ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΩΡΩΠΟΣ, ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, ΟΜΒΡΙΑ ΥΔΑΤΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 14 June 2017 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author) /
 (ΦΩΤΟ: )

Ξεκίνησαν χθες Τρίτη 13 Ιουνίου οι εργασίες για την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων του ανατολικού τμήματος του οικισμού Ωρωπού του Δήμου Ωρωπού, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου, του Δημάρχου Ωρωπού Θωμά Ρούσση και υπηρεσιακών παραγόντων από τις αρμόδιες διευθύνσεις της περιφέρειας και του δήμου.

Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 2.333.633,81€, η σύμβαση του οποίου υπογράφηκε στις 4/4/2017 με ανάδοχο εταιρεία την «ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ Α.Ε.». Η κατασκευή του αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2018.

Με την κατασκευή του δικτύου σε επιλεγμένες οδούς του οικισμού, θα παραλαμβάνονται τα όμβρια που απορρέουν από τις εξωτερικές λεκάνες πριν εισέλθουν στην κατοικημένη περιοχή και μέσω συλλεκτήρα  θα οδηγούνται στον Ασωπό ποταμό.

Η ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου είναι υψίστης σημασίας για την περιοχή, η οποία παρουσιάζει έντονα πλημμυρικά φαινόμενα.  

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Author

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email