ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

ΑΡΘΡΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΕΡΩΤΗΣΗ December 23, 2015 / απο ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ (author)

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας σχετικά με τις «Ελλείψεις ιατρικού προσωπικού στο Κέντρο Υγείας Καλυβίων και τα άλλα Κέντρα Υγείας της Ανατολικής Αττικής», κατέθεσε η βουλευτής της δημοκρατικής συμπαράστασης κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο κ. Χριστόπουλος στο βήμα πριν παραλάβει την αναμνηστική πλακέτα  (ΦΩΤΟ: )

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ December 07, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σήμερα σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο ιατρικός σύλλογος αν. Αττικής με θέμα το σακχαρώδη διαβήτη, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Βαγγέλης Μέξης, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον συνάδελφό του ιατρό και πρώην δήμαρχο Ρ-Π κ. Γιώργο Χριστόπουλο για την επιστημονική και κοινωνική προσφορά του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΟΛΟΗΜΕΡΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΖΗΤΑ Ο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ

ΑΡΘΡΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΟΛΟΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ November 27, 2015 / απο ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ (author)

Τρεις μόλις μήνες μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και τα προβλήματα δε λένε να σταματήσουν. Το σημαντικότερο αυτή τη στιγμή, όπου αφορά την πρωτοβάθμια εκπαίδευση είναι αυτό της υποστελέχωσης των σχολείων του πρωινού και κυρίως του ολοήμερου προγράμματος. Στα περισσότερα σχολεία της Ανατολικής Αττικής οι γονείς είναι αναγκασμένοι να παίρνουν τα παιδιά τους από το σχολείο νωρίς το μεσημέρι, ακόμα και λίγο μετά τις 12 και έτσι είναι υποχρεωμένοι, είτε να αναγκάζονται να πληρώνουν κάποιον να τους τα πάρει, είτε να πηγαίνει ο παππούς ή η γιαγιά να τα παίρνει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ, ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ September 17, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Έκτακτη συγκέντρωση κτηνοτρόφων της Ανατολικής Αττικής – προφανώς πολιτικά παρακινούμενη – πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου μετά από σχετική πρόσκληση του Δ.Σ. του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Περιφέρειας Αττικής «Άγιος Γεώργιος».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΤΥΠΑ ΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ September 17, 2015 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kirkinews.gr, στις προθέσεις του υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής υπάρχουν κι άλλες περιοχές διάσπαρτες ανά τη χώρα που θα δημιουργηθούν κέντρα υποδοχής προσφύγων μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται κυρίως λιμάνια, μικρά ή μεγάλα είναι αδιάφορο, αρκεί να υπάρχει άμεση ή κοντινή σύνδεση με τα υπό δημιουργία κέντρα υποδοχής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΗ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΥΣΚΕΨΗ, ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ September 04, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής δεσμεύθηκε ότι σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Προγραμματισμού, θα υπάρξει επικοινωνία εντός του προσεχούς δεκαπενθήμερου, με όλους τους δήμους της Π.Ε.Α.Α. προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά τυχόν διαδικαστικά προβλήματα στην υλοποίηση των έργων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΟΥ ΔΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ August 20, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Σε συνέχεια του από 14/8/2015 δελτίου τύπου και λόγω της ύπαρξης τεχνικών προβλημάτων, ο γενικός ψεκασμός για την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς στις ελαιοκομικές περιοχές των Δήμων Σαρωνικού, Μαραθώνα, Ωρωπού, Παιανίας και συγκεκριμένα στα Δ.Δ. Γραμματικού, Καλάμου, Ωρωπού, Συκάμινου, Καπανδριτίου, Καλυβίων, Αναβύσσου, Παλαιάς Φώκαιας και Παιανίας, θα ξεκινήσει στις 24/8/2015 ημέρα Δευτέρα και θα ολοκληρωθεί το αργότερο σε οκτώ (8) ημέρες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΑΚΟΚΤΟΝΙΑ August 14, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Από τις 18/8/2015 ημέρα Τρίτη θα ξεκινήσει ο γενικός ψεκασμός για την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς στις ελαιοκομικές περιοχές των Δήμων Σαρωνικού, Μαραθώνα, Ωρωπίων, Παιανίας και συγκεκριμένα στα Δ.Δ. Γραμματικού, Καλάμου, Ωρωπού, Συκάμινου, Καπανδριτίου, Καλυβίων, Αναβύσσου, Παλαιάς Φώκαιας και Παιανίας, ο οποίος θα ολοκληρωθεί το αργότερο σε 8 ημέρες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Α.Τ. ΚΡΩΠΙΑΣ / ΚΟΡΩΠΙΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΕΝΙΣΧΥΣΗΚΑΤΟΙΚΟΙΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

1 ΩΡΕΣ 34 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ / ΟΝΝΕΔΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΚΑΜΠΑΝΙΑ "ΑΥΡΙΟ"

3 ΩΡΕΣ 19 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

8 ΩΡΕΣ 57 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ / ΔΗΜΟΙΑΤΤΙΚΗΚΑΥΣΩΝΑΣΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ

1 ΩΡΕΣ 11 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΑΜΑΞΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ» / ΠΑΡΑΔΟΣΗΑΜΑΞΙΔΙΟΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ"

1 ΩΡΕΣ 15 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ & ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ 414 Σ.Ν. ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Α΄ ΚΑΠΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ / ΒΡΑΒΕΥΣΗΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣΑ΄ ΚΑΠΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

1 ΩΡΕΣ 4 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ OPTIMIST 2017 / ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ

5 ΩΡΕΣ 4 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ