ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

 (ΦΩΤΟ: )

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ 2ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Ο ΑΟΚ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ November 02, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Α.Ο.Κ Καλλιτεχνούπολης κατέκτησε νέα νίκη την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, επί της ομάδας Γλυκών Νερών, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση του 2ου ομίλου Δ΄ΕΣΚΑ, ανάμεσα σε 11 ομάδες.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΚΟΡΩΠΙ November 02, 2014 / απο mesogianews.gr (author)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε σήμερα λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι στην οδό Ανδριανού, στην περιοχή Άγιοι Ασώματοι, στο Κορωπί. Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν σοβαρά δύο παιδιά καθώς και οι οδηγοί των δυο αυτοκινήτων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΑ.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ November 01, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2014, οι δημότες θα έχουν την δυνατότητα, με αίτησή τους, να ρυθμίσουν σε δόσεις τις οφειλές τους προς τους Δήμους και τα Νομικά Πρόσωπα των Δήμων, σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε ο Υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος και ψηφίστηκε από τη Βουλή.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΥ ΓΙΑ ΥΔΡΟΥΣΑ: «ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ»

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΒΑΡΗ-ΒΟΥΛΑ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΥΔΡΟΥΣΑ November 01, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Φωτιές άναψε στο δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης η τουριστική αξιοποίηση της νησίδας Υδρούσα ή Κατραμονήσι που βρίσκεται απέναντι απ’ το παράλιο μέτωπο του δήμου, όταν ο δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, απαντώντας στους δημοτικούς σύμβουλους της αντιπολίτευσης, Δόγκα, Ματόπουλο και Δαβάκη, που ζήτησαν ενημέρωση επί του θέματος στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, κατήγγειλε ότι δέχεται πολιτικές πιέσεις στις οποίες δεν πρόκειται να ενδώσει.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ (ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ) ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ (Ε.Ε.Λ.) ΝΙΚΑ, ΣΕ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΚΕΛ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ November 01, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Ο επιμένων νικά έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και βάση της θεμελιώδους αρχής αυτής ο Ανδρέας Βασιλόπουλος γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου και επικεφαλής παράταξης ελάσσονος μειοψηφίας, επανέρχεται σε αίτημα έκτακτης σύγκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας – Πικερμίου για το θέμα της αποχέτευσης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ ΟΤΑ ΓΙΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 2014

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ October 31, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ενώ το έγγραφο του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ προς τον δήμο Μαραθώνα, με τo οποίo του ζητεί να δώσει στοιχεία σχετικά με την εκτέλεση του προϋπολογισμού του 2014, με ημερομηνία 22-10-2014, έχει δημοσιοποιηθεί από χθες στην ιστοσελίδα airetos.gr, η οικονομική υπηρεσία του δήμου δεν είχε ιδέα περί της ύπαρξής του και ζήτησε μετά την δημοσιοποίηση να της αποσταλεί. Το έγγραφο σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή αναμένεται σήμερα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ & ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ October 30, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Ο Δήμος Σπάτων – Αρτέμιδος, για πρώτη φορά στην ιστορία του, εξέλεξε Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στην συνεδρίαση της 29ης Οκτωβρίου 2014.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email