ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΤΜΗΜΑ: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΕΡΑΣΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΠΕ ΒΑΛΑΝΑΡΗ ΑΠ’ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΝΤΡΑΦΙ, ΡΕΜΑ ΒΑΛΑΝΑΡΗΣ August 31, 2015 / απο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΦΑΝΤΗΣ (author)

Στην δημόσια συνεδρίαση του στις 27 Αυγούστου το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής γνωμοδότησε ΘΕΤΙΚΑ επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την οριοθέτηση τμημάτων του υδατορέματος ΒΑΛΑΝΑΡΗ .

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΝΕΣ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΕΛΕΩ ΨΗΝΑΚΗ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ/ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΔΑ ΤΗΝ ΑΛΚΗΣΤΗ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΣΧΟΛΙΑ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΗΛΙΑΣ ΨΗΝΑΚΗΣ, ΑΛΚΗΣΤΗΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ August 30, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ε τώρα! Μη μου πείτε. Ο δήμαρχος Ηλίας Ψηνάκης τηρεί στο ακέραιο την υπόσχεσή του και μετέτρεψε εν μια νυκτί το Μαραθώνα σε Κάνες κι όχι μόνο, καθώς οι εκπλήξεις αυτής της προεκλογικής περιόδου άρχισαν με την ανάληψη της υπηρεσιακής κυβέρνησης. Γιατί πως αλλιώς εκτός από έκπληξη, μπορεί να θεωρηθεί η ανάληψη υπουργικών καθηκόντων με την υπουργό να έχει ανειλημμένες καλλιτεχνικές υποχρεώσεις, τις οποίες τηρεί;

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η προτομή του Φίλιππου Καβουνίδη ατενίζει τον Ευβοϊκό απ' το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου Ραφήνας  (ΦΩΤΟ: )

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟ 1922…ΘΥΜΙΖΕΙ Ο ΡΑΦΗΝΙΩΤΗΣ-ΤΡΙΓΛΙΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΨΑΛΤΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΓΛΙΑΝΩΝ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ August 29, 2015 / απο ΓΙΑΝΝΗΣ ΨΑΛΤΗΣ (author)

Σ’ ένα συγκινητικό οδοιπορικό αναμνήσεων ο Γιάννης Ψάλτης τιμώντας την 29η Αυγούστου, μια σημαντική μέρα για τους Τριγλιανούς της Ραφήνας, αφηγείται: Ας πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή. Στις 14 Αυγούστου του 1922 θα ξεκινήσει η αντεπίθεση των Τούρκων στο Εσκί Σεχίρ και θα αναγκάσει τον Ελληνικό στρατό να υποχωρήσει προς τα δυτικά παράλια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΑΝΟΥ: ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ 24 ΜΕΡΕΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΑΝΟΥ August 28, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μπορεί να είναι η πιο βραχύβια κυβέρνηση, η υπηρεσιακή κυβέρνηση που ορκίστηκε σήμερα, ωστόσο διεκδικεί την πρωτοτυπία να έχει πρωθυπουργό για πρώτη φορά από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους γυναίκα. Έτσι η κ. Βασιλική Θάνου περνά στο πάνθεο των πρωθυπουργών ως η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Ελλάδας, αλλά συγχρόνως ως η βραχυβιότερη με διάρκεια θητείας μόλις 25 ημερών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στιγμιότυπο απ' την περιήγηση της κ. Προκοπάκη και των συνεργατών της στους χώρους του Κ.Υ. Ρ-Π (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΕΦΗ ΠΡΟΚΟΠΑΚΗ: ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΥΓΕΙΑΣ κ. ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΡΤΙΝΟ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΕΦΗ ΠΡΟΚΟΠΑΚΗ August 28, 2015 / απο kirkinews .gr (author)

Μετά τη χθεσινή επίσκεψη – περιήγηση στο ΠΕΔΥ-Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, η πρόεδρος της στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης «ΕΣΤΙΑ», μας έστειλε την πιο κάτω επιστολή, εκφράζοντας την ευαρέσκειά της για ένα μοναδικό Κ.Υ. δημόσιου χαρακτήρα που είχε την ευχαρίστηση να γνωρίσει, που ανακαινίστηκε πλήρως από το μεγάλο ευεργέτη του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου κ. Θανάση Μαρτίνο. Αγαπητή κα Ραγκούση,

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ιδού το γήπεδο στο οποίο μεταμορφώθηκε μια ποδοσφαιρική αλάνα, που προϋπήρχε στο χώρο (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΓΗΠΕΔΟ ΝΤΑΟΥ, ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ Α.Ο. ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ August 27, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Το πρόσφατα ανακαινισμένο εκ βάθρων γήπεδο ποδοσφαίρου στο Νταού, κατόπιν της ευγενικής χορηγίας του κ. Θανάση Μαρτίνου, έδωσε ανάσα στην ασφυξία που υπήρχε στα αθλητικά σωματεία της περιοχής, που συνωστίζονταν στο μοναδικό δημοτικό γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος». Να αναφερθεί ότι ειδικά η ομάδα ‘’Θύελλα’’ Διασταύρωσης Ραφήνας αναγκαζόταν να χρησιμοποιεί αρκετές φορές για τις προπονήσεις της ομάδας γήπεδα όμορων δήμων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στη είσοδο των επειγόντων περιστατικών του Κ.Υ. από αριστερά η κ. Κωνσταντίνα Αναγνώστου υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, η πρόεδρος κ. Έφη Προκοπάκη, η κ. Αντωνία Δημητρίου υπεύθυνη του Κ.Υ., η κ. Φώφη Χαχολάκη διευθύντρια διοικητικών υπηρεσιών του Κ.Υ. κι ο δ (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΤΟ ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΕΚΛΗΣΣΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΜΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΥΓΕΙΑ, ΠΕΔΥ-Κ.Υ. ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ, ΙΔΡΥΜΑ ΕΣΤΙΑ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ August 27, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σήμερα Πέμπτη 27 Αυγούστου η κ. Έφη Προκοπάκη πρόεδρος του κέντρου φροντίδας ατόμων με νοητική υστέρηση «ΕΣΤΙΑ», συνοδευόμενη απ’ τον διευθυντή κ. Βασίλη Κασιμάτη και την κ. Κωνσταντίνα Αναγνώστου υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΕΣΤΙΑΣ, επισκέφτηκαν το ΠΕΔΥ-Κ.Υ. Ραφήνας-Πικερμίου, ώστε να έχουν μια πρώτη επαφή με ένα κοντινό κέντρο πρωτοβάθμιας φροντίδας απαραίτητο για τις ανάγκες των ατόμων που πρόκειται να φιλοξενηθούν στο τρίτο σπίτι της ΕΣΤΙΑΣ που οικοδομείται στο Πικέρμι.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης απευθυνόμενος στους πολιτευτές του κόμματός του (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: ΞΕΚΙΝΑΜΕ! ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ! ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ! (VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ August 26, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η Νέα Δημοκρατία ξεκίνησε ουσιαστικά τον προεκλογικό της αγώνα, με σύνθημα για την πρώτη βδομάδα όπως είπε ο πρόεδρός της κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης σε συγκέντρωση των πολιτευτών του κόμματος σήμερα (Τετάρτη 26 Αυγούστου) το απόγευμα στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού, με το σύνθημα ΞΕΚΙΝΑΜΕ πάνω σε μπλε φόντο.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΙΘΑΣΕΥΤΗΚΕ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ. ΖΟΦΕΡΗ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ / Π. Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

21 ΩΡΕΣ 58 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Η “ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ” ΜΑΡΑΘΩΝΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣΒΑΡΝΑΒΑΣΔΑΣΙΚΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

1 ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Ειρήνη Σαρηκώστα (αριστερά) με τη πρόεδρο του Λ.Ε. Αργοστολίου Ευρώπη Μοσχονά  (ΦΩΤΟ:: )

ΣΤΑ ΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΣΤΟ ΛΙΝΟ / ΠΑΡΑΔΟΣΗΛΥΚΕΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥΕΙΡΗΝΗ ΣΑΡΗΚΩΣΤΑΤΡΩΪΑΝΝΑΤΑ

6 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

"ΓΥΡΙΖΕ" ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ, ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ! / ΕΛΛΑΔΑΙΣΤΟΡΙΑΜΝΗΜΟΝΙΑΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ / ΠΕΝΤΕΛΗΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑΛΑΪΚΗ ΒΡΑΔΙΑ

7 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ