ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΛΟΥΪΖΟΣ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ… ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ November 05, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Το ‘’δίκιο’’ του προσπαθεί να βρει ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα Ιορδάνης Λουίζος, μετά την αποκάλυψη του ΑΙΡΕΤΟΥ και την εμπλοκή του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ στην υπόθεση του χρέους του δήμου Μαραθώνα, με δηλώσεις του, στο τι παρέδωσε. Καθημερινά ωστόσο στην οικονομική υπηρεσία του δήμου κατατίθενται προς εξόφληση τιμολόγια εκατομμυρίων, χωρίς να υπάρχουν τα απαιτούμενα διαθέσιμα υπόλοιπα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΚΕΛ November 04, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ως φαίνεται ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, επικεφαλής ελάσσονος μειοψηφίας και γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου, δεν κωλυσιεργεί στο μεγάλο πρόβλημα εξεύρεσης λύσης για την έλλειψη βιολογικού καθαρισμού στην περιοχή. Προς τούτο επιχειρεί να συναντηθεί και να ενημερωθεί/ενημερώσει όλους τους συντελεστές που εμπλέκονται στο θέμα της αποχέτευσης των Δήμων Ραφήνας-Πικερμίου & Σπάτων-Αρτέμιδας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

‘’ΤΣΙΡΚΟ’’ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΣΙΡΚΟΥ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΧΟΛΙΑ November 03, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Από τις σπάνιες περιπτώσεις να έχεις δύο καταγγελίες, μία από δημοτικό και δεύτερη από τοπικό σύμβουλο, για ένα θέμα που φαντάζει εκ πρώτης όψεως αδιάφορο, την ίδια μέρα με λίγες ώρες διαφορά η μία απ’ την άλλη. Κι όμως η περίπτωση εγκατάστασης – λειτουργίας ενός τσίρκου στη Ραφήνα, σύμφωνα με τις καταγγελίες, φαίνεται να ‘’μπάζει’’ όσο αφορά τις τυπικές διαδικασίες που ακολουθήθηκαν ως προς την αδειοδότησή του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΚΕΛ ΚΟΡΩΠΙΟΥ-ΠΑΙΑΝΙΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΡΩΠΙ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΚΕΛ November 03, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το εργοτάξιο και τον χώρο κατασκευής της νέας μονάδας βιολογικού καθαρισμού στο αεροδρόμιο επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρος Φιλίππου συνοδευόμενος από τον Δ/ντη Τεχνικών Έργων ΠΕ Ανατολικής Αττικής κ. Γιάννη Ασπρουλάκη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΑ – ΔΑΣΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, Ν. ΜΑΚΡΗ November 03, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Στη συγκέντρωση – ενημερωτική ημερίδα με θέμα τα ιδιοκτησιακά – δασικά προβλήματα της Ανατολικής Αττικής που διοργάνωσαν από κοινού η Ομοσπονδία Εξωραϊστικών και Πολιτιστικών Συλλόγων Μαραθώνα και η Συνομοσπονδία Συλλόγων και Φορέων Ανατολικής Αττικής υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Μάκρης, παραβρέθηκε την Κυριακή 2 Νοεμβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Πέτρος Φιλίππου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΕΦΥΡΑΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΣΠΑΤΩΝ.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΣΠΑΤΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ November 03, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Υπογράφηκε την προηγούμενη εβδομάδα από την Περιφερειάρχη Αττικής κα Ρένα Δούρου η σύμβαση ανάθεσης για την ανακατασκευή της γέφυρας της Λεωφόρου Σπάτων προϋπολογισμού 800.000€ (με ΦΠΑ).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ November 03, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Ο Δήμος Σαρωνικού ενημερώνει του Δημότες ότι μπορούν να απευθύνονται στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου προκειμένου να ρυθμίσουν βεβαιωμένες και ληξιπρόθεσμες οφειλές έως και 30 Οκτωβρίου 2014.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΓΟΝΕΩΝ…. ΓΙΑ ΝΑ ΑΘΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΤΟΥΣ

ΑΡΘΡΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ November 03, 2014 / απο ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΤΟΥΡΟΣ (author)

Στην σημερινή Ελλάδα της κρίσης και της μιζέριας, στη σημερινή προβληματική καθημερινότητά μας, ο αθλητισμός αποτελεί διέξοδο. Αποτελεί αγαθό κοινωνικής συνοχής και απαραίτητη προϋπόθεση ευημερίας και ισορροπίας. Η δυνατότητα άσκησης για μικρούς και μεγάλους θα έπρεπε να αποτελεί κυρίαρχη δράση και σκέψη υπηρεσιών και δομών.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email