ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΘΕΜΑ: ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΕΡΑΤΕΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΓΗΠΕΔΟ April 06, 2017 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (author)

Υπεγράφη προγραμματική σύμβαση σήμερα το μεσημέρι μεταξύ της Γ.Γ. Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και του Δήμου Λαυρεωτικής, με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γ. Βασιλειάδη και το Δήμαρχο Λαυρεωτικής κ. Δ. Λουκά, για το έργο «Συντήρηση Η/Μ εγκαταστάσεων ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΕΡΑΤΕΑΣ του Δήμου Λαυρεωτικής» ύψους 67.915,18 ....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ:: )

ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΤΑ THN ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ January 16, 2017 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τη Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου με αντικείμενο «Εργασίες συντήρησης οδικού δικτύου Π.Ε. Ανατολικής Αττικής», προϋπολογισμού 4.000.000 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Το έργο, το οποίο χρηματοδοτείται από πιστώσεις της Περιφέρειας Αττικής, αφορά σε....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΠΕ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΟΔΟΙ, ΦΩΤΙΣΜΟΣ September 09, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την υλοποίηση του έργου με αντικείμενο «Εργασίες Συντήρησης Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων Οδικού Δικτύου Αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής», προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ με ΦΠΑ, δρομολόγησε με την υπογραφή Σύμβασης η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙ & ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΤΤΙΚΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΦΑΝΑΡΙΑ June 16, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το έργο για τη «Συντήρηση Εξωτερικών Εγκαταστάσεων Φωτεινής Σηματοδότησης Περιφέρειας Αττικής», προϋπολογισμού 6.000.000 ευρώ (με ΦΠΑ), δρομολόγησε με την υπογραφή της σχετικής Σύμβασης η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Στόχος του έργου, το οποίο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, είναι να διασφαλιστεί η πλήρης και απρόσκοπτη λειτουργία των σηματοδοτικών εγκαταστάσεων της Περιφέρειας Αττικής (περίπου 2.100).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΞΕΚΙΝΑ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΧΑΡΑΞΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ – ΛΑΥΡΙΟΥ, ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕΤΑ 9ΜΗΝΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ March 29, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τις αναγκαίες εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Χάραξη Σταυρού - Λαυρίου (25 χλμ.) εξασφαλίζει η σχετική Σύμβαση που υπέγραψε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, κατόπιν δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ March 18, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική σύμβαση για τη συντήρηση του οδικού δικτύου στο Διόνυσο υπέγραψε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Υποδομών, Χωροταξίας και Πολεοδομίας του Δήμου Διονύσου, Ευάγγελο Λυρούδια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΑΡΚΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΠΑΡΚΑ March 02, 2016 / απο ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ (author)

Η Περιφέρεια Αττικής υπέγραψε Σύμβαση για τη Συντήρηση Πρασίνου και την Προμήθεια Φυτικού Υλικού για το Πεδίο του Άρεως, την Πλατεία Πρωτομαγιάς, το Λόφο Εθνικής Αντιστάσεως, το Αττικό Άλσος και το Πάρκο Ριζάρη.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email