ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

 (ΦΩΤΟ: )

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ/ΤΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΥΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΑΡΘΡΑ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ October 20, 2014 / απο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΦΑΝΤΗΣ (author)

Οι μπλε κάδοι της ανακύκλωσης συσκευασιών, συχνά φορτωμένοι με κάθε είδους σκουπίδι, δίνουν μια εικόνα των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ακόμα η ανακύκλωση στη χώρα μας. Φανερώνουν όμως και τη σύγχυση για το τι πρέπει να πέφτει ή όχι στον μπλε κάδο, την οποία έχουν ακόμα και πολίτες που θέλουν να συμμετέχουν στην ανακύκλωση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΣΧΟΛΙΑ October 19, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μπορούμε να σιωπήσουμε όταν ακούμε τρελά πράγματα να συμβαίνουν στους δήμους; Παράδειγμα οι δήμοι Μαραθώνα, Ραφήνας-Πικερμίου και Σπάτων-Αρτέμιδας. Ο πρώτος έχει φθάσει στα όρια της γελοιότητας με τη συνεχή ανάμειξη των κεντρικών ΜΜΕ κι ο δεύτερος κακός μιμητής, βγάζει κεντρικά μια απλή βλάβη ύδρευσης στην Καλλιτεχνούπολη, που επί πλέον παραπληροφορεί. Για το θέμα της αποχέτευσης ωστόσο μόκο απ’ τους δύο, αλλά όχι απ’ τον τρίτο, με ενδιαφέρουσα στιχομυθία.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΒΛΑΒΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ October 19, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ (author)

Το απόγευμα του Σαββάτου εκδηλώθηκε βλάβη στο αντλιοστάσιο, της οδού Βυζαντίου που τροφοδοτεί με πόσιμο νερό την δεξαμενή της περιοχής Καλλιτεχνούπολη Ραφήνας, πιθανόν από αυξομείωση της τάσης από την ΔΕΗ (ηλεκτροκινητήρας αντλίας και ασφαλειοδιακόπτες στον πίνακα τροφοδοσίας).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ ΓΙΑ ΚΕΛ

ΣΧΟΛΙΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣ, ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ October 14, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Άσχημα μαντάτα από Παλλήνη, καθώς στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Θανάσης Ζούτσος, σε ερώτηση σχετικά με την πορεία του αποχετευτικού, έδωσε σιβυλλική απάντηση ως προς την πορεία των λυμάτων της δημοτικής ενότητας Παλλήνης και του νότιου τμήματος της δημοτικής ενότητας Γέρακα, με μόνο σίγουρο ότι δεν θα οδηγηθούν στην Ψυττάλεια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ October 14, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί η νέα δημοτική αρχή του καλλικρατικού δήμου Παιανίας, με σκοπό να κερδίσει το χαμένο χρόνο ανήμπορων δημοτικών αρχών, που άφησαν πίσω ένα δήμο με πολλά προβλήματα, ιδίως μετά την Καλλικρατική εποχή κατά την οποία συνδέθηκαν οι δύο δημοτικές ενότητες, Παιανία και Γλυκά Νερά, στον ενιαίο δήμο Παιανίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΡΙΣΤΑ ΔΕΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΝΕΟΣ ΒΟΥΤΖΑΣ October 10, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σε άμεση ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αντώνη Παλπατζή, αντιμετώπισε με επιτυχία την πρώτη φωτιά που εκδηλώθηκε στο Νέο Βουτζά στα διοικητικά όρια του δήμου Μαραθώνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: ���������� ������)

ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΟΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΨΗΝΑΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΤΤΙΚΗ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ October 10, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

«Δήμαρχος ή μάνατζερ;» ρωτά δημοσιογράφος τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψηνάκη κι εκείνος απαντά αβίαστα «Μάνατζερ!» Εμείς απαντάμε «και τα δυο», παρόλο το ΄΄υφάκι΄΄ με το οποίο αντιμετωπίζει τους τοπικούς συντάκτες κι τον/ους ανθρώπους που βρίσκονται πάντα και παντού ολόγυρά του και δεν αφήνουν κουνούπι να τον πλησιάσει, είναι ΔΗΜΑΡΧΟΣ και ως δήμαρχος οφείλει να γίνει πιο προσιτός στους δημότες και τους συντάκτες που υπηρετούν την τοπική ενημέρωση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ October 09, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Εργαζόμενοι και Δημότες ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα της πρώτης εθελοντικής αιμοδοσίας, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Σαρωνικού σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου, την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου 2014, στο Δημαρχείο Καλυβίων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΜΑΖΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Α.Τ. ΚΡΩΠΙΑΣ / ΚΟΡΩΠΙΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΕΝΙΣΧΥΣΗΚΑΤΟΙΚΟΙΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

1 ΩΡΕΣ 30 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ / ΟΝΝΕΔΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΚΑΜΠΑΝΙΑ "ΑΥΡΙΟ"

3 ΩΡΕΣ 15 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΣΧΟΛΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΣΕ ΤΡΙΤΗ(!) ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Δ.Σ. ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΔΑ / ΣΠΑΤΑ-ΑΡΤΕΜΙΣΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

8 ΩΡΕΣ 53 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ρ-Π ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ / ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣΑΠΟΛΥΣΕΙΣΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΥΣΩΝΑΣ! ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ / ΔΗΜΟΙΑΤΤΙΚΗΚΑΥΣΩΝΑΣΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ

1 ΩΡΕΣ 8 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΑΜΑΞΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ» / ΠΑΡΑΔΟΣΗΑΜΑΞΙΔΙΟΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ"

1 ΩΡΕΣ 11 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ