ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ Kirkinews.gr

ΘΕΜΑ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

 (ΦΩΤΟ:: )

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΩΡΩΠΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΩΡΩΠΟΣ, ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, ΟΜΒΡΙΑ ΥΔΑΤΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ June 14, 2017 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Ε. ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Ξεκίνησαν χθες Τρίτη 13 Ιουνίου οι εργασίες για την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων του ανατολικού τμήματος του οικισμού Ωρωπού του Δήμου Ωρωπού, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου, του Δημάρχου Ωρωπού Θωμά Ρούσση και υπηρεσιακών παραγόντων από τις αρμόδιες διευθύνσεις της περιφέρειας και....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ:: )

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΘΥΜΑΤΑΙ & ΕΞΙΣΤΟΡΕΙ ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΙΑ ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ

ΑΡΘΡΑ / ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ April 29, 2017 / απο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ (author)

Κανείς δεν θα θυμάται τίποτε από αυτά όταν αύριο παρακολουθεί τα παιδιά του να αθλούνται στις εγκαταστάσεις του πάρκου στο Πλατύ Χωράφι. Η περιοχή θα αναβαθμιστεί. Στην πόλη καταγωγής των γονιών μου, σύμφωνα με τη ιστορία, όταν αποφασίστηκε η επέκταση της προκυμαίας ως την υποβαθμισμένη Πούντα, οι αντιδράσεις πήραν ακραίες μορφές. Η ολοκλήρωση του έργου όμως....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

 (ΦΩΤΟ: )

ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΚΤΙΡΙΟ April 24, 2017 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την υλοποίηση του έργου με αντικείμενο την «Κατασκευή υπόγειου χώρου στάθμευσης οχημάτων καθαριότητας και υπέργειου χώρου γραφείων καθαριότητας και χώρου πρασίνου και παιδικής χαράς στο Ο.Τ. 381» αποφάσισαν με την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης. Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 4.880.000 ευρώ με ΦΠΑ που θα....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΩΡΩΠΟΣ, ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ December 21, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Προγραμματική Σύμβαση υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο Δήμαρχος Ωρωπού, Θωμάς Ρούσσης, για την εκτέλεση του έργου «Βρεφονηπιακός σταθμός Δήμου Ωρωπού», προϋπολογισμού 1.788.200,09 ευρώ με ΦΠΑ, που χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια. Αντικείμενο του έργου είναι η ανέγερση νέου βρεφονηπιακού σταθμού δυναμικότητας....

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΑΛΛΗΝΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΑΓΩΓΟΣ ΟΜΒΡΙΩΝ November 07, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Τη Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου με αντικείμενο «Κατασκευή αγωγού ομβρίων επί της οδού Κύπρου της Δ.Ε. Παλλήνης του Δήμου Παλλήνης», προϋπολογισμού 2.160.000 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Πρόκειται για έργο που χρηματοδοτείται από πιστώσεις της Περιφέρειας Αττικής.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΕΞΙ ΝΕΕΣ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΕΣ ΣΕ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΟΔΙΚΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑ, ΟΔΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ October 31, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Την κατασκευή έξι πεζογεφυρών σε κομβικούς οδικούς άξονες της Περιφέρειας Αττικής, με στόχο την ασφάλεια των πολιτών, συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης 13.000.000 ευρώ, δρομολόγησε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου. Συγκεκριμένα, υπέγραψε την απόφαση της ένταξης της Πράξης «Κατασκευή Πεζογεφυρών σε βασικούς άξονες του Λεκανοπεδίου Αττικής»

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ – ΠΕΥΚΗ: ΕΝΙΣΧΥΕTAI ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ / ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ-ΠΕΥΚΗ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΗΛΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ October 04, 2016 / απο ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (author)

Το έργο αφορά στην κατασκευή 2 κτιρίων, που θα περιλαμβάνουν 8 αίθουσες διδασκαλίας, μία αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και μία βιβλιοθήκη, καθώς και δύο αίθουσες εργαστηρίων. Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 (ΦΩΤΟ: )

ΠΡΟΣΩ ΟΛΟΤΑΧΩΣ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / ΡΑΦΗΝΑ, ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ April 05, 2016 / απο kirkinews .gr (author)

Στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης συζητήθηκε το θέμα: «Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου για το έργο ¨Κατασκευή νέου γηπέδου Ραφήνας¨ προϋπολογισμού 1.050.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ».

+ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Eurobank

Creative People Hoboillusionerz Στείλτε μας email

ΤΕΧΝΗ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σίδερα λυγίζει ο Κουταλιανός! (ΦΩΤΟ:: )

ΛΙΛΙΠΟΥΤΕΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

5 ΩΡΕΣ 39 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ

ΟΑΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΧΟΡΟΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΩΝ» / ΠΙΚΕΡΜΙΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΤΟ ΔΕΙΝΟΘΗΡΙΟ"

10 ΩΡΕΣ 40 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ