ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

 (ΦΩΤΟ: )

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ: ΤΟ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΥΓΕΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΡΙΖΑ December 16, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Επίσκεψη στα Κέντρα Υγείας Κορωπίου, Μαρκοπούλου και Σπάτων, πραγματοποίησε ο Βουλευτής Αττικής Γιώργος Πάντζας και η Χαρά Ματσούκα μέλος της ΚΕ, με κλιμάκιο από στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά την επίσκεψη, ο βουλευτής και τα μέλη του κλιμακίου, ενημερώθηκαν για τις τεράστιες ελλείψεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό καθώς και σε φάρμακα και αναλώσιμο υγειονομικό υλικό.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο αντιπεριφερειάρχης αν. Αττικής Πέτρος Φιλίππου στο βήμα του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής (ΦΩΤΟ: )

ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ: ΠΛΗΡΕΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ December 05, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Το πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων που έχει ταλανίσει τα τελευταία χρόνια την Αττική, παραμένει μέχρι σήμερα σε πλήρες αδιέξοδο, διαπιστώνει ο αντιπεριφερειάρχης ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, κατά την εισήγησή του στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου και συνεχίζει με την ανάλυση των προβλημάτων της περιοχής, τονίζοντας με έμφαση την μεγάλη οικονομική επιβάρυνση (35-60 ευρώ ανά τόνο) που υφίστανται οι δήμοι που καταθέτουν σύμμεικτα υλικά στο ΧΥΤΑ.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Γιώργος Βλάχος δεύτερος από δεξιά στην εκδήλωση των 40χρονων της Νέας Δημοκρατίας στα Καλύβια.  (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΛΑΧΟΥ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΕΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ December 01, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Με επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή, ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής, κ. Γεώργιος Βλάχος, ζητούσε την άρση του χιλιομετρικού περιορισμού των 40χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, η οποία άφηνε εκτός των προγραμμάτων επιδότησης νέων αγροτών, περιοχές (π.χ Μεσόγεια) και Δήμους (Ασπρόπυργος, Αχαρνές, Κρωπία, Παιανία, Μαρκόπουλο, Σπάτα) της Περιφέρειας Αττικής, που διαθέτουν πλούσια γεωργική παραγωγή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΜΕΝΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ, ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ November 28, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Την καταβολή των αποζημιώσεων στους ιδιοκτήτες των οποίων οι εκτάσεις απαλλοτριώθηκαν στα πλαίσια του Ολυμπιακού Έργου Μαραθώνια Διαδρομή, ζητά με ερώτησή του στη Βουλή, ο Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής, κ. Γεώργιος Βλάχος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΜΕΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ November 27, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παλλήνης της 25ης Νοεμβρίου, όπου συζητήθηκαν θέματα, όπως ο καθορισμός των τελών καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού, διαφημίσεων κλπ, ο Νεκτάριος Καλαντζής, ως εκπρόσωπος και ειδικός εισηγητής της μείζονος αντιπολίτευσης για το θέμα του καθορισμού των τελών κατάληψης κοινόχρηστων χώρων για το 2015, πήρε το λόγο και ανέφερε στο σώμα την ανάγκη περαιτέρω μείωσης των τελών για τους επαγγελματίες του Γέρακα πέριξ της πλατείας

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ ΓΙΟΚ: ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΙ ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ & ΠΑΛΛΗΝΗ

ΑΡΘΡΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΚΕΛ November 10, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ψυττάλεια γιοκ για παραλιακές δημοτικές κοινότητες Σαρωνικού, Παλαιά Φώκαια-Ανάβυσσος-Σαρωνίδα, αλλά και νότια Παλλήνη, καθώς η απόφαση τόσο της κεντρικής εξουσίας, όσο των όμορων δήμων της Ψυττάλειας (Πειραιάς κλπ) και της Περιφερειάρχη Αττικής κ. Δούρου, να μη δεχτεί άλλα λύματα η Ψυττάλεια θεωρείται δεδομένη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ: ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ 24 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ November 09, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Ο Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι τεσσάρων ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, που εδρεύει στα Σπάτα, και συγκεκριμένα τους εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΙΟΛΙΔΑΣ, ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ November 08, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Η δημοτική Ραφήνας-Πικερμίου με άμεσες ενέργειες, ανταποκρινόμενη στην ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση που βιώνουν οι οικιστές της περιοχής Αιολίδας (πρώην Αγ. Σπυρίδωνας) ενημερώνει ότι την προσεχή Τετάρτη ή την Πέμπτη 12 ή 13 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στην Αιολίδα για μια εβδομάδα, ώστε να επισκευάσει το χωμάτινο δίκτυο της περιοχής

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email