ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΛΥΨΗ ΔΗΜΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΒΟΥΛΗ, ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ October 30, 2014 / απο kirkinews .gr (author)

Για το μεγάλο θέμα έλλειψης αστικών μέσων συγκοινωνίας, ιδίως του λιμένος Ραφήνας που αποτελεί και πρέπει να αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης, αλλά και την προώθηση σ’ ένα Ενιαίο Συγκοινωνιακό Χάρτη των δήμων της ανατολικής Αττικής, ο βουλευτής Αττικής Βασίλης Οικονόμου κατέθεσε στη Βουλή σχετική επερώτηση ως κάτωθι:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΟΧΥΡΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ October 27, 2014 / απο ΔΟΠΑΠ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Σε περίληψη διακήρυξης σύμβασης για προσωρινή παραχώρηση του χώρου του αναψυκτήριου του λόφου του οχυρού Ραφήνας προχωρά ο ΔΟΠΑΠ Ραφήνας-Πικερμίου, ως κάτωθι:

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ October 27, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Ο Δήμος Μαρκοπούλου σας ενημερώνει, ότι βάσει της πρόγνωσης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (Ε.Μ.Υ.), δεν προβλέπονται έντονα καιρικά φαινόμενα στον Δήμο Μαρκοπούλου, τις επόμενες τρεις (3) ημέρες, παρά μόνο σποραδικές βροχές.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ/ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ October 23, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Αποκαταστάθηκαν άμεσα οι ζημιές στο 5ο Νηπιαγωγείο Σπάτων και την Δευτέρα 27-10-2014 θα επαναλειτουργήσει κανονικά. Παράλληλα έγιναν και οι αναγκαίες επιδιορθώσεις στο 4ο Νηπιαγωγείο Σπάτων, το οποίο δεν χρειάστηκε να σταματήσει τη λειτουργία του.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ, ΚΕΛ October 23, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Υπό την πίεση λύσης στο αποχετευτικό πρόβλημα των δήμων Ραφήνας-Πικερμίου και Σπάτων-Αρτέμιδας, ο κ. Βασιλόπουλος γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας-Πικερμίου, προτείνει και καλεί σε συνεργασία τους δημοτικούς συμβούλους όλων των πτερύγων του Σώματος, για την καλύτερη αντιμετώπιση του ζητήματος (ΕΕΛ στο Πλατύ Χωράφι), ώστε να αποφευχθούν κατά το δυνατό οι δυσμενείς συνέπειες που δημιουργήθηκαν απ’ την κάθετη άρνηση των δύο δήμων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: kirkinews.gr )

ΙΔΟΥ Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΣΧΟΛΙΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΣΧΟΛΙΑ October 22, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η εικόνα του πιο κεντρικού πεζοδρομίου στην οδό Βασ. Γεωργίου Β΄ που αντικρίζουν χιλιάδες επισκέπτες του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, που περνούν υποχρεωτικά απ’ το σημείο λόγω κυκλοφοριακής ρύθμισης, είναι απογοητευτική για ένα δήμο που πρόσφατα χαρακτηρίστηκε τουριστικός.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΚΤΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ October 22, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ (author)

Την Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 10:00 π.μ. ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος-¨Η ΑΡΤΕΜΙΣ¨- διοργανώνει τον 6ο Ποδηλατικό Γύρο Αρτέμιδος μη αγωνιστικού χαρακτήρα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ October 22, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ (author)

Σας ενημερώνουμε, ότι η Εθελοντική Αιμοδοσία Μαρκοπούλου, θα πραγματοποιηθεί, την Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014, στο Κέντρο Υγείας Μαρκοπούλου και ώρες 9:00-13:00. Η Αιμοδοσία είναι ακίνδυνη, ανώδυνη και πράξη υπέρτατης αγάπης και προσφοράς για τους συνανθρώπους μας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email