ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΘΕΜΑ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

 (ΦΩΤΟ: )

ΑΡΙΣΤΑ ΔΕΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΝΕΟΣ ΒΟΥΤΖΑΣ October 10, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Σε άμεση ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αντώνη Παλπατζή, αντιμετώπισε με επιτυχία την πρώτη φωτιά που εκδηλώθηκε στο Νέο Βουτζά στα διοικητικά όρια του δήμου Μαραθώνα.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: ���������� ������)

ΜΕΤΕΞΕΤΑΣΤΕΟΣ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΨΗΝΑΚΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΤΤΙΚΗ, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ October 10, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

«Δήμαρχος ή μάνατζερ;» ρωτά δημοσιογράφος τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψηνάκη κι εκείνος απαντά αβίαστα «Μάνατζερ!» Εμείς απαντάμε «και τα δυο», παρόλο το ΄΄υφάκι΄΄ με το οποίο αντιμετωπίζει τους τοπικούς συντάκτες κι τον/ους ανθρώπους που βρίσκονται πάντα και παντού ολόγυρά του και δεν αφήνουν κουνούπι να τον πλησιάσει, είναι ΔΗΜΑΡΧΟΣ και ως δήμαρχος οφείλει να γίνει πιο προσιτός στους δημότες και τους συντάκτες που υπηρετούν την τοπική ενημέρωση.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΙ October 09, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (author)

Εργαζόμενοι και Δημότες ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα της πρώτης εθελοντικής αιμοδοσίας, την οποία διοργάνωσε ο Δήμος Σαρωνικού σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου, την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου 2014, στο Δημαρχείο Καλυβίων.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗ ΠΑΙΑΝΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΙΑΝΙΑ, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ October 08, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ (author)

Ψηφιακή μονάδα μαστογράφου για δωρεάν εξετάσεις θα βρίσκεται στην Παιανία στις 20 και 21 Οκτωβρίου 2014, στην Πλατεία Ζωοδόχου Πηγής από τις 9:00 -17:00 και στα Γλυκά Νερά στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2014, στην Πλατεία Παλαιού Δημαρχείου από τις 9:00-17:00. Τηλέφωνα για ραντεβού: κα Πυλαρινού: 213/2030713 (ώρες: 9.00-12.00). Τα ραντεβού θα κλείνονται από τις 13 Οκτωβρίου 2014.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΦΙΕΡΩΜΑ-ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΗ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ…ΣΤΗ ΠΑΙΑΝΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΙΑΝΙΑ October 08, 2014 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ (author)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 5 Οκτωβρίου στην αίθουσα της Συνιδιοκτησίας Παιανίας το αφιέρωμα-συναυλία «Μάνος Χατζιδάκις 20 χρόνια χωρίς…» που διοργάνωσε το Ελληνικό Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού με τη στήριξη της Συνιδιοκτησίας Παιανίας.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΑΚΗΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ(ΑΡΙΣΤΕΡΑ), ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΦΩΤΟ: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ )

ΕΝΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΙΫΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΕΛ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΡΑΦΗΝΑ-ΠΙΚΕΡΜΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ October 07, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Ο δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Βασίλης Πιστικίδης, στη χθεσινή (6-10-2014) συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, αποποιούμενος των ευθυνών του δήμου για την έλλειψη βιολογικού καθαρισμού, μετά από μια μακροσκελή και ανιαρή ανασκόπηση του θέματος σε βάθος χρόνου, κατέληξε ότι ο δήμος δεν φέρει καμιά ευθύνη για την εν λόγω έλλειψη, μεταθέτοντας την ευθύνη στους κρατικούς φορείς (κράτος & ΕΥΔΑΠ).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΕΚΛΟΓΟΔΙΚΕΙΟΥ ΣΜΕΡΟΣ ΑΝΤΙ ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ October 04, 2014 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Μετά τη χθεσινή απόφαση του εκλογοδικείου δικαιώθηκε ο Γιάννης Σμέρος που είχε προσφύγει εναντίον της εκλογής της Δέσποινας Αφεντούλη. Οπότε την έδρα του περιφερειακού συμβούλου ανατολικής Αττικής με την παράταξη Σγουρού καταλαμβάνει ο Γιάννης Σμέρος.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email