ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΘΕΜΑ: ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΝ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΤΑ THN ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ January 16, 2017 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τη Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου με αντικείμενο «Εργασίες συντήρησης οδικού δικτύου Π.Ε. Ανατολικής Αττικής», προϋπολογισμού 4.000.000 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Το έργο, το οποίο χρηματοδοτείται από πιστώσεις της Περιφέρειας Αττικής, αφορά σε....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ:: )

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΔΙΚΟY ΔΙΚΤΥΟY ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ - ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΚΑΜΑΤΕΡΟ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ January 09, 2017 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου «Αποκαταστάσεις και βελτιώσεις στο οδικό δίκτυο του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού μετά την πλημμύρα της 22.10.2015», υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Νίκος Σαράντης. Το έργο, προϋπολογισμού 1.081.300,81 ευρώ πλέον του ΦΠΑ, χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής. Στόχος του έργου είναι η...

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΙΚΕΡΜΙ: ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΙΩΝΗΣ (ΑΙΟΛΙΣ-ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝ) ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ SOS

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΔΙΩΝΗ, ΕΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΗΣ, ΚΑΤΟΙΚΟΙ December 20, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Την αγωνία τους εκφράζουν οι κάτοικοι της περιοχής πρώην «Αγίου Σπυρίδωνα» (νυν «Διώνης») στο «Δασαμάρι» Πικερμίου, σχετικά με το έργο ασφαλτόστρωσης του επικίνδυνου χωμάτινου οδικού δικτύου της περιοχής, που αποτελεί το βασικό -ζωτικής σημασίας- αίτημα των κατοίκων της περιοχής, για να έχουν ομαλή και ασφαλή πρόσβαση στα σπίτια τους.Προς τούτο έστειλαν ....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΗΝ Ε.Ο. 32 ΤΜΗΜΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ –ΑΝΩ ΣΟΥΛΙΟΥ – ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ August 30, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το έργο με αντικείμενο την «Ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα Ε.Ο. 32 στο τμήμα Μαραθώνας-Άνω Σούλι-Γραμματικό - και λοιπές εργασίες (19,6 χλμ)», δρομολόγησε με την υπογραφή της Σύμβασης Έργου η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 1.000.000,00 ευρώ (με αναθεώρηση και ΦΠΑ), το οποίο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΣ Π. ΕΠΙΔΑΥΡΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΒΕΛΤΙΩΣΗ, ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ August 30, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική Σύμβαση για «Έργα ανάσχεσης καταπτώσεων πρανών οδού Π.N. Επίδαυρος – Κόμβος Καλλονής (νέα χάραξη)» υπέγραψε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Πρόκειται για έργο συνολικής δαπάνης 2.500.000,00 ευρώ (με αναθεώρηση και ΦΠΑ), το οποίο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΞΕΚΙΝΑ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΧΑΡΑΞΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ – ΛΑΥΡΙΟΥ, ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕΤΑ 9ΜΗΝΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ March 29, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τις αναγκαίες εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Χάραξη Σταυρού - Λαυρίου (25 χλμ.) εξασφαλίζει η σχετική Σύμβαση που υπέγραψε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, κατόπιν δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ March 18, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική σύμβαση για τη συντήρηση του οδικού δικτύου στο Διόνυσο υπέγραψε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Υποδομών, Χωροταξίας και Πολεοδομίας του Δήμου Διονύσου, Ευάγγελο Λυρούδια.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΚΟΡΩΠΙ: ΑΣΦΑΛΕΣ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΟΡΩΠΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ August 12, 2015 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης, με αντικείμενο το έργο "Συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Κρωπίας", συνολικού προϋπολογισμού 300.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%).

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email