεπτή εικόνα της Παναγίας Παντοβασίλισσας την οποία έφεραν μαζί τους οι Μικρασιάτες πρόσφυγες που κατοίκησαν τη Ραφήνα, παραχώρησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος τη Μήτρα και την αρχιερατική πατερίτσα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. κ. Γιώργος Χριστόπουλος (αριστερά), κρατώντας τη πάνσεπτο εικόνα της Θεοτόκου, κατά τη λιτάνευση  (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΝΕΣΙΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, ΜΗΛΟΣ September 08, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Στη Σίφνο βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. κ. Γιώργος Χριστόπουλος τ. δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου, κατά την περιοδεία του στις μικρές Κυκλάδες, όπου παραβρέθηκε τον αρχιερατικό Μεγάλο Εσπερινό της εορτής του Γενέσιου της Θεοτόκου, στη Ιερά Μονή Βρύσης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
O Ναός της Παντοβασίλισσας στην Τρίγλια της Μ. Ασίας (ΦΩΤΟ: )

Ο ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΑΦΙΕΡΩΜΑ, ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΝΤΟΒΑΣΙΛΙΣΣΑ September 07, 2015 / απο ΓΙΑΝΝΗΣ ΨΑΛΤΗΣ (author)

Το χρονικό της οικοδόμησης του μητροπολιτικού ναού της «Παντοβασίλισσας» στη Ραφήνα, μας εξιστορεί ο Γιάννης Ψάλτης γιος του μακαριστού πρωτοπρεσβύτερου επί χρόνια στον εν λόγω ναό Αθανασίου Ψάλτη, του αγαπητού παπά-Θανάση για όσους είχαμε τη χαρά να τον γνωρίσουμε, επ’ ευκαιρία του φετινού εορτασμού του γενέσιου της Θεοτόκου στις 8 Σεπτεβρίου, στο οποίο είναι αφιερωμένος ο ναός της Παντοβασίλισσας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΝΕΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΑΙΔΕΙΑ, ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ, ΑΜΕΡΙΚΗ September 07, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Νέστορας άφησε πλέον το Λύκειο Παλαίρου και ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, χωρίς το άγχος της ανακοίνωσης των βάσεων. Ο ίδιος, και φέτος και πέρυσι, κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα που διοργανώθηκε (φέτος) στην Ταϊλάνδη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Από αριστερά: οι πρόεδροι των Λ.Ε. Μεγάρων, Παιανίας, Ραφήνας κι η εκπρόσωπος του κεντρικού Λ.Ε. (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ September 06, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Το Λύκειο Ελληνίδων Ραφήνας, μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές εκδηλώσεις στα 24 χρόνια παρουσίας του. Ωστόσο η φετινή (6-9-2015) μεγάλη χορευτική εκδήλωση «Του χρόνου τα γυρίσματα & του χορού τσακίσματα» προς τιμή της πολιούχου Παναγίας Παντοβασίλισσας Ραφήνας, ενισχυμένη από χορευτές των Λυκείων Μαγάρων & Παιανίας, ενθουσίασε το κοινό που είχε κατακλύσει τη κεντρική πλατεία της πόλης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email